Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
VODAFONE BAZ İSTASYONU SAYISI 9.600

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Vodafone >> VODAFONE BAZ İSTASYONU SAYISI 9.600 Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
sevimlican

22 Temmuz 2008; 10:21:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Vodafone Network Proje Yönetim Bölüm Başkanı Timuçin Kutar, Türkiye genelinde şu anda yaklaşık 9 bin 600 baz istasyonuna sahip olduklarını hedeflerinin bu sayıyı 11 bine çıkarmak olduğunu anlattı. Vodafone olarak Avea ve Turkcelle ile bazı yerlerde baz istasyonu paylaşımı yaptıklarını belirten Kutar, en büyük sıkıntının halkın baz istasyonlarına yönelik yanlış kanıya sahip olmasından kaynaklandığını söyleyen Kutar, "Özellikle kira sözleşmesi biten istasyonlar için sağlık sorunları gündeme getirilerek ya yüksek kiralar isteniyor ya da istasyonlarımızı yakınlardaki diğer sahalara çekmemiz için zorlamalar yapılıyor. Bu durum elbette öncelikle abonelere sunulan servis kalitesi bakımından sorunlara yol açıyor. Yanısıra operatörler de bu anlamda ciddi mali kayıplar yaşıyor" diye konuştu.
Kutar, sektörde birçok konuda yaşanan tartışmaların nedeninin GSM'in geleceğin sektörü olmasından kaynaklandığını söyledi. Kutar, "İletişim sektörü, genetik mühendisliği ve enerji gibi stratejik önem taşıyan ve global ekonominin şekillenmesine yön verecek sektörler arasında yer alıyor. Sektör rakamları da çok büyük. 2010 yılında 3 trilyon dolara ulaşması bekleniyor. Şu an Türkiye GSM sektöründe gündemde yoğun biçimde tartışılan numara taşınabilirliği, rekabetten söz edildiğinde ön plana çıkan en önemli başlık. Sektörün de en önemli rekabet başlığı" dedi.
Numara taşınabilirliği olmadığı için operatör seçiminde özgürlük olmadığını belirten Kutar, bu durumun sektördeki rekabeti kısıtladığını kaydetti.

KARAKARTAL 1903
KİM NE DERSE DESİN TEK HATTIM VODAFONE
çok geç

22 Temmuz 2008; 11:28:11 

vodafone kapsama alanında benim düşüncem
avea kapsama alanından çok çok iyi
turkcelle gittikçe başbaşa bir duruma geldiğini söyleyebilirim.
ve 2007 ocak ayından beri en çok baz istasyonu kuran şirket
rahatlıkla söylyebilirim.
her geçen gün daha iyi oluyor.

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
piri.reis

22 Temmuz 2008; 11:57:45 

o timuçini görürseniz bi sorun bakalım.

denizli/honaz/karaçay kasabası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi piri.reis -- 22 Temmuz 2008; 23:38:33 >

cep-saat
sevimlican

22 Temmuz 2008; 12:18:27 

adam 9600 tane istasyon kurmuş bi taneside denizli/serinhisar/karaçay kasabası na denk gelmemiş kara talih

KARAKARTAL 1903
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

22 Temmuz 2008; 13:47:03 

Köylüler GSM şirketlerini kazma kürekle kovaladı
Kaysılarını korumakta kararlı olan köylüler GSM operatörlerine savaş açtı

22.07.2008 09:35

Malatya'da köylüler kayısılarını çürüteni nihayet bulmuştu. Bir gün yine tarlada çalışan köylüler aniden kazmasını küreğini elinden bırakıp, tepeye doğru hiddetle koşmaya başladı. Hedef az ilerideki tarlaya baz istasyonu kurmaya gelen Vodafone ekibiydi. Köylüler tecrübeliydi çünkü daha önce de Turkcell'i buraya sokmamışlardı. Ekibe ilk ulaşan köylüler bağırmaya başladı: "Kayısılarımızı çürüttünüz." Ve kızgınlık içinde Vodafone teknik ekibini hastanelik etti. Baz istasyonundan geriye ise kırık dökük parçalar kaldı. Köylüler bununla da yetinmediler. Vodafone yönetimine bir mektup yazarak, "sakın bir daha gelmeyin" mesajını ilettiler...
Geçtiğimiz günlerde Malatya'nın bir köyünde yaşanan bu olay, GSM sektörünün tek sorununun şebeke içi-şebeke dışı konuşma tarifeleri, ara bağlantı ücretleri veya numara taşınabilirliği olmadığını gösterdi. Referans gazetesinin haberine göre, bu sorun belki de diğerlerinden daha da vahim boyutlara ulaştı. Artık vatandaşla sadece görevini yapmaya çalışan teknik elemanlar karşı karşıya geliyor. Ne var ki baz istasyonu tartışması vatandaş-şirketler arasında cereyan etmiyor. Sektörün aktörleri arasında da bir baz kavgası sürüyor.

KRALKARTAL - VKFORUM

Bulunmaz Hint Kumaşı Vodafone
sevimlican

22 Temmuz 2008; 14:26:17 

s.volkan bunca tepkiye göre avea ile vodafone nin işi zor gözüküyor yeni istasyon kurmada ne dersin...
geçen vodafoneciler sizin mahalleye baz kurmaya gelmiş sizin kahveden 50 kişi birlik olup kovalamış gariplerimi

KARAKARTAL 1903
inexo

22 Temmuz 2008; 14:37:41 

salonda çekiyor
oturma odasında çekmiyor

çok geç

22 Temmuz 2008; 14:55:30 

web sitesinde de çok detaylı açıklamalar koymuşlar
insanların görüşlerini değiştirebilmek için

http://www.vodafone.com.tr/VodafoneHakkinda/cepTelBazIstasyonlariVeSaglik.php

sen kendini acıya alıştırma,diren dünya'ya dünya değişsin...değişim yakında..
nevrans

22 Temmuz 2008; 23:18:11 

sevgılı pırıreıs ben ızmırın konak ılcesınde oturuyom konak ılcesının nufusu 2 mılyondur ızmırın gobegıdır ve bu ılcede cekım gucu cok kotu vodafone aradım yetkılı bana bılgımız haberımız var dedı 30 adet baz ıstasyonu dıkeceklerını soyledı ne zaman bıter pekı dedım 1 yıla kalmaz full ceker dedı ızmırın gobegınde daha cekmıyor gerısını sen anla artık

merhaba
sevimlican

23 Temmuz 2008; 15:08:50 

bugun söyle etrafımda vodafonenin 2008 de farkettiğim yeni kurduğu istasyonlarını düşündüm de sadece benim hergün işe gidip geldiğim güzergahta 30 a yakın yeni istasyon saydım...vodafone gelmeden mevcut bazlarla telsimle nasıl iletişim kuruyormusum bir kez daha hayret ettim..

KARAKARTAL 1903
ckm

23 Temmuz 2008; 18:54:48 

Birde telsim zamanından beri vodafone un baz istasyonları çok uzun menzilli çok uzak yerlerden bile sinyal alınabiliniyor şaşırtıcı bir durum.

nevrans

24 Temmuz 2008; 9:44:27 

evet tek bır yansıtıcı kuruyorlar ama cok guclu yansıtıcı kurdukları tek bır yansıtıcıyla bırden fazla bolgeyı kapsama alanına alabılıyor turkcellden ıyı olacaktır bence vodafone o kesın ama cok ıslerı var daha turkcelı yakalamaları ıcın bır anda bır sey beklememek lazım

merhaba
Theatre Of Tragedy

24 Temmuz 2008; 10:39:21 

quote:

Orjinalden alıntı: s.volkan

Köylüler GSM şirketlerini kazma kürekle kovaladı
Kaysılarını korumakta kararlı olan köylüler GSM operatörlerine savaş açtı

22.07.2008 09:35

Malatya'da köylüler kayısılarını çürüteni nihayet bulmuştu. Bir gün yine tarlada çalışan köylüler aniden kazmasını küreğini elinden bırakıp, tepeye doğru hiddetle koşmaya başladı. Hedef az ilerideki tarlaya baz istasyonu kurmaya gelen Vodafone ekibiydi. Köylüler tecrübeliydi çünkü daha önce de Turkcell'i buraya sokmamışlardı. Ekibe ilk ulaşan köylüler bağırmaya başladı: "Kayısılarımızı çürüttünüz." Ve kızgınlık içinde Vodafone teknik ekibini hastanelik etti. Baz istasyonundan geriye ise kırık dökük parçalar kaldı. Köylüler bununla da yetinmediler. Vodafone yönetimine bir mektup yazarak, "sakın bir daha gelmeyin" mesajını ilettiler...
Geçtiğimiz günlerde Malatya'nın bir köyünde yaşanan bu olay, GSM sektörünün tek sorununun şebeke içi-şebeke dışı konuşma tarifeleri, ara bağlantı ücretleri veya numara taşınabilirliği olmadığını gösterdi. Referans gazetesinin haberine göre, bu sorun belki de diğerlerinden daha da vahim boyutlara ulaştı. Artık vatandaşla sadece görevini yapmaya çalışan teknik elemanlar karşı karşıya geliyor. Ne var ki baz istasyonu tartışması vatandaş-şirketler arasında cereyan etmiyor. Sektörün aktörleri arasında da bir baz kavgası sürüyor.

Bu milletede yaranılmaz ha.. Kimisi hattım çekmiyor der kimisi kayısım çürüyor.. Komple iletişimlerini kesmeleri lazım aslında o insan bozmalarının.. Adamları niye hastanelik ediyosunuz

T.C Tarih Kulübü

SKELETER

24 Temmuz 2008; 11:16:38 

Baz gören masun köylü hey yavruum

geexer

24 Temmuz 2008; 12:49:23 

Kansere yol açtığı bi gerçek ama.

Only fools are enslaved by space and time (Sadece aptallar zaman ve mekanın esiridir)
SKELETER

24 Temmuz 2008; 14:21:22 

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

Sonunu düşünen kahraman olamaz

engink

28 Temmuz 2008; 16:32:51 

quote:

Orjinalden alıntı: sorry_for_kill_you

kim uyduruyor bunları? ona bakarsan kullandığın pc'nin yaydığı em girişim hiç zararlı değil dimi.

mustafa_(87)

28 Temmuz 2008; 23:58:27 

ya ona bakarsanz yediğimiz şeylerde zararlı diyorlar bu saçmalıklar devam ettiği müddetçe türkiye teknolojide geri kalmaya devam edecek

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
s.volkan

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git