arkadaşlar selam sistemimi upgrade ediyorumda parçaları seçtim ama yine sizlere bir danışayım dedim
sistemim: e8400--------kalıyor msi g33 quad ses+vga-----gigabyte ep35c ds3r ile değişiyo 4*1gb kingston 800--------2*1 ocz reaper 1066 ile değişiyor 8800gts veya 9800 gtx ekran kartı onda daha tam karar veremedim ama kesinlikle nvidia olucak feel thunder kasa----kalıyor ocz 600w extrem psu
Boşa masraf, Bi attan inip öbür ata binmek gibi bişey. Eşşekten inip ata binersen upgrade olur. Kususra bakma ama Seninki biraz "Arap yağı bol bulunca orasına burasına sürer" misali olmuş.
EDİT: Ekran kartı hariç. Onu yazmamışsın elindekini.
Eğer illede değiştirecem diyorsan. Anakart ve ram lere ne kadar istiyorsun. Uygun olursa işyerinde bi 5 sene rahat götürür beni.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bulut_Taciri -- 22 Temmuz 2008; 10:27:46 >
"Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. "MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
değiştiğim parçaları şuanki vatan bilgisayarda satılan fiyatından satabileceğim birini buldum yani çok masraf etmeyeceğim o yüzden değiştiriyorum ekran kartım onbord kullanıyorum şuan yoksa daha alalı 2 ay oldu bidaha para harcamak tabiki akılişi değil
arkadaşlar selam sistemimi upgrade ediyorumda parçaları seçtim ama yine sizlere bir danışayım dedim
sistemim: e8400--------kalıyor msi g33 quad ses+vga-----gigabyte ep35c ds3r ile değişiyo 4*1gb kingston 800--------2*1 ocz reaper 1066 ile değişiyor 8800gts veya 9800 gtx ekran kartı onda daha tam karar veremedim ama kesinlikle nvidia olucak feel thunder kasa----kalıyor ocz 600w extrem psu
upgrade edeceğim parçalar bunlar sizce nasıl?
anakart p35 ds3r olsun c olmasın ramleri değiştirme ekran kartı ikiside aynı sey zaten ucuz olanını al , illa nvdia diyorsan.(-gecube 4850-)
upgrade edeceğim parçalar bunlar sizce nasıl?
anakart p35 ds3r olsun c olmasın ramleri değiştirme ekran kartı ikiside aynı sey zaten ucuz olanını al , illa nvdia diyorsan.(-gecube 4850-)
madem heveslenmissin yap bakalım bi upgrade
hocam c olanda ddr3 de destekliyo galiba niye c olmasın dedinki?
ramleri değiştirmene gerek yok ekran kartı olarak hd4850 öneririm(ısrarla nvidia istiyorsan 8800gts 512mb ile 9800gtx arasında ucuz olanı al) edit:oc yapıcakmışsın ramleride değiştir anakartıda c olmayan p35 ds3r yap
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızılejder -- 22 Temmuz 2008; 11:42:30 >
www.inventus.com.tr Ekran kartını sapphire 4850 al. Onu almıyosan ztn 9800GTX 8800GTS den iyi ancak bunlar hep 8800GT nin oc yapılmıs halleri gibi 8800GT almanı öneriririm palit 8800GT sonic anakartı da P45 al bu zamanda neden p35 aliosun ki? p35c nin ddr3 destei var ancak 2gb lık bi kit takabliosun en fazla ki bu 1333mhz ve 1066mhz lik ddr2 ramlerden cok daha iyi bi performans vermio...