Arkdaşlar ep35 ds3r anakartım var achi olarak çalıştrmak istiyorum hardisklerim achi destekliyor bundan önnceki ankartım intel de achi olarak kullnıodum ama şuan achi yi aktif hale getrdiğim zaman driverın dahi yüklemem raümen hardiskleri görmesine rağmen windows vista kurulumunda hangi hardiske kurulumu yapacağımı seçip kur dediğimde
işletim sistemi vista yüklüyorum xp denedim aynı sorun oldu
hardisklerim samsung 120ıj samsung 250 hj ikisinide deniyorum sorun aynı
Windovs could not determine if this computer contains a valid system value hatası verip kurulumun en başına dönüyor bi fikri olan varmı kafayı yicem
achi mod biostan açıkken kurulum dosyalarını loading files dedği yerde achi mod kapalıyken kopyaladığıın 2 katı daha az sürede kopyalıyor bu anakartta gigabyte ın sata2 çipi de var onun driverlanın tanıtamam rğamen gene aynı sorun oldu ve düzeltmek için bios tan achi yi kapatıp deniyorum gene olmuo anca bios a reset attığım zaman achisiz yüklüyor diğer türlü bootmgr dosyası hatası verio açılışta
varmı bi fikri olan kafayı yicem 2 gündr uğraşıyorm
usta xp cdisi icine anakrt cdisinden ahci driverlari göm ve takrar ahci secerek kur bilgisayari ama ncq destekliosa yap harddisk eger yoksa uygulama ben yaptım ama bir faydasını goremedim birde raid deniyecem bakalım nasil olacak nasil yapacagini anakart bolumunde asus p5q sayfasinda arkadslar anlatmıslşar kolay gelsin