Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
toplama müzik sistemi..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> toplama müzik sistemi.. Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
destructive

22 Temmuz 2008; 0:45:00 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar bir ses sistemi toparlamak istiyorum ama böyle gidip istediğim hoperloru alıp istediğim amfiyi alıp evdki pc ye başlamak istiyorum şimdi sağlam bi sistemin ortalama fiyatı ne tutar ? bilgilendirebilicek olan warmı acaba ?

__Türkiye__
withhonour

22 Temmuz 2008; 1:40:38 

merhaba arkadaşım burda tavsiyeler senin istediğinin tam tersi şekilde oluyor şimdiye kadar ki izlenimlerime göre yani yardım isteyen insan beklentilerini ve bütçesini belirtiyor sonra da yardımcı olan birileri mutlaka oluyor sende buna uygun şekilde kullanıcağın yerin büyüklüğünü kullanma önceliklerini ve bütçeni belirtirsen bir de şu herşeyi bağlamak istiyorum derken neyi kastettiğini anlayamadım onu da bir belirtirsen çok daha kolay yardımcı olabiliriz...

destructive

22 Temmuz 2008; 8:23:18 

bütçemde sorun yok..
20 metre kare bi odaya alıcam sistemi..

şimdi bilgisayara bağlıycam fakat daha önce hiç sistem almadım böyle oto sistem gibi..

parçaları tek tek alıp amfisi bası midi fln bağlamak istiyorum pc ye..

ama ne lzm ne kadardır fln bilmiyorum..

__Türkiye__
Rëaksiyon

22 Temmuz 2008; 10:37:47 

"Sağlam bir sistem" derken gerçekten kaliteli bir Hi-Fi sistemi kastediyorsanız bir fiyat belirtmeniz yararınıza olacaktır. Aksi taktirde Hi-Fi sistemler minimum 2.000 dolardan başlayıp 50.000 dolara kadar rahatlıkla gider.

Öncelikle kendiniz ortalama bir fiyat belirlemelisiniz sonra o fiyat aralığında tavsiyeler gelecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcoholic -- 22 Temmuz 2008; 10:41:08 >

destructive

23 Temmuz 2008; 0:57:17 

şimdi şöyle söyliyim geçen 120 milyonluk bi mid gördüm.. evdeki ses sistemimden daha iyi ses veriyodu nerdeyse.. öyle 2 şey alabilirim yanına 200-250 ye bi amfi alabilirim bass ı flnda buna oranla kaç çıkar ?

ve bilgisayara bağlamak için neler lzm olr bana ?

__Türkiye__
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> toplama müzik sistemi.. Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arma HandBook UMPC video
Cepbilgisayarlarinizi dizüstü bilgisayarlarinizi bir kenara atin. Arma Handbook ile tasinabilirlik yeniden tanimlaniyor.
Cell Shock DDR2 1000
Yurtdışında hız aşırtma severlerin yeni tercihi Cell Shock test masasında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar