arkadaşlar bir ses sistemi toparlamak istiyorum ama böyle gidip istediğim hoperloru alıp istediğim amfiyi alıp evdki pc ye başlamak istiyorum şimdi sağlam bi sistemin ortalama fiyatı ne tutar ? bilgilendirebilicek olan warmı acaba ?
merhaba arkadaşım burda tavsiyeler senin istediğinin tam tersi şekilde oluyor şimdiye kadar ki izlenimlerime göre yani yardım isteyen insan beklentilerini ve bütçesini belirtiyor sonra da yardımcı olan birileri mutlaka oluyor sende buna uygun şekilde kullanıcağın yerin büyüklüğünü kullanma önceliklerini ve bütçeni belirtirsen bir de şu herşeyi bağlamak istiyorum derken neyi kastettiğini anlayamadım onu da bir belirtirsen çok daha kolay yardımcı olabiliriz...
"Sağlam bir sistem" derken gerçekten kaliteli bir Hi-Fi sistemi kastediyorsanız bir fiyat belirtmeniz yararınıza olacaktır. Aksi taktirde Hi-Fi sistemler minimum 2.000 dolardan başlayıp 50.000 dolara kadar rahatlıkla gider.
Öncelikle kendiniz ortalama bir fiyat belirlemelisiniz sonra o fiyat aralığında tavsiyeler gelecektir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alcoholic -- 22 Temmuz 2008; 10:41:08 >
şimdi şöyle söyliyim geçen 120 milyonluk bi mid gördüm.. evdeki ses sistemimden daha iyi ses veriyodu nerdeyse.. öyle 2 şey alabilirim yanına 200-250 ye bi amfi alabilirim bass ı flnda buna oranla kaç çıkar ?