N73 kullanıyorum ama bu sıralar hafıza dolu bazı öğeleri silin demeye basladı :( üstelik telefon hafızasını oldukca bos tutuyorum ancak mesaj gönderip almıyor... bi yardım eder misiniz??? format atmadan halledebilir miyiz????
Telefonunuzda bulunan tüm mesajları silerek denediniz mi?Mesela N73'te hafıza kartınız boş bile olsa,hafıza kartına herhangi bir öğe atmak için,o öğenin boyutu kadar telefon hafızasında yer olması gerekiyor
muhtelemen ram dan kaynaklanıyor.lifeblog dan olacağını sanmam.format atman yeterli olacaktır.ya da versiyon güncelle. eski versiyonlardan biri bu mesajı durmadan veriyodu bende.
LifeBlog, telefonda değişen dosya ve mesajların günlüğünü tutan bir yazılımdır. Aynı yazılımın PC için olanı da vardır. Siz telefonu PC'ye bağladığınızda, bir önceki senkronizasyondan beri değişen dosyalar, otomatik olarak PC'nize aktarılır. Fakat bunun bir dez avantajı var. LifeBlog, tuttuğu kayıtlar nedeniyle cihazınızın yavaşlamasına neden olacaktır. Bunun için kapamanızı tavsiye edebilirim. Kapatmak için:
DİKKAT: LifeBlog listesinden herhangi birşey silinirse aynı zamanda telefondan da kalıcı olarak silinmiş olur. Bu nedenle LifeBlog altından işinize yarayacak dosyaları herhangi bir şekilde silmeyiniz. "
Sorun umarım çözülür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.excellent -- 23 Temmuz 2008; 1:55:08 >
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
LifeBlog, telefonda değişen dosya ve mesajların günlüğünü tutan bir yazılımdır. Aynı yazılımın PC için olanı da vardır. Siz telefonu PC'ye bağladığınızda, bir önceki senkronizasyondan beri değişen dosyalar, otomatik olarak PC'nize aktarılır. Fakat bunun bir dez avantajı var. LifeBlog, tuttuğu kayıtlar nedeniyle cihazınızın yavaşlamasına neden olacaktır. Bunun için kapamanızı tavsiye edebilirim. Kapatmak için:
DİKKAT: LifeBlog listesinden herhangi birşey silinirse aynı zamanda telefondan da kalıcı olarak silinmiş olur. Bu nedenle LifeBlog altından işinize yarayacak dosyaları herhangi bir şekilde silmeyiniz. "
Sorun umarım çözülür.
ben zaten bunu telefonu alınca yapmıstım ama bendeki sorun farklı gibi biraz sürekli hafıza dolu diyor ama bazen mesaj gönderip alabiliorum ama bazen de degil sms; bluetooth, rehbere isim ekleme, not defterine bir sey kaydetme vs yapamıyorum :( virüs bulasmıs olabilir mi acaba???
sorf formatı *#7370# yaparak atabilirsin.Ancak rehber,mesajlar,resimlerini,videolarını,müziklerini ve sana gerekli (yüklü program ve yüklü tema haricinde) kişisel dosyalarını almayı veya yedeklemeyi unutma
sorf formatı *#7370# yaparak atabilirsin.Ancak rehber,mesajlar,resimlerini,videolarını,müziklerini ve sana gerekli (yüklü program ve yüklü tema haricinde) kişisel dosyalarını almayı veya yedeklemeyi unutma
Evet ama sadece rehber ve mesajlarını yedek al.Diğer resim,video ve müzik gibi çok yer kaplayan şeyleri bilgisayara kopyasını al.Çünkü pc suite ın yedekleme programı sorun çıkartabiliyo.Rehber fln da güme gitmesin sonra