Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Linksys WRT54GC Broadband Router.Yardım lütfen!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Linksys WRT54GC Broadband Router.Yardım lütfen! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Melankolia2006

21 Temmuz 2008; 22:20:24 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Selamlar ,

Bugün bilgisayarım için adsl modem almaya gittim.Biraz da bilgisizliğimden olsa gerek , Adsl Modem diye , Linksys Router almışım.Net kablosunu takmayı denediğimde , girmiyor olduğunu farkettim , zaten router de , başka bir modemi herhangi bir networke bağlamak için yarıyormuş yeni öğrendim.Benim sorum şu olacak, normal splitterdan çıkan kabloyu , herhangi bir şekilde bu routera bağlayıp , modem olarak kullanamazmıyım?

Teşekkür Ederim
mafaky

22 Temmuz 2008; 8:16:44 

quote:

Orjinalden alıntı: Melankolia2006

Selamlar ,

Bugün bilgisayarım için adsl modem almaya gittim.Biraz da bilgisizliğimden olsa gerek , Adsl Modem diye , Linksys Router almışım.Net kablosunu takmayı denediğimde , girmiyor olduğunu farkettim , zaten router de , başka bir modemi herhangi bir networke bağlamak için yarıyormuş yeni öğrendim.Benim sorum şu olacak, normal splitterdan çıkan kabloyu , herhangi bir şekilde bu routera bağlayıp , modem olarak kullanamazmıyım?

Teşekkür Ederim

Maalesef, bir AP'yi hiçbir şekilde modem olarak kullanamazsınız. Yapabileceğiniz en ekonomik hareket, AirTies RT-103 veya RT-104 gibi ucuz sayılabilir giriş seviyesi ancak iyi ve kaliteli bir modem alıp beraberce kullanmak.

AMD taraftarı, AirTies-Zyxel ve yeni nesil Linksys destekleyicisi, kendi halinde TC vatandaşı, 1952 doğumlu "dedeleşmiş" bir elektronik mühendisi. (Evlerinde 4 ayrı ADSL hattında AirTies WAV-140 generic, AirTies RT-101, Linksys WAG-200G & Pikatel AirPlus, işyerlerinde AirTies RT-210 & AirTies WAV-140 generic ADSL modemlerini kullanır; KomTurk VoIP SS (UMTH) aboneliğinden memnundur... Kullandığı bilgisayar sistemlerinin konfigürasyonlarını yazmak epeyce uzun süreceğinden "kimse bilmesin" daha iyi!...)
Melankolia2006

22 Temmuz 2008; 12:47:16 

Cevabınız için teşekkür ederim öncelikle.Bugün fazladan masrafa girmemek için USRobotics in 5478 modelini aldım.Şimdilik daha iyi oldu.

İlgilerinize teşekkür ederim : )

Ve ayrıca , artık router la modemi karıştırmam heralde.

İyi günler : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melankolia2006 -- 22 Temmuz 2008; 12:47:38 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Adsl Modem >> Linksys WRT54GC Broadband Router.Yardım lütfen! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Gigabyte X38-DQ6 ve X38T DQ6
Gigabyteın intelin yeni yongaseti X38e sahip anakartları
Crysis DH Özel:Oyun içi Türkçe
Crysis DH Özel: Oyun içi Türkçe video

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç