arkadaşlar bu ttnet canıma tak ettirdi artık 4gb kotalı tarifeyi kullanıyorum. biliyorsunuz yeni kampanyalar yapıyor ama biz hiç yararlanamıyoruz ve verdiğim para artık çok zoruma gidiyor. bu yüzden ttnetten diğer internet sağlayıcılarına geçmek istiyorum.
3 tane sorum olacak:
1: ttnet i kapatmak zaman alıyormu. ne zaman başvurmak daha akıllıca olur? 2: önerebileceğiniz bir internet sağlayıcısı varmı? güzel kampanyası olan? 3: aktivasyon ücreti ödemek zorundamıyım?(malum ttnet abonesiyim)
cevaplarınız için şimdiden teşekürler
fazla zaman almaz kampanya dan yaralanmış isen bütün kampanya ile verdiği indirimi modem parasını felan alıyor ikincisi bütün hepsi sonunda telekoma bağlı ve hizmet en iyi veren ttnet çünkü orjinal firma bunların santral hatlar felan bunların öbürlerinde bu işler daha yavaş ilerler.türknet var onda kampanyalar iyi görüküyo kampanya yoksa zorundasın
ben ttnet in hiçbir kampanyasından yararlanmadığım için zoruma gidiyor ya zaten. ne diyorsunuz sizce değiştirmeye değermi sonradan pişman olurmuyum aceba?