Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Calinan telefon nasil nekadar zamanda bulunur

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Calinan telefon nasil nekadar zamanda bulunur Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
gael

21 Temmuz 2008; 22:14:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

imei numarasi ve faturasi bende mevcut savciligami bildirmem gerekiyor,kac ay sonra bulunur veya bulunamaz

cok iyi bir telefon deildi fazla ozelligi yoktu sadece konusmak maksatli almistim,nokianin surgulu kapakli olanlarindan gecensene almistim 250 ytl civarindaydi,ama icime sindiremedim cabuk blunuyorsa savciliga basvuriyim diyorum nedersiniz?

Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )

Hangi istiklal vardırki,yabanciların nasihatleriyle,yabancıların planlarıyla yükselebilsin.
Mustafa Kemal Atatürk
MadDog1

22 Temmuz 2008; 13:40:18 

Başvur savcılığa,şerefsizler seninkinin yanında kimbilir kaç pahalı telefon çalmışlardır yakalansınlar.

Ayrıca senin telefon öyle çok pahalı birşey değilse parça için çalmamışlardır kullanım için çalınmıştır ondan savcılığa dilekçenle birlikte ver kısa sürede bulunur.

Asla hırsızlık olayına karşı sessiz kalmayın,giden ufak birşey olabilir ama yapılan adilik çok çok büyük.

diamondmonster

22 Temmuz 2008; 13:47:57 

Hocam sen yine başvur ama bulunacak diye çok fazla da ümit bağlama.

INTEL Q9300 / MSI P45 NEO-F / MUSHKIN HP 2x1 GB DUAL DDR2 800 / POWERCOLOR ATI HD4870 / SEAGATE 250 GB SATA2 16 MB NCQ / AG NEOVO KA19 / ZEN 550 W PSU
ilengiz

22 Temmuz 2008; 15:31:25 

geçmiş olsun.cana geleceğine mala gelsin ama sen yinede mutlaka başvur.

==> i l e n g i z <==
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

-N95-2 8GB GENPA!!!-
LOGITECH Z-5500 505W 5+1 DIJITAL SPEAKER
Çıldırın Çıldırın CİMBOM İçin Çıldırın
gael

22 Temmuz 2008; 18:34:10 

evet zaten parasinda telefonunda degilim,basklarinin cani yanmasin..Sadece Turkiyede bazi seyler cok yavas ilerliyor onun icin sordum

Asker vurulduğunda değil, Unutulduğunda ölür. ( M. Kemal ATATÜRK )

Hangi istiklal vardırki,yabanciların nasihatleriyle,yabancıların planlarıyla yükselebilsin.
Mustafa Kemal Atatürk
dr.excellent

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 1:23:44 

Geçmiş olsun. 3 sene kadar önce 2 arkadaşımın telefonu çalınmıştı. O zaman savcılıktan bişey çıkamıştı. Şimdi belki teknoloji falan,ilerletmişlerdir. Belki kısa zamanda bulurlar.

"Muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur."

Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
SERKAN BEY

23 Temmuz 2008; 10:43:08 

geçmiş olsun 3 sene kadar önce 1 haftalık 6510 telefonum çalınmıştı hemen poliste tutanak tutuldu ve savcılığa suç duyurusunda bulundum ardından mahkemeye çağrıldım fakat salonda benden başka kimse yoktu kimlik tespiti yaptılar bir duruşma daha olacak gelirsiniz demişlerdi onada ben gitmedim sonrada ses seda çıkmadı birdaha üstüne birkaç bardak soğuk su içtim sonunda ama şimdi işler daha hızlanmış olabilir fakat benim pek umudum yok açıkçası

N73..HONDA JAZZ..TOSHİBA EP-30 HD DVD
nec85

23 Temmuz 2008; 10:59:57 

kardeşim geçmiş olsun öncelikle, benim annemin çantası çalınmıştı geçen sene şubat ayında içinde cep telefonuda gitmişti bizde umutsuzca savcılığa başvurmuştuk imei numarasını vermiştik, hatta aynı zmnda annemin hattının bir kopyasını aldık turkcell'den tele mesaj geldi şerefsizler kontür aktarmış kendileri telefon numarasıda belli mesaj geliyor ya onu da bildirdik savcılığa hiç bir şey yapmadılar bizim için telefon değil çalınan nakit önemliydi ama bulamadılar işte yada bulmak istemediler, temmuz ayında babamı arayıp telefonun bulunduğunu savcılığa gelip almamız gerektiği söylendi gittik adamlar telefonu VAN'ın ERCİŞ ilçesinde başka bir telefoncuya satarken ortaya çıkmış pilini değiştirmişler sadece teli aldık şuan çalışıo ancak işin garip kısmı telefon istanbul'dan van'a nasıl gitti?? düşünün işte nasıl bi şebeke war umarım telefonun bulunur, Allah yardımcın olsun...

Ugur851

23 Temmuz 2008; 11:03:31 

bir tanıdığımın telefonu çalınmış ve savcılığa başvurduktan yaklaşık 3 ay sonra telefonu bulunmuştu...

Siz hala telefonunuzun yazdığı sar değerini küçümseyin. Yaydığı elektromanyetik dalgalarla mısır patlatıyorlar. Tıklayın
login35

23 Temmuz 2008; 14:42:44 

kardeşimin eşinin telefonu çalınmıştı istanbulda yaklaşık 2 ay sonra diyarbakırda bulundu geldi.Evet parasal anlamda küçük bir tutar olabilir ama yapılan resmen şerefsizlik.Sessiz kalmakla bunların yaptıklarını meşrulaştırmış oluyoruz 1 liralık bile olsa yasal hakkını kullan yasal haklarımızı kullanmaya kullanmaya bunları azdıran da bizleriz aslında

karakola zabıt tutturmayı da ihmal etme savcılığa giderken elinde mutlaka karakol zaptı da olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 23 Temmuz 2008; 14:44:31 >

Bayrakları BAYRAK yapan üzerindeki KANDIR
Konu VATANSA gerisi TEFERRUATTIR
moordillo

Sisteme Gözat

25 Ağustos 2008; 0:08:45 

Hırsızlığın olduğu yere bakan karkola müracaat et.Faturanın bir nüzhasınıda evrakına eklet.Sonrada o yerin savcılığına git dilekçe ile müracaat et.Şanslıysan telefonun sana gelmesi 3*5 ayı bulur.
Ayrıca hiç bulunmayadabilir.Üzüldüm ama nakitini bulman zor ötesi gibi gözüküyo.Çünkü tel bulunduğunda büyük ihtimalle senin benim gibi vatandaş almış olacak teli.Yani asıl hırsız değil.

ferhat zorlu

25 Ağustos 2008; 0:29:32 

benimki 2.5 yıldır bulunmadı. umarım ki seninki bulunur... bulmak için uğraşmıyorlar bence. çünkü polisin yükü ağır...

"hayat 3.5 ile 4 arasındadır. ya üçbuçuk atarsın ya da dört dörtlük yaşarsın."
not: atasözü değildir. bana aittir. :)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> Calinan telefon nasil nekadar zamanda bulunur Sayfa: [1]
Buraya git: