imei numarasi ve faturasi bende mevcut savciligami bildirmem gerekiyor,kac ay sonra bulunur veya bulunamaz
cok iyi bir telefon deildi fazla ozelligi yoktu sadece konusmak maksatli almistim,nokianin surgulu kapakli olanlarindan gecensene almistim 250 ytl civarindaydi,ama icime sindiremedim cabuk blunuyorsa savciliga basvuriyim diyorum nedersiniz?
Ayrıca senin telefon öyle çok pahalı birşey değilse parça için çalmamışlardır kullanım için çalınmıştır ondan savcılığa dilekçenle birlikte ver kısa sürede bulunur.
Asla hırsızlık olayına karşı sessiz kalmayın,giden ufak birşey olabilir ama yapılan adilik çok çok büyük.
Geçmiş olsun. 3 sene kadar önce 2 arkadaşımın telefonu çalınmıştı. O zaman savcılıktan bişey çıkamıştı. Şimdi belki teknoloji falan,ilerletmişlerdir. Belki kısa zamanda bulurlar.
Pentium 90 İşlemci @ 100 Mhz [Overclock] - 24 MB Edo RAM - 545 MB Quantum Harddisk - 2MB S3 Trio VGA Ekran Kartı - 36X Le Optics CD-ROM - 3.5" ve 5.25" IBM Disket Sürücü - 14" IBM 2248 SVGA Full Analog Monitör - Motorola SM56 56K Fax-Modem - IBM Yatay Kasa - IBM Q Klavye ve PS/2 Mouse
geçmiş olsun 3 sene kadar önce 1 haftalık 6510 telefonum çalınmıştı hemen poliste tutanak tutuldu ve savcılığa suç duyurusunda bulundum ardından mahkemeye çağrıldım fakat salonda benden başka kimse yoktu kimlik tespiti yaptılar bir duruşma daha olacak gelirsiniz demişlerdi onada ben gitmedim sonrada ses seda çıkmadı birdaha üstüne birkaç bardak soğuk su içtim sonunda ama şimdi işler daha hızlanmış olabilir fakat benim pek umudum yok açıkçası
kardeşim geçmiş olsun öncelikle, benim annemin çantası çalınmıştı geçen sene şubat ayında içinde cep telefonuda gitmişti bizde umutsuzca savcılığa başvurmuştuk imei numarasını vermiştik, hatta aynı zmnda annemin hattının bir kopyasını aldık turkcell'den tele mesaj geldi şerefsizler kontür aktarmış kendileri telefon numarasıda belli mesaj geliyor ya onu da bildirdik savcılığa hiç bir şey yapmadılar bizim için telefon değil çalınan nakit önemliydi ama bulamadılar işte yada bulmak istemediler, temmuz ayında babamı arayıp telefonun bulunduğunu savcılığa gelip almamız gerektiği söylendi gittik adamlar telefonu VAN'ın ERCİŞ ilçesinde başka bir telefoncuya satarken ortaya çıkmış pilini değiştirmişler sadece teli aldık şuan çalışıo ancak işin garip kısmı telefon istanbul'dan van'a nasıl gitti?? düşünün işte nasıl bi şebeke war umarım telefonun bulunur, Allah yardımcın olsun...
kardeşimin eşinin telefonu çalınmıştı istanbulda yaklaşık 2 ay sonra diyarbakırda bulundu geldi.Evet parasal anlamda küçük bir tutar olabilir ama yapılan resmen şerefsizlik.Sessiz kalmakla bunların yaptıklarını meşrulaştırmış oluyoruz 1 liralık bile olsa yasal hakkını kullan yasal haklarımızı kullanmaya kullanmaya bunları azdıran da bizleriz aslında
karakola zabıt tutturmayı da ihmal etme savcılığa giderken elinde mutlaka karakol zaptı da olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi login35 -- 23 Temmuz 2008; 14:44:31 >
Hırsızlığın olduğu yere bakan karkola müracaat et.Faturanın bir nüzhasınıda evrakına eklet.Sonrada o yerin savcılığına git dilekçe ile müracaat et.Şanslıysan telefonun sana gelmesi 3*5 ayı bulur. Ayrıca hiç bulunmayadabilir.Üzüldüm ama nakitini bulman zor ötesi gibi gözüküyo.Çünkü tel bulunduğunda büyük ihtimalle senin benim gibi vatandaş almış olacak teli.Yani asıl hırsız değil.