Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Data Kurtarma Yazılımı Lazım, Yardım - Datalar Uctu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Data Kurtarma Yazılımı Lazım, Yardım - Datalar Uctu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
44Serkan44

21 Temmuz 2008; 21:01:08 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

mrb arkdaslar

benim laptopun dataları uctu içinde son 4 yıldır yaptıgım projelerin bilgileri vardı..

olay söyle gelişti .. arkdas makineye format atacaktı toshibanın verdigi cd ile attık recovery hersey guzel bittii.. sonra bi baktık D: surucu yok !!

butun bilgilerr d 'deydi...

easy recover ile yaptık 42 gb data geldi ancak bazıları calismiyor (cogu) ..

sonra final data 2.0 ile yaptıkk suan onu bekliyorum 8 saat var diyor...

Baska tavsiye edecegiz ve gercekten kaliteli olan bir program varmı _ ? Lütfen bilen arkaslardan yardım bekliyorum benim için cok onemli.

ramazanyurt

21 Temmuz 2008; 22:52:58 

çok geçmiş olsun arkadaşım. burada en önemli nokta silinen bilgilerin bulunduğu bölüme hiçbir şekilde veri yüklememek olacaktır. benimde 2-3 kere verilerim uçtu ama çok şükür çoğunu kurtardım. program olarak easy recovery kullandım.

herkese bir tavsiye. windows kurulunca mutlaka veri kurtarma programı da kurun dursun. elbet bir gün lazım olacak.

Q9550 / Asus P5Q Deluxe / Powercolor 512 MB 4870 Pcs+ / Crucial Ballistik 2x2 DDR2 800 Tracer Led 16fe5/ Samsung 500 GB Sata 2 32MB Raid0 / Samgung S203B DVDRW / Thermaltake Armor+ VH6000BWS ESA / OCZ Pc Power & Cooling Silencer 750W Psu / Creative Megaworks THX 550 / Logitech MoMo Racing / Logitech Force 3D Pro / Logitech Cordless Rumblepad 2
useryok

22 Temmuz 2008; 10:01:16 

Arkadaşım bilgileri kurtarabildinmi?

Öncelikle kurtaracağın bilgilerin üzerine birşey yazılmaması gerekiyor. Yani HDD de sactor bazında.

Data kurtarma olayı biraz göreceli bir kavramdır. Yani easy recovery kullandım olmadı deyip bırakmamak gerekiyor. Birkaç programla denemek lazım. Bir de bazı programlarda dosya uzantısına göre kurtarma yapabiliyorsun.

Mesela sen .doc ve .xls dosyalarını kurtarmak istiyorsun, programda sadece bu uzantıları işaretleyip kurtarma yapabiliyorsun..

Recovery My Files dene bakalım....

Engin_BJK

22 Temmuz 2008; 17:51:11 

Arkadaşın dediği gibi dosya uzantısına göre arama yapacaksan,Bu işi filescavanger programı ile yapabilirsin.Bence gayet başarılı bir program.Kurulum gerektirmez.Bu açıdan çok iyi bir program zaten.

Eğer program ı bulamazsan buraya yaz gönderirim sana.Boyutu çok küçük bir program zaten.

Umarım kurtarırsın bilgilerini.

BEŞİKTAŞK
velideli

22 Temmuz 2008; 18:20:42 

geçmiş olsun arkadaşım sana tavsiyem recovery my files programı ben 3. formattan sonra videolar dahil hepsini geri aldım yalnız arkadaşlar belirtmişler kesinlikle d sürücüsüne bişey kurma hepsini geri alırsın bende 22 gb veriyi 14 saatte geri aldı ama olsun önemli olan kurtarmak imkanın varsa bşka bir hd tak kurtardığın verileri oraya aktar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi velideli -- 22 Temmuz 2008; 18:21:40 >

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
44Serkan44

22 Temmuz 2008; 22:50:39 

Arkadaslar hepinize ayrı ayrı tsk ederim..

R-Studio

http://www.data-recovery-software.net/

programıyla bütün gün ugrastım .. gercekten program harikaymıs bütün dosyalarım geldi..

program hemen E: yi ( bozulan bolum) kurtarmak için kendi sordu tarattırdım .. eskisi gibi geldi 2 partition olarak recovery yaptım geldigimde bütün dosyalar diger hard diske kayıt olmus birde dosyalarda sorun yok .. hepsi calisiyor..

herkese yine yine yine cok tsk ederim

useryok

dedign %100 dogru easyrecovery kurtaramyınca tamm dedim gitti dosyalar..

sonra baska programlar arastırdım daha iyi sonuc verdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44Serkan44 -- 22 Temmuz 2008; 22:51:48 >

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Güvenlik >> Data Kurtarma Yazılımı Lazım, Yardım - Datalar Uctu Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Zotac 8600GT Zone video
Zotacın sessiz ve serisi Zone ailesinden 8600GT mercek altında
LianLi FB 007 Plus II Kasa
LianLi FB 007 Plus II model numaralı kasası video incelemesi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç