Grafikleri pek iyi olmasada başarılı ve simulasyon sayılabilecke Project Torque diyorum ben. Arından GRID ve TDU izliyor. Dirt'üde unutmamak lazım tabii..
Project Torquenin kokpiti gerçekten çok gerçekçi. Klavyeyle arabayı kontrol etmek zor. arabanın haraketleri gerçeği andırıyor.
GRID diyebiliriz ama klavye ile oynuyorsanız gerçekten sizi çok zorlayacak ve de hemen öylede alışılmıyor ilk zamanlarda yarışın sonunu bile göremeyeceksiniz ama alıştıktan sonra çok zevkli oluyor ve grafikleride çok iyi.
Başlığı açan arkadaş simulasyon nedir bilmiyor henüz heralde.Saydıklarının hepsi arcade tipte oyunlar git bi de GTR serisi LFS rFactor filan oyna sonra kendi söylediğine gülersin zaten
Başlığı açan arkadaş simulasyon nedir bilmiyor henüz heralde.Saydıklarının hepsi arcade tipte oyunlar git bi de GTR serisi LFS rFactor filan oyna sonra kendi söylediğine gülersin zaten
quote:
başarılı ve simulasyon sayılabilecke Project Torque diyorum ben
GTR2 tabiki. hiç bir simülasyon beni bukadar terletmedi. gtr2+logitech momo+hamachi işte size hayatın anlamı :P :) oyun zaten FİA Lisanslı. daha nekadar gerçek olsun