Arkadaşlar vodafone kullanıcısıyım. Arkadaşlarımın hepsi türkcelli ve vodafonun hiçbi cazip yanı kalmadı.Turkcelle geçmek istiyorum. Şimdiki kampanyalar ilerde de devam edicekse Türkcelli olacam.Siz ne düşünüyorsunuz?
Geçersen Kampuscelli Olma Pek Kampayalardan Faydalanamıyosun
Nasıl yani? Dalga geçiyosan seviyeni belli ediyorsun.
Yok Dalga Geçmek Degil Amacım Arkadaş Çevren Kampuscell Degilse Kampuscell Seçmen Pek Avantajlı Degil Kampanyaların Dışında Kalıyoruz Çogu Zaman Nar Kampanysı Konbara Her Yöne Konuşmalar Falan Forumda Kampanyalar Mevcut Ögrenirsin
Arkadaşım geçiş yapacağın tarifeyi kendi kullanımına göre düşün. Avea MobilÖğrenci ile 150 Kontör yüklediğin taktirdi 3saat ücretsiz Avea ya doğru konuşma yapabiliyorsun. Diğer Operatörleri de DK'sı 2Kontörden arayabiliyorsun. MobilÖğrenci olmayan Avealıları ise 3 Saat Ücretsiz kullanım süresi bittiğinden DK'sı 3Kontörden arayabiliyorsun.
Turkcell Bizbize Kampüs tarifesinde ise 2Saat ücretsiz konuşma süresi dolduktan sonra Turkcell li olanları ve diğer operatörleri DK'sı 3 Kontörden arayabiliyorsun. Eğer TonlaKazan a da üye olursan ( Üyelik alımı durdurulmuştur. Tekrar üyelik alımı olduğunda üye olabilirsiniz.) Aylık Max. 90 Kontör Kazanma imkanın var.
Eğer Mesajı sık kullanan bir kullanıcı iseniz MobilÖğrenci ile 39 Kontöre 500-5000 SMS Paketi alabilir, Turkcell de ise 30 Kontöre 300-3000 SMS Paketi alabilirsiniz.
Kıyaslamayı kendi kullanımınız doğrultusunda yapacaksınız.
I�m your number one fan, Baby, I�m your number one fan..
turkcelli tavsiye etmem. Butun arkadaşların kullanıyor olabilir ama artık 2 .hat sıralamasına düştü genelde avea kullanıyorlar. benim arkadaşların çoğu böyle.
nasıl 2.hat sıralamasına düştü 36milyon abonesi var
turkcelli tavsiye etmem. Butun arkadaşların kullanıyor olabilir ama artık 2 .hat sıralamasına düştü genelde avea kullanıyorlar. benim arkadaşların çoğu böyle.
senin için geçerli bu. benim çevremde de çoğunluk turkcell kullanıyor. bu da benim için geçerli. hala çoğu insan 1 hat olarak turkcell kullanıyor.
@Janine seni yanlışl anlamışım özür dilerim. Yani türkcellde 15 yaşındaym hangi tarifeye geçeyim.Hangisini tavsiye edersiniz. Pek anlamıyorum bu operatörleri de.
Turkcell Dünya'nın En iyi Operatörleri sıralamasına giren bir şirket. Nasıl olur da Turkcell Dünya sıralamasına girerken Türkiye' de 2. sıraya düşürebiliyorsunuz. Kendi fikirlerinizi yorumlama çerçevesinde eledikten sonra yaparsanız daha güzel olur bence. Turkcell'in servislerinin kalitesini tartışmaya açmak bile doğru değil. Çünkü Türkiye'de daha iyisi yok ve olacağını da sanmıyorum.
.mRcan. Sana operatör tavsiye edemem. Sonuçta senin telefonu nasıl kullandığını senden başka kimse bilemez. Telefonu ne amaçla, ne şekilde konuştuğun çok önemli. Eğer telefonu kullanırken SMS ağırlıklı kullanıyorsan elbette AVEA yı tavsiye ederim. Diğer operatörleri aramada ucuz olsun diyorsan yine un ucuzu DK'sı 2 Kontör ile Avea. Yok iyi çeksin, hiç bir kesinti olmadan konuşayım diyorsan Turkcell.
Turkcell Dünya'nın En iyi Operatörleri sıralamasına giren bir şirket. Nasıl olur da Turkcell Dünya sıralamasına girerken Türkiye' de 2. sıraya düşürebiliyorsunuz. Kendi fikirlerinizi yorumlama çerçevesinde eledikten sonra yaparsanız daha güzel olur bence. Turkcell'in servislerinin kalitesini tartışmaya açmak bile doğru değil. Çünkü Türkiye'de daha iyisi yok ve olacağını da sanmıyorum.
.mRcan. Sana operatör tavsiye edemem. Sonuçta senin telefonu nasıl kullandığını senden başka kimse bilemez. Telefonu ne amaçla, ne şekilde konuştuğun çok önemli. Eğer telefonu kullanırken SMS ağırlıklı kullanıyorsan elbette AVEA yı tavsiye ederim. Diğer operatörleri aramada ucuz olsun diyorsan yine un ucuzu DK'sı 2 Kontör ile Avea. Yok iyi çeksin, hiç bir kesinti olmadan konuşayım diyorsan Turkcell.
tşk
İlginize teşekkür ederim.Turkcell almaya karar verdim.Saolun.