Giriş
21 Temmuz 2008; 19:08:30
iPhone ile çektiğiim fotoğraflar kayıt olmuyor ve yerinde boş bir beyaz kutu çıkyor. yardımlarınızı bekliyorum.
21 Temmuz 2008; 20:25:46
İmzamdaki link'te 80 no lu konuya bakarsanız,derdinize derman olacaktır. Kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 21 Temmuz 2008; 20:57:17 >
_____________________________ IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
22 Temmuz 2008; 10:26:55
cevabınız için teşekkürler. Camera pro ve 1shoot u yükledim fakat çekilen resimler albümde yine görünmüyo.
22 Temmuz 2008; 10:30:23
Telefonunuzu kapatıp açın,mutlaka görünmesi lazım. Camera Pro ile bir kaç foto çekin,Resim albümüne resimlerin gelmesi lazım.
_____________________________ IPhone'un versionu ne olursa olsun 1.1.4-3.9 bt yapabileceğiniz,sorunsuz kurulum sağlayan anlatım,program ve oyun yükleyebileceğiniz, sürekli güncellenen "olmazsa olmaz" önemli bilgilerin toplandığı çok yararlı bir sayfa. http://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm
22 Temmuz 2008; 20:10:36
Sonuç nedir eğer problemin hallolmadıysa bugün apple formunu incelerken görmüştüm elemanın birindede olmuş bu sorun ve halletmiş o çözümü orda vardı yani.
22 Temmuz 2008; 21:21:23
/var/mobile/Media/DCIM/ icindeki .MISC klasorunu silmen lazim onceden iphone ve resimlerini yedekle
22 Temmuz 2008; 22:36:55
Aynı sorun bendede vardı arkadaşın dediği gibi fotograf klasörünü silin sorun çözülecek quote: Orjinalden alıntı: nofearl /var/mobile/Media/DCIM/ icindeki .MISC klasorunu silmen lazim onceden iphone ve resimlerini yedekle
Popüler konu, yeni mesajlar ile
Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile
Yeni mesajlar olmadan kilitli
Yeni mesaj at
Mesaja cevap at
Yeni anket aç
Oy kullan
Kendi mesajımı sil
Kendi konumu sil
Mesaja değerlendir
Mesajımı DH blog sayfama ekle