Başlıktaki gibi 8500 ytl'ye kadar çıkabilecek bir bütçem varama 7000 ytl civarı daha iyi olur tabi. İnternette yeterince araştırdım aklımda 8 model var şu anda ama ben daha çok sizden bu fiyat aralığındaki televizyonlar hakkında yorumlarınızı almak isterim . salona alıcağım için hem film hem maç hem ps3 oynayacağım hangi lcd tv'yi önerirsiniz?
Başlıktaki gibi 8500 ytl'ye kadar çıkabilecek bir bütçem varama 7000 ytl civarı daha iyi olur tabi. İnternette yeterince araştırdım aklımda 8 model var şu anda ama ben daha çok sizden bu fiyat aralığındaki televizyonlar hakkında yorumlarınızı almak isterim . salona alıcağım için hem film hem maç hem ps3 oynayacağım hangi lcd tv'yi önerirsiniz?
Teşekkürler
siz tek cihaz önerisi istediniz ama ben 2 ayrı iş için 2 ayrı cihaz önereceğim, bir düşünün derim ps3 ve film içi; panasonic pt-ae1000 full hd projeksiyon; 3000YTL civarı (ist. blş.) ve maç için üstadların tavsiye edeceği büyük ekran bir pioneer plazma
mevcut bütçeniz bu alternatifler için uygun bence.
LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!.. SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
PS3 için istiyorsan Sony modelleri tercih et.İnanılmaz bir uyum olduğu söyleniyor.Bildiğim kadarıyla Sony Bravia ların en üst modeli X3500,bu forumdaki birçok kişiye göre piyasadaki en iyi LCD TV..
Samsungdan örnek vermiyorum zira samsungun bu modellerle aşık atacak herhangi bi serisi bulunmuyor şu an bana göre,LED teknolojili F86 serisi vardı ama onunda üretimi bitti zaten kronik sorunları vardı.