Aldım yeni bi avea hattı 2. gün bi mesaj ringaya kayıt ol ilk ay bedava die.Nese kayıt oldum 2kontör gitti.Şarkını seçmek için 500 ü ara dediler aradım gitti 12 kontör beni arayan herkezdenden 1 kontör gidio zaten.
Aldım yeni bi avea hattı 2. gün bi mesaj ringaya kayıt ol ilk ay bedava die.Nese kayıt oldum 2kontör gitti.Şarkını seçmek için 500 ü ara dediler aradım gitti 12 kontör beni arayan herkezdenden 1 kontör gidio zaten.
Ne beleş ringaymış ya
nie kayıtoldum zaten offf offf
500 Arayınca 3 kontör gitmesi lazım 12 kontör başka şeyden gitmiştir senin hattında hediye kontör var zannediyorum kontör yüklemeiysen ringaya üye olacan zamn hediye kontörle üye olamazsın normal kontörün olması lazım o yüzde ringa üyeliğin başladıysa ücretsizdir ayriyettende arayanların mesajı geliyordur o yüzden kontör düşüyor olabilrsenden arayan herkezdende 1 kontörün gitmemesi hiçin hattında ##002# arama tuşuna bas yönlendirmeler iptal olsun başka kontör gitmesin daha dateylı bilgi i,çin avea merkez 500 ara açılınca 0 a bas temsilciyle görüş
arkadaşım seni arayan herkesten nasıl 1 kontör düşüyor onu anlamadım. senden mi düşüyor yoksa karşı taraftan mı? böyle saçma şey mi olur! ayrıca bu ringa gibi uygulamalar tamamı tuzak ama bu kadarı da soygunculuk.
arkadaşım seni arayan herkesten nasıl 1 kontör düşüyor onu anlamadım. senden mi düşüyor yoksa karşı taraftan mı? böyle saçma şey mi olur! ayrıca bu ringa gibi uygulamalar tamamı tuzak ama bu kadarı da soygunculuk.
yukarıda ben gerekl, açıklamayı yazdım hattı kapalı olduğu zaman telesekretere yönleniktir direk açıldığı için kontörü gidiyordur
bunu yapmaya gerek biraktirmalari sacmalik degilmi sence? her arayandan 1 kontor gidermi!! bu kadari insanlari enayi yerine koymaktir. baska birsey demiyorum. bastan belirtmeleri gerekiyordu; boyle boyle her arayandan dolayi sizden kontor dusulecektir diye.
Hiçbir şekilde onay vermediğim halde Avea'nın sözleşmeli olduğu kuruluş Flycell 3 ay süresince her hafta bana ait 50 kontörü avea aracılığı ile zimmetine geçirmiştir. Avea'nın yüksek meblağlar alarak anlaştığı bu kurum benim gibi yüzbinlerce insanı dolandırmıştır. Avea şu anki tutumuyla bütün kullanıcılarını potansiyel mağdur konumuna getirmiştir. Avea, sözleşmeli olduğu Flycell isimli kurumu, yaptığı sahtekarlığın paravanı olarak kullanmaktadır. Telefonum, modeli nedeniyle, Flycell isimli kuruluşun servislerini sağlamamaktadır. Bununla beraber bu kurumun hiçbir şekilde hiçbir servisini kullanmamış bulunmaktayım. Buradaki bilgilerin hepsi ve fazlası mahkemede delil olarak kullanılacaktır ve organize şekilde çalışan bu iki kuruluşa tarafımdan maddi ve manevi tazminat davası açılacaktır. (Avea'nın davası daha başka birçok konuyu da içermektedir.) ( Avea bu konu ile ilgili olarak uzun süredir Flycelli hedef göstermektedir. Halbuki burada iki suçlu kurum söz konusudur. Avea, Flycell'den, bilgilerini ve altyapısını paylaşmak üzere yüklü meblağlar tahsil etmiştir.)