Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Ben böyle beleş ringanın içine ediim

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Ben böyle beleş ringanın içine ediim Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
india_ipekyolu

21 Temmuz 2008; 18:45:10 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Aldım yeni bi avea hattı 2. gün bi mesaj ringaya kayıt ol ilk ay bedava die.Nese kayıt oldum 2kontör gitti.Şarkını seçmek için 500 ü ara dediler aradım gitti 12 kontör beni arayan herkezdenden 1 kontör gidio zaten.

Ne beleş ringaymış ya

nie kayıtoldum zaten offf offf

hepsi1lesme16

22 Temmuz 2008; 15:27:02 

quote:

Orjinalden alıntı: india_ipekyolu

Aldım yeni bi avea hattı 2. gün bi mesaj ringaya kayıt ol ilk ay bedava die.Nese kayıt oldum 2kontör gitti.Şarkını seçmek için 500 ü ara dediler aradım gitti 12 kontör beni arayan herkezdenden 1 kontör gidio zaten.

Ne beleş ringaymış ya

nie kayıtoldum zaten offf offf

500 Arayınca 3 kontör gitmesi lazım 12 kontör başka şeyden gitmiştir senin hattında hediye kontör var zannediyorum kontör yüklemeiysen ringaya üye olacan zamn hediye kontörle üye olamazsın normal kontörün olması lazım o yüzde ringa üyeliğin başladıysa ücretsizdir ayriyettende arayanların mesajı geliyordur o yüzden kontör düşüyor olabilrsenden
arayan herkezdende 1 kontörün gitmemesi hiçin hattında ##002# arama tuşuna bas yönlendirmeler iptal olsun başka kontör gitmesin daha dateylı bilgi i,çin avea merkez 500 ara açılınca 0 a bas temsilciyle görüş

((((¯`•._.•GöNLüNü GüN eDeNi SeVMeZ SeVDa iSTeR HeP oNu üZeNi•._.•´¯))))

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
metinT

22 Temmuz 2008; 21:09:35 

arkadaşım seni arayan herkesten nasıl 1 kontör düşüyor onu anlamadım. senden mi düşüyor yoksa karşı taraftan mı? böyle saçma şey mi olur!
ayrıca bu ringa gibi uygulamalar tamamı tuzak ama bu kadarı da soygunculuk.

I’m your number one fan,
Baby, I’m your number one fan..
hepsi1lesme16

22 Temmuz 2008; 21:22:23 

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

arkadaşım seni arayan herkesten nasıl 1 kontör düşüyor onu anlamadım. senden mi düşüyor yoksa karşı taraftan mı? böyle saçma şey mi olur!
ayrıca bu ringa gibi uygulamalar tamamı tuzak ama bu kadarı da soygunculuk.

yukarıda ben gerekl, açıklamayı yazdım hattı kapalı olduğu zaman telesekretere yönleniktir direk açıldığı için kontörü gidiyordur

ASUS P4V8X-X P4 3.20GHZ SAPPHİRE ATİ RADEON 256mb X1650PRO DDR3 2GB DDR400 MHZ RAM ASUS 350W PSU SEAGATE 160GB SATA2 HDD
india_ipekyolu

23 Temmuz 2008; 15:15:09 

YA bende bilmiorum anlamadım bu işi beni her arayandan kontörüm gidior

hepsi1lesme16

23 Temmuz 2008; 17:46:30 

quote:

Orjinalden alıntı: india_ipekyolu

YA bende bilmiorum anlamadım bu işi beni her arayandan kontörüm gidior

sen benim dediğimi yaptıktan sonra bak kontör gidecek mi?
##002#

metinT

23 Temmuz 2008; 22:11:45 

bunu yapmaya gerek biraktirmalari sacmalik degilmi sence? her arayandan 1 kontor gidermi!! bu kadari insanlari enayi yerine koymaktir. baska birsey demiyorum. bastan belirtmeleri gerekiyordu; boyle boyle her arayandan dolayi sizden kontor dusulecektir diye.

I’m your number one fan,
Baby, I’m your number one fan..
Bana Izin Yokmu
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

24 Temmuz 2008; 4:39:38 

başlık süperr
RAMELmüzik

29 Temmuz 2008; 23:54:21 

Hiçbir şekilde onay vermediğim halde Avea'nın sözleşmeli olduğu kuruluş Flycell 3 ay süresince her hafta bana ait 50 kontörü avea aracılığı ile zimmetine geçirmiştir. Avea'nın yüksek meblağlar alarak anlaştığı bu kurum benim gibi yüzbinlerce insanı dolandırmıştır. Avea şu anki tutumuyla bütün kullanıcılarını potansiyel mağdur konumuna getirmiştir. Avea, sözleşmeli olduğu Flycell isimli kurumu, yaptığı sahtekarlığın paravanı olarak kullanmaktadır. Telefonum, modeli nedeniyle, Flycell isimli kuruluşun servislerini sağlamamaktadır. Bununla beraber bu kurumun hiçbir şekilde hiçbir servisini kullanmamış bulunmaktayım. Buradaki bilgilerin hepsi ve fazlası mahkemede delil olarak kullanılacaktır ve organize şekilde çalışan bu iki kuruluşa tarafımdan maddi ve manevi tazminat davası açılacaktır. (Avea'nın davası daha başka birçok konuyu da içermektedir.) ( Avea bu konu ile ilgili olarak uzun süredir Flycelli hedef göstermektedir. Halbuki burada iki suçlu kurum söz konusudur. Avea, Flycell'den, bilgilerini ve altyapısını paylaşmak üzere yüklü meblağlar tahsil etmiştir.)

Gitar Kursu özel Gitar Dersi Ankara
aydin66

30 Temmuz 2008; 13:01:08 

ya bu avea full katakulle ya

Ölünüz Diriniz,
Bir Gün Hepiniz,
Her Gün Biriniz,
Galatasaray'lı Olacaksınız!!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea >> Ben böyle beleş ringanın içine ediim Sayfa: [1]
Buraya git: