Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Kablo netmi Yoksa Adsl mi almalı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kablo netmi Yoksa Adsl mi almalı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
asityanığı

21 Temmuz 2008; 15:47:37 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Evime yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve dolayısıyla da nette bağlanmak için bir internet bağlatısı için hangisini seçeceğime açıkcası karar veremedim
Bildiğim kadarıyla her ikiside de kampanya var
Gün içinde 4,5 saati kullandığımı düşünsek vede öyle ahım şahım bir indirecek bir şeyim olmaz netten Belki kısa kısa film yada ona benzer şeyler hadi bilemedin bir iki filim desek öteside olmaz muhtamelen
Evde normal de kablo tv var ama dediğim gibi adsl yoksa kablo netti seçsem benim için daha karlı olur kararrına varamadım
ADSL kampanyasında modem beraberinde veriyormuş sözleşmei 24 ay olmalı diye biliyorum
Kablo net modem vermiyor biz kendimiz temin ediyoruz diye biliyorum
ADSL Mİ almalıyım yoksa KABLO NETMİ hangisi benim için uygun olur acaba Yada maddi anlamda hangisi menfatime olur ?
Evet sevgili arkadaşlar bu işten anlayan yada benden çok daha bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum Saygılarımala
Darkwinter

21 Temmuz 2008; 15:55:26 

Ben de hem ADSL hem de Kablo.net var; ADSL' imi bu ay iptal ettiriyorum. Kablo.net' de performans mükemmel. Tabiki bölgenizde kablolu tv altyapısında sorun yoksa. Kablolu tv' niz varsa internet kurulumu bedava 17 ağutos a kadar. İki senelik sözleşme imzalarsanız da kablolu tv aylık 1 YTL' ye düşüyor; sınırsız paketler için. Modemi 70 YTL' e kendiniz alıyorsunuz.. Bence kablo.net imkanınız var ise onu alın; tabiki öncelikle oturduğunuz yerde kullanan var mı memnunlar mı hizmetten sorun soruşturun..

Edit: imlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 21 Temmuz 2008; 15:56:50 >

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

asityanığı

21 Temmuz 2008; 16:03:13 

Valla otorduğumuz yerde özellikle bizim apartmanda internet kullanan olduğunu sanmıyorum Ama çevremizde illaki de ben bilmiyorum
C@r@nthir

21 Temmuz 2008; 16:15:48 

kablo ama bazı nadir bölgelerde sorun olabiliyor. pek sanmıyorum ama siz yine de araştırın isterseniz.

10 YTL'ye 1 aylık Rapidshare.com Premium Hesabı almak için PM'den ulaşın!
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> Kablo netmi Yoksa Adsl mi almalı? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Intel CBB dizüstü platformu
Kendi dizüstü bilgisayarinizi kendiniz yapin. Intel CBB platformuna hizli bakis
Sapphire HD3850 AGP 8X
AGP kullanıcıları için yeni upgrade seçeneği Sapphireden HD3850 AGP 8x ekran kartı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar