Evime yeni bilgisayar almayı düşünüyorum ve dolayısıyla da nette bağlanmak için bir internet bağlatısı için hangisini seçeceğime açıkcası karar veremedim Bildiğim kadarıyla her ikiside de kampanya var Gün içinde 4,5 saati kullandığımı düşünsek vede öyle ahım şahım bir indirecek bir şeyim olmaz netten Belki kısa kısa film yada ona benzer şeyler hadi bilemedin bir iki filim desek öteside olmaz muhtamelen Evde normal de kablo tv var ama dediğim gibi adsl yoksa kablo netti seçsem benim için daha karlı olur kararrına varamadım ADSL kampanyasında modem beraberinde veriyormuş sözleşmei 24 ay olmalı diye biliyorum Kablo net modem vermiyor biz kendimiz temin ediyoruz diye biliyorum ADSL Mİ almalıyım yoksa KABLO NETMİ hangisi benim için uygun olur acaba Yada maddi anlamda hangisi menfatime olur ? Evet sevgili arkadaşlar bu işten anlayan yada benden çok daha bilgili arkadaşların yardımını rica ediyorum Saygılarımala
Ben de hem ADSL hem de Kablo.net var; ADSL' imi bu ay iptal ettiriyorum. Kablo.net' de performans mükemmel. Tabiki bölgenizde kablolu tv altyapısında sorun yoksa. Kablolu tv' niz varsa internet kurulumu bedava 17 ağutos a kadar. İki senelik sözleşme imzalarsanız da kablolu tv aylık 1 YTL' ye düşüyor; sınırsız paketler için. Modemi 70 YTL' e kendiniz alıyorsunuz.. Bence kablo.net imkanınız var ise onu alın; tabiki öncelikle oturduğunuz yerde kullanan var mı memnunlar mı hizmetten sorun soruşturun..
Edit: imlâ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkwinter -- 21 Temmuz 2008; 15:56:50 >