büyük sensörlü, AA pilli güzel bir makine, tavsiye ederim. eksikleri ise, LCD çözünürlüğünün düşük olması, görüntü sabitleme olmaması ama düşük zomlu makine için pek te gerekli değil kafaya takma. ben bu makineden bi yeğenime aldırdım A800 modelinden, çok memnun. renkler doğal, flaşlı çekimler başarılı, isoda başarılı bir makine. geçen yıl almıştık yazın A800 ü, şimdi ben kendime alıcam ama piyasada yok. mp savaşından dolayı, 9 mp üzeri olarak bu A900 ü ve A920 yi çıkarmışlar, biraz da lcd büyümüş ama çözünürlük aynı. olmazsa ben de 900 almayı düşünüyorum. fiyat ta gayet iyi.
özellikleri düşük giriş seviyesi bi model biraz daha fazla vererk Canon A570 IS 2.de samsung nv8 almanı tavsiye ederim biraz daha fazla para verirsin amaözelliklede fiyatlarına göre çok daha kaliteli bi model almış olursun bu 2 sinden birini alırsan
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre