Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
5310 music express güncelleme sorunu

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> 5310 music express güncelleme sorunu Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mussti19

21 Temmuz 2008; 14:41:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben 5310 aldım nokia pc suite ve updaterin en son sürümlerini yükledim. genel profilini seçiyorum güncelleme ye çalıştıgımda güncellemiyor. pc yi ve tlefonu yeniden açıp kapattım yine aynı

İntel E7200 2.53 ghz @ 3.6 Ghz *OCZ Vanquisher* --- Gigabyte P35 DS3L --- Mushin 2*1 Gb Dual Kit 800 mhz @ 1070 mhz --- Palit 9600 Gt --- 250 Gb Seagate 410AS + 80 Gb Samsung --- Coolmaster Centurion 5BB Kasa --- 400 Watt FSP PSU --- Logitech X230 2+1 + Creative Ses kartı --- Philips 107S7 17 İnç Flat
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Referanslarım
buny@min ( Nokia 6300 ) -- arda1811 ( Ses Kartı ) -- thekoch ( 2 tane Nokia 5310 )
kehanet..

21 Temmuz 2008; 20:39:47 

kardes telefonun son surumse versıyon yuklnemz turkce olanı ındır oyle bak gereklı bılgı onda dha detaylı gorunuyor

Bilgi Paylaşdıkça Güzel
ehtebaala

26 Temmuz 2008; 11:32:21 

aynı sorun bendede var Telefon bilgilerine ulaşılamıyor diyor

Her defasında sorardım kendime beşikteki iki bebeğin birisi diğerinden nasıl üstün olabilir bu ne saçma bir düşüncedir diye bunun adınada faşistlik denmişti faşistlik dedik geçtik zaman geçti gördük gördük öğrendik ki meğer faşistlik değil kurtuluş yoluymuş fakat halen bu gerçeği göremeyenler var ve sanırım bu körlük sonumuz olacak
dazzle

27 Temmuz 2008; 18:47:20 

arkadasım o sorun senle ilgili değil klasik yani..bende de vardı..gittim kvk'dan yenisini yüklettim..sanırım telefonun sesi artık daha fazla cıkıyor ve de telefonun kendi kendine kapanma sorununu da cozmustur umarım

==>burak7777<==

27 Temmuz 2008; 19:17:10 

NSS yapıp yükleyince büyük ihtimal çözülür

vaders

29 Temmuz 2008; 12:53:21 

Evet arkadaşlar aynı sorun bende de var aklıma gelen herşeyi yaptım ama birtürlü olmuyor. Aşağıda görülen resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Bu sorunla karşılaşıp çözen bir arkadaş varsa lütfen yarcımcı olsun sinir oldum valla.

[URL=http://www.yukle.tc][IMG]http://img188.yukle.tc/images/649111jc3.jpg[/IMG][/URL]

vaders

29 Temmuz 2008; 13:37:22 

Yardımcı olacak arkadaşlara sesleniyorum. lütfeeennn

fatihk34

31 Temmuz 2008; 9:46:12 

Aynı sorun bendede var. Bu arada müzik tuşları aşırı derecede sallanıyor, sanki yerinden çıkacakmış gibi. Bu konuda bilgisi olan arkadaş var mı?

Cypon

31 Temmuz 2008; 19:32:56 

arkadaşlar yabancı sitelerden öğrendiğim kadarıyla bu hata sorunu uzun süredir varmıs ve çözülemiyormus. bazı telefonların yeni sürümlerini yükleyelim derken bişeyleri yanlış yapmışlar ve bu hata meydana gelmiş ne zaman düzelir bilmiyorum kimse bilmiyor. ayrıca 5310 için yeni v7,01 çıkmıs sanırım.

eP_362

31 Temmuz 2008; 19:39:47 

Şu an için son sürüm V 05.81' dir.

Siemens C65 -> Nokia 5700 XpressMusic

rkn66

1 Ağustos 2008; 16:33:30 

telefonun surumune nasıl bakıyoruz??? telefon ayarlarından telefon guncellestırmelerındenmı??? ole yapınca bnde V 03.63 24-10-07 RM-303 yazıyo

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Nokia >> 5310 music express güncelleme sorunu Sayfa: [1]
Buraya git: