arkadaşlar ben 5310 aldım nokia pc suite ve updaterin en son sürümlerini yükledim. genel profilini seçiyorum güncelleme ye çalıştıgımda güncellemiyor. pc yi ve tlefonu yeniden açıp kapattım yine aynı
aynı sorun bendede var Telefon bilgilerine ulaşılamıyor diyor
Her defasında sorardım kendime beşikteki iki bebeğin birisi diğerinden nasıl üstün olabilir bu ne saçma bir düşüncedir diye bunun adınada faşistlik denmişti faşistlik dedik geçtik zaman geçti gördük gördük öğrendik ki meğer faşistlik değil kurtuluş yoluymuş fakat halen bu gerçeği göremeyenler var ve sanırım bu körlük sonumuz olacak
arkadasım o sorun senle ilgili değil klasik yani..bende de vardı..gittim kvk'dan yenisini yüklettim..sanırım telefonun sesi artık daha fazla cıkıyor ve de telefonun kendi kendine kapanma sorununu da cozmustur umarım
Evet arkadaşlar aynı sorun bende de var aklıma gelen herşeyi yaptım ama birtürlü olmuyor. Aşağıda görülen resimdeki hata ile karşılaşıyorum. Bu sorunla karşılaşıp çözen bir arkadaş varsa lütfen yarcımcı olsun sinir oldum valla.
arkadaşlar yabancı sitelerden öğrendiğim kadarıyla bu hata sorunu uzun süredir varmıs ve çözülemiyormus. bazı telefonların yeni sürümlerini yükleyelim derken bişeyleri yanlış yapmışlar ve bu hata meydana gelmiş ne zaman düzelir bilmiyorum kimse bilmiyor. ayrıca 5310 için yeni v7,01 çıkmıs sanırım.