Şimdi Ara

tüketici hakları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bn telefon aldım telde 5 tane olu pıksel var..telı alalı 1 hafta yenı oldu..servıse gonderceklerını soluyolar:S degısım veya ıade yapma hakkımız yokmus

Monitörler için ölü pikselin sayısına göre öle bi kanun koymuşlar. Ama çok saçma sen bi bozuk mal satıyosun sonrada şukadar olursa değişirim diyosun. Yav mal hatalı orda yanıp sönüyolar neyin sayısını koymuşlar anlamıyorum...
  • evet öyle bi sorun var bazı markalar ölü nokta garantisi vermiyo ama bazı markalarda veriyo .işte kardeş alırken niye bakmadın alırken bakacaksın iyice bi öle alacaksın bende n73 alıyodum iyice inceledim iki tane çıktı dedim başka verin daha almadıgım için adam orda başka verdi onda sorun yoktu .yani sanırım degiştirmezler ama biraz sorunlu müşteri gibi davran kavga tartışma flan çıkar belki o zaman sizle ugraşmak yerine degiştirirler ben baya öle işler yaptım çogunda başarılı oldum tavsiye ederim ama sonunda dayak yemekte var dikkat et ben şuana kadar hiç yemedim allahtan..
  • abi bu telpa yetkılelerı amelemı acaba ? :S
    servise gittim sikayetımı sordular .. 5 tane olu pıksel var dıyorum..bana o ne demek dıye soruyo..

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.