Evde 2 kişi yaşıyor 900-1100 ytl arası kaliteli bir dolap arıyorum.
SAMSUNG RT45EASW bu modeli buldum ama bulunduğum ilçede ürünün teşiri yok ve 1-2 yerde içinin dar olduğunu okudum, kullanan varsa yorumlarını alabilirmiyim ek olarak yazdığım fiyat aralığında hangi ürünleri tavsiye edersiniz.
Samsung B enerji sınıflıdır, ancak A sınıfına göre ayda en fazla 10-15 kw farkediyor. Fiyatı da sizin bütçenize yakın. İç hacmi de gayet güzel bir ürün.
Forumdaki tavsiyeler üzerine aldığım bulaşık makinesinin taksitlerinin çoğu bitti.şimdi de 15 yıllık buzdolabım küçük geldiği için ve yiyecekler çabuk bozulduğu için değiştirmek istiyorum.bu kez büyük ve yiyeceklerin uzun süre taze kalması için iyi bir şey olun istiyorum.(ha birde hanıma göre mutlaka gri olacakmış)bütçem 1500-1800 arası.araştırma sonucu şu modelleri beğendik ama hacimleri dışında aralarındaki farklar nelerdir anlayamadık,hangisi alınmalı.samsung öne çıkıyor ama içi diğerlerine göre daha az kullanışlı gibi.Ankara’da şu fiyatları buldum:
Bende Samsung RT 58 var. RT 62 den tek farkı derin dondurucu hacminin 20 litre daha az oluşu. Ayda 6-7 lira elektrik kullanıyor, sesi rahatsız edici değil. Sebzelik-meyvelik bölmesine koyduğum meyve ve sebzeler gerçekten çok uzun dayanıyor.
ilgin için teşekkür ederim ama aralarında çok fiyat farkı var.emin misin sadece 20 litre fark dışında aynı olduğuna.yani 400 ytl civarında bir fark var.öyleyse tabiki senin modeli almak mantıklı.ayrıca rengi nedir?teşekkürler
Bende Samsung RT 58 var. RT 62 den tek farkı derin dondurucu hacminin 20 litre daha az oluşu. Ayda 6-7 lira elektrik kullanıyor, sesi rahatsız edici değil. Sebzelik-meyvelik bölmesine koyduğum meyve ve sebzeler gerçekten çok uzun dayanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hkas -- 22 Temmuz 2008; 14:03:32 >
RT 62 nin üç dört çeşit dolabı var renk, su pınarı falan farkediyor sanırım. Bendeki RT 58 KAEW. Kullanma kılavuzu RT 58 KAEW ve RT 62... (harflerini hatırlamıyorum) için. Kullanma kılavuzumda her iki dolabında ölçüleri ve hacimleri var. BEnim hatırladığım kadar alt bölümleri aynı üst 20 litre fazla RT 62 nin. Unutmazsam akşam bakıp RT 58 ve RT 62 nin boyutlarını yazayım. 400 milyon fark vermeye değmez böyleyse. Ben RT 58 KAEW i dolar 1,35 iken 1550 YTL ye almıştım.
Statik çift kapılı bir dolap. Yanlış hatırlamıyorsam Vestel malı bir cihaz. (Electrolux'teki ERD serisiyle aynı ürün.) Bence Samsung RT53MA veya Whirlpool'un ARC4170 modelini tercih edin. Arda biraz fark var sizin seçtiğiniz ürünle ancak kesinlikle değer diye düşünüyorum. Sonuçta bu cihazlar bir kez alınıyor ve en azından 10-15 yıl kullanılıyor.
samsung tavsiye ederim. Musteri iliskilerine onem veriyorlar. 5.000 ytl lik buzdolabimi cok ufak bir hata yuzunden 2 gunde sifiri ile degistirdiler. tabiki dogubanktan almadigim icin sanirim. oralarda fiyatlar bayagi ucuz ama garanti uygulamalarini bilmiyorum.. Ayni garantiyi verebiliyorsa magaza oradan cok ucuza alabilirsin..
aslında samsungu bizde beğendik ama sharpın daha geniş,daha ucuz olması,raf ve ceplerinin daha çok olması ve en önemlisi yiyeceklerin tazeliğini uzun süre koruyan iyon özelliği bize cazip geliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: plt737
samsung tavsiye ederim. Musteri iliskilerine onem veriyorlar. 5.000 ytl lik buzdolabimi cok ufak bir hata yuzunden 2 gunde sifiri ile degistirdiler. tabiki dogubanktan almadigim icin sanirim. oralarda fiyatlar bayagi ucuz ama garanti uygulamalarini bilmiyorum.. Ayni garantiyi verebiliyorsa magaza oradan cok ucuza alabilirsin..