Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Philips Monitör Üretimini Durduruyor !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips Monitör Üretimini Durduruyor !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
universteli

21 Temmuz 2008; 12:05:12 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Düşüşe geçen televizyon gelirlerine odaklanmak isteyen Philips, monitör üretimini devredecek.

Royal Philips Electronics tüm monitör ve bilgisayar ekranı işini Hong Kong'daki TPV Technology Limited şirketine devrediyor.

TVP, Philips IT Displays'ın dünya çapındaki pazarlama, satış ve dağıtım aktivitelerinden sorumlu olacak ve Philips markasının kullanım hakkını da elinde bulunduracak.

Philips IT Displays'in 2007 yılındaki satışları yaklaşık olarak 600 milyon Euro'ydu.

Hollandalı elektronik devi, TVP ile olan anlaşmalarının son zamanlarda düşüşe geçen televizyon faaliyetlerine odaklanmalarını sağlayacağını belirtti.

TVP firması 1999 yılından beri dünyanın en büyük monitör üreticisi konumunda. Firma özellikle Çin'de çok önemli bir pazar payına sahip. TVP Technology Group geçen ay Polonya'daki LCD fabrikaları için 1.800 kişiyi işe alacaklarını ve materyal ve parça üreticileri için bir teknoloji parkı oluşturacaklarını açıklamıştı.

Ekteki dosya (1)

metinT
Uzaklaştırılmış
10 gün cezanın 4 günü kaldı.

21 Temmuz 2008; 13:30:36 

bu habere üzüldüm açıkcası Philips en güvendiğim markalardan birisidir. 17"E6 monitörünü yıllarca kullandım tık demedi.
:::LOSTPLANET:::
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 0 günü kaldı.

21 Temmuz 2008; 13:40:00 

philips ve sony bu ikisi monitör açısından gereksiz üretim yaptılar bana göre.

philips çok iddialı ürünlere sahip değildi ofis ve ev için normal kullanıcı için ürünleri piyasadaydı kaliteliydi fakat muadilleri de bolca mevcut .yani anlatmak istediğim şu verimsiz olduğu monitörü bırakıp lcdye yoğunlaşmalıydı zaten. samsung kadar tutulmuyor onun kadar satış rakamlarına sahip değil.

aynı şey sony için de geçerli.

kaliteliler var zaten boşu boşuna sektöre satılamayacak ürün çıkarıp hem firma hem de dünya enerjisini kaynaklarını israf etmekten başka bişeye yaramazdı.

hyundai wiewsonic samsung LG .... bunlar iyi
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> TV ve Projeksiyon >> Philips Monitör Üretimini Durduruyor !!! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
B-PowerStick video incelemesi
Yolculuklarınız sırasında şarj bitmesinden artık korkmayın. Sadece 1 kalem pil ile cep telefonu ve MP3 çalarınızı şarj edin...
Zalman Fatal1ty Ultimate
Zalman in guzel gorunuslu CPU sogutucusu mercek altinda

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir