Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Laptop umun işlemcisi aşırı ısınıyor! yardım lütfen!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop umun işlemcisi aşırı ısınıyor! yardım lütfen! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
E r h A N

21 Temmuz 2008; 10:58:13 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar Toshiba a200 14-d model laptop kullanıcısıyım. Ürünü alalı 1 yıl oldu. Ürünü aldığımdan bri bu ısınma problemi var. Bilgisayarı hiç kasmazken(oyun vb. şeylr açık deilken) cpu ısısı 63 derece civarında. oyun açında 80 i buluyor. Notebook cooler denedim 3 derece düşürebildi, servise verdim sorun halledildi dedi 1 hafta için ısı 50 ye düştü sonra gene 60 lara yükseldi. Sizce napabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ERHAN DAMARLI -- 21 Temmuz 2008; 10:58:18 >

dukenukem82

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 13:09:16 

Dizüstünün altında hava alabilmesi için bir boşluk olmalı .O boşluk soğutma için gerekli hava akışını sağlar .Notebook cooler eğer fanın bulunduğu yere bakmıyorsa bi işe yaramaz .Her dizüstünün hava alma yerleri farklı olabilir.Ben ısınma sorununu eski bir fırın ızgarasını defterle destekleyerek çözdüm Aradada çok sıcak olunca usb fan aldım kendimi ve dizüstünü serinletiyorum .

TANRI TÜRKÜ KORUSUN
intel E8500 - asus p43 p5ql-e anakart - ocz reaper ddr2 1066 mhz ram - 160 sata hdd- Sapphire hd 3870 512mb gddr4 - ocz vendetta işlemci soğutucu - ocz 600 watt power supply - lg cdrw lg dvdrw -foxconn kasa :)

The Soul Of BMW.
dukenukem82, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

samsung'un en ince incisi --D900 ve D900i--
samsungmobile FaNcLuB
E r h A N

21 Temmuz 2008; 18:13:13 

Bilgilendirme için çok sağol kardeşim, Dediklerini deneyceğim, senin yöntemde güzelmiş bu arada

moscow34
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 3 günü kaldı.

21 Temmuz 2008; 20:48:20 

quote:

Orjinalden alıntı: dukenukem82

Dizüstünün altında hava alabilmesi için bir boşluk olmalı .O boşluk soğutma için gerekli hava akışını sağlar .Notebook cooler eğer fanın bulunduğu yere bakmıyorsa bi işe yaramaz .Her dizüstünün hava alma yerleri farklı olabilir.Ben ısınma sorununu eski bir fırın ızgarasını defterle destekleyerek çözdüm Aradada çok sıcak olunca usb fan aldım kendimi ve dizüstünü serinletiyorum .

mascherano*

22 Temmuz 2008; 19:56:06 

Birde eski tip laptoplarda hava alması için delikler yok,bende casper la sony var.Casper'de dediğim olay yok mesela.Ama Sony Vaio'da var bu sayede en basitinden de bir notebook cooler çok işe yarıyor

mehmet328

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 1:57:15 

laptopunun içini açıp temizlemişlermi ve macun sürmüşlermi acaba istersen anselmo82 nickli eski casper bayisi olan kardeşime ulaş kendiside malatyalı yardımcı olur

SATILIK PROFÖSYÖNEL Deniz AKVARYUMU

EN:1.65 YÜKSEKLİK:70 DERİNLİK:60 TOPLAM 850 LT MOBİLYALI SUMP SİSTEMLİ,üstten taşma ,ışıklandırma sistemli- DEĞERİNDE Kİ ELEKTRONİK EŞYALARLA TAKAS OLUR.
DiabloXT

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2008; 4:46:45 

Elbette ki macun sürmüşlerdir arkadaşlar etmeyin.Macun olmasa bu havada laptop işlemcisinin sağlıklı çalışması mümkün değil...

Laptopun hava aldığı yerin açık olduğundan emin olun,iyi hava alması lazım.
Ayrıca doğrudan güneş ışığında kalmasın.Ve bu cihazın bir laptop olduğunu unutmayın.Masaüstü bilgisayar gibi uzun süre çalışmak üzere tasarlanmış birşey değildir bu,fazla zorlamayın cihazı...

Onun haricinde,bir laptop için 60C bence normal bir değer.

AMD Athlon 64 X2 4000+ @ 5600+ [2.95Ghz 1.31V] | MSI K9A2CF 790X | MSI X1950Pro 256MB | 2x2GB Patriot Viper 800Mhz 4-4-4-12
Tagan 2ForceII 800W | 2x250GB Seagate Raid0 + 500GB Seagate | NzXT Guardian Kasa | LG F700B | A4Tech XL-750BF | Philips SNA6500

CS 1.6 Fun-Pro Serverimiz : 212.68.45.17
DHKT | DiabloXT

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Soğutma >> Hava Soğutma >> Laptop umun işlemcisi aşırı ısınıyor! yardım lütfen! Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WEB Dersleri Blog lara giriş 1
Blog nedir? Ne işe yarar? Nasıl Kurulur? Tüm cevaplar bu seride!
Football Manager 2008
Efsane devam ediyor. Saatlerce bilgisayar başında oturmaya ve uykusuz gecelere hazır olun.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar