Merhaba arkadaşlar ben özellikle yazlıkta kullanmak için Turkcell Connect Card almayı düşünüyorum. İyice araştırdım ama kesin bi sonuca varamadım. Kullanan arkadaşların fikirlerini almak istiyorm.
Aşağıdaki (ekteki) modem turkcellin usb arayüzlü connect cardı, pcmcia ve express card slotundan bağlanan modellerde var aslında ama tasarım ve dizayn olarak en çok bu hoşuma gitti. ayrıca usb arayüzlü olduğundan gerektiğinde masaüstü bilgisayarımdan da kullanabilirim..
üstelik diğer bir önemli tarafıda 3G/EDGE modem oluşu, bu demek oluyorki yarın 3G (3.nesil) ye geçildiği zaman bu modemler 3Gnin 7.2 Mbps lik adslden çoook daha hızlı olan bağlantısınıda destekleyecek. bi taşla iki kuş yani..
Bu ürünü kullanmış olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum çok acil...
Bu ürünü hiç kullanmadım, bizde eski modelleri var ama çok pahalı bunu söylemek istedim, 1mb yaklaşık 2 ytl ye denk geliyor...
Turkcell in internet paketleri var artık. Onlardan biriyle kullanılabilir. Fakat onlar olmadan kullanmaya kalkarsan batarsın arkadaşın da dediği gibi..
Kullanım fiyatlarından ziyade cihazla ilgili yorumları merak ediyorm. Çünkü sadece maillerime bakmak için kullanmayı düşünüyorum ve dediğim gibi tasarımı en şık, göze en hoş gelen cihaz bu gibi. Cihazı alıpta sorun yaşayan varmı.
bende bu konuyu araştırıyorum trkcll veya vodafone tarifelerinden birine geçmeyi planlıyorum fakat vodafone'nun tarifesi daha uygun 25 ytl 1 gb (edge destekli değil sanırım) , trkcll ise 39 ytl ama edge ve 3G destekli ne yapsam bende karar veremedim açıkçası
bende bu konuyu araştırıyorum trkcll veya vodafone tarifelerinden birine geçmeyi planlıyorum fakat vodafone'nun tarifesi daha uygun 25 ytl 1 gb (edge destekli değil sanırım) , trkcll ise 39 ytl ama edge ve 3G destekli ne yapsam bende karar veremedim açıkçası
vodafone'un ki edge destekli fakat 3g için birşey yazmamışlar *Vodafone GPRS/EDGE şebekesi üzerinden internete hızlı bağlantı sağlar. *Yüklemesi kolay – Tak ve Çalıştır *Şirket sunucunuza ve intranet’e güvenli erişim sağlamak için tercih ettiğiniz VPN yazılımı ile çalışır. *SMS Desteklidir, kullanım halindeyken SMS gönderip alabilirsiniz. Toplu SMS gönderme özelliği ile 30 kişiye kadar aynı anda SMS gönderebilir, SMS lerinizi her an takip edebilirsiniz *Adres Defteri özelliği ile SIM kartınızdaki kontak bilgilerinizi aktarabilir, yeni kontak ekleyebilirsiniz
Merhaba arkadaşlar ben özellikle yazlıkta kullanmak için Turkcell Connect Card almayı düşünüyorum. İyice araştırdım ama kesin bi sonuca varamadım. Kullanan arkadaşların fikirlerini almak istiyorm.
Aşağıdaki (ekteki) modem turkcellin usb arayüzlü connect cardı, pcmcia ve express card slotundan bağlanan modellerde var aslında ama tasarım ve dizayn olarak en çok bu hoşuma gitti. ayrıca usb arayüzlü olduğundan gerektiğinde masaüstü bilgisayarımdan da kullanabilirim..
üstelik diğer bir önemli tarafıda 3G/EDGE modem oluşu, bu demek oluyorki yarın 3G (3.nesil) ye geçildiği zaman bu modemler 3Gnin 7.2 Mbps lik adslden çoook daha hızlı olan bağlantısınıda destekleyecek. bi taşla iki kuş yani..
Bu ürünü kullanmış olan arkadaşlar varsa fikirlerini almak istiyorum çok acil...
Ben kullanıyorum çok memnunum,bağlantıda herhangi bir sorun yaşamıyorum bir başka başlık atlında 3G altyapısına sahip oluyor olmasından bahsetmiştim,bu çok önemli bir detay,ciddi anlamda şık gözüküyor söylediğin gibi,tavsiye ederim.sormak istediğin başka sorular olursa pm de atabilirsin.
vodafone'un ki edge destekli fakat 3g için birşey yazmamışlar *Vodafone GPRS/EDGE şebekesi üzerinden internete hızlı bağlantı sağlar. *Yüklemesi kolay – Tak ve Çalıştır *Şirket sunucunuza ve intranet’e güvenli erişim sağlamak için tercih ettiğiniz VPN yazılımı ile çalışır. *SMS Desteklidir, kullanım halindeyken SMS gönderip alabilirsiniz. Toplu SMS gönderme özelliği ile 30 kişiye kadar aynı anda SMS gönderebilir, SMS lerinizi her an takip edebilirsiniz *Adres Defteri özelliği ile SIM kartınızdaki kontak bilgilerinizi aktarabilir, yeni kontak ekleyebilirsiniz
Adres defteri, toplu sms, intranet için VPN falan hepsi turkcell connect tede var. Ayrıca Vodafone heryerde EDGE bağlantısı veremiyo fakat Avea ve Turkcellde telefon çeken yani sinyal olan heryerde EDGE var. E ayrıca turkcell modemde 3G desteğide var. Sanırım Turkcell Connect 3G EDGE USB Modem alıcam...
Peki Burda Bilg.de Ne Kadar MB gitmiş ne Kadar Kalmış Nereden Görcez:D Bide Hani Tasaruf Açısından Cep Telde eBuddy Mobile'dan Gireriz ya Bilg.de böyle Girebilirmiyiz....Veya Bu Kartla Normal MSN Live Messenger'dan Girsekte Görebilirmiyiz.... Nasıl?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuray -- 27 Temmuz 2008; 13:47:15 >
bir takip numarası var ücretsiz olarak mesaj gönderdiğinde kalan ve kullandığın byte gözüküyor , ve kotadan az yemek istiyorsan windows messengerin en eski sürümünü kullanabilirsin mesela veya internet explorer sayfalarını açarken resimleri aç simgesini kapatabilirsin böylece kotadan tasarruf edersin ama 1 gb öyle surfle ve msn le kolay kolay dolmaz bence ;)
aslında vodafonun 1 gb lik paketi usb connect kartıyla birlikte 25 ytl ama 3g desteği yok işte cihazın ileride problem olabilir , trkcll ise 39 ytl 3g destekli