Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
TURKCELLE BAĞLAN HAYATA HAYATA BAĞAN TURKCELLE :)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELLE BAĞLAN HAYATA HAYATA BAĞAN TURKCELLE :) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kampüs61

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 9:50:01 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba hocam 19.07.2008 tarihi ile hattıma bi baktım mesaj turkcelden gelmiş ''50 mb ınternet paket aboneliğiniz başlatılmıştır'' diye... allah allah bi baktım 25 kontür kesilmiş. tabi ben sinirden köpürüyorum aradım hemen 4440535 müşteri hizmetlerine bağladım durumu anlattım kontürlerimin iade edilerek paket aboneliğinin kapatılmasını söledim ...
20.07.2008 saat 14:32 otobüsteyim arkdaşlarımla adalara gezmeye gidiyoruz telefona bi baktım 4440532 şaşırdım inanamadım turkcel beni arıyor böyle gülmeye başladım tabi hemen açtım ..
'' merhaba turkcel müşteri hizmetlerinden arıyoruz isminizi öğrenbilirmiyiz iş te sevcan hanım kontürleriniz iade edilmiştir paket aboneliğiniz iptal edilmiştir başka bir sorunuz varmı diye sordu ben şaşkınlıktan tşk ettim gülmeya başladım döndüm kızlara sordum kızlar bi sorununuz varmı hattınızla ilgili onlarda yok dediler...
velhasıl kelam aslında turkcel kullanmayı sevmem zengin hattı ama mecbur işimden dolayı kullanmak zorundayım turkcelden bu kadarını beklemezdim gerçekten yiğidi öldür hakkını yeme teşekkürler turkcel teşekkürler nihan hanım

edıt: düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 21 Temmuz 2008; 9:51:05 >

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
piri.reis

21 Temmuz 2008; 10:10:48 

kontör iadeleri konusunda turkcell 1 numara

cep-saat
Hekim18

21 Temmuz 2008; 11:17:23 

şikayetvarA yazınca türksel arıyor zaten

DH ÇEVİRİ & DİL ÖĞRETİMİ KULÜBÜ – ÇEVİRİ & DİL DESTEĞİ İÇİN TIKLAYIN
stigmata_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Temmuz 2008; 12:15:33 

quote:

Orjinalden alıntı: piri.reis

kontör iadeleri konusunda turkcell 1 numara

+1

Petrol ve Doğalgaz Mühendisi | Karaborsaya Düşen Mühendislik Dalı :) | 2006 |İstanbul Teknik Üniversitesi
Yorum yaptığı her konuyu gündemde olduğu sürece takip eden; genç ve yakışıklı petrol mühendisi :)
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın...
Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman,
Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an,
Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
HmB_SaL

21 Temmuz 2008; 12:37:51 

türkcell bunu herzaman yapıyor şaşırmaya ne gerek var ki

propesyonel

21 Temmuz 2008; 13:38:30 

4440532 beni de aramıştı. 1 kontor kesmişlerdi hattımdan

kampüs61

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 14:22:20 

quote:

Orjinalden alıntı: HmB_SaL

türkcell bunu herzaman yapıyor şaşırmaya ne gerek var ki

ilk defa olunca şaşırdım hocam valla

ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !..
Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Turkcell >> TURKCELLE BAĞLAN HAYATA HAYATA BAĞAN TURKCELLE :) Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
İCEAGE+ işlemci soğutucusu
iceage işlemci sogutucusunun yeni versiyonu
CeBIT 07 / Armador Bilişim Sta
Aramador bilişim Intelin Vpro altyapısını kullanan Kaftan isimli uzaktan yönetim programını tanıtıyor

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar