Merhaba hocam 19.07.2008 tarihi ile hattıma bi baktım mesaj turkcelden gelmiş ''50 mb ınternet paket aboneliğiniz başlatılmıştır'' diye... allah allah bi baktım 25 kontür kesilmiş. tabi ben sinirden köpürüyorum aradım hemen 4440535 müşteri hizmetlerine bağladım durumu anlattım kontürlerimin iade edilerek paket aboneliğinin kapatılmasını söledim ... 20.07.2008 saat 14:32 otobüsteyim arkdaşlarımla adalara gezmeye gidiyoruz telefona bi baktım 4440532 şaşırdım inanamadım turkcel beni arıyor böyle gülmeye başladım tabi hemen açtım .. '' merhaba turkcel müşteri hizmetlerinden arıyoruz isminizi öğrenbilirmiyiz iş te sevcan hanım kontürleriniz iade edilmiştir paket aboneliğiniz iptal edilmiştir başka bir sorunuz varmı diye sordu ben şaşkınlıktan tşk ettim gülmeya başladım döndüm kızlara sordum kızlar bi sorununuz varmı hattınızla ilgili onlarda yok dediler... velhasıl kelam aslında turkcel kullanmayı sevmem zengin hattı ama mecbur işimden dolayı kullanmak zorundayım turkcelden bu kadarını beklemezdim gerçekten yiğidi öldür hakkını yeme teşekkürler turkcel teşekkürler nihan hanım
edıt: düzeltme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kampüs61 -- 21 Temmuz 2008; 9:51:05 >
ßeni YormayIn! -- çOk ü$engeCim.. ßana yaLan söyLemeyin ! -- Nefret Ederim! ßana ßi$ey sOrmayIn! -- ßiLmiOrum! Ciddi oLmayIn -- ßen güLüyorum... iÇeLim Demeyin! -- DayanamIyorum!.. GideLim Diyin! -- GeLiyorum!... Dalga geÇeLim. -- ßayıLıyorum !.. Derdinmi var ¿ -- DinLiyorum ... çOk mu zOr¿ -- Ugra$Iyorum!.. ßana a$Ik oLma! -- ßen oLamIyOrum !!! km ne derse dsn bn böleimm degsmyrm
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!