Arkadaşlar winamp 5.54 kullanıyordum ama bugün windows media player ile müzik dinlediğimde sanki ses daha iyiymiş gibi geldi.En ii müzik hangi playerde dinlenir.Önerisi olan warmı
Winamp, Winamp+Enhancer, Winamp İzotope Ozone, Foobar2000, Jet Audio, Media Player 11, Media Player 11+SRS Circle Sorround 2, Mymp3Pro, Aimp2 programlarının hepsini kur, tek bir şarkıyı hepsinde tek tek test et.
Ben genelde rock dinlediğim için ve elektro gitar sesi benim için önemli olduğu için Media Player 11'in bu sesleri diğerlerine göre daha iyi verdiğini bugün keşfettim ve şimdilik bunu kullanıyorum.
Jetaudio Plus sürümünü dene. ayarlarını yap. menülerde biraz kurcalarsan öğrenirsin. 32bit i mutlaka seç. flat ayarlar da bile çoğu player ın özelleştirilmiş halinden daha iyi ses verir.
Jetaudio Plus sürümünü dene. ayarlarını yap. menülerde biraz kurcalarsan öğrenirsin. 32bit i mutlaka seç. flat ayarlar da bile çoğu player ın özelleştirilmiş halinden daha iyi ses verir.
Jet Audio tabii ki