Bu Sinan neden hala buralarda üye? motox.com, modmymoto, motofan.ru, hellomotorazrforum.com (admin) gibi sitelerde moderatör...
Motorola kullanıp, mod işinde bu kadar insan bu kişiden yararlanmışsa; bu insana traş ve boş içerikli post yazan arkadaşların üzerinde bir konum açılmasını diliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El Fuego -- 21 Temmuz 2008; 21:43:49 >
Burada uzman mobil ya da başka bir sıfata ihtiyacım yok. Zaten uzmanlığım ve yaptıklarım dünyanın en büyük yabancı motorola forumlarında ortadadır. Bilenler bilir, yurtdışı nickim Semseddin.
HellomotoRazrforum.Com kurucu üyesi, Modmymoto.com ve MotoX.info, Motostuff moderatörüyüm, daha adını sayamayacağım resmi motorola ve forum sitelerinde ayrıcalıklı vip üyeliklerim var.
Donanimhaber Mobil cihazlar/motorola bölümünde tecrübelerimi ve yenilikleri paylaşıp, sorun giderici olmaktan öte de görevim ve arzum olmadı.
Dediğim gibi bunlar önemsiz şeyler, Düşünmen bile yeter El Fuego.
bencede bir ünvanı olmalı dh de ama bence heartless için ünvanın bir önemi yok o insanlara yardım ettikçe mutlu oluyo diye düşünüyorum çünkü kimseden yardımlarını ve bilgilerini esirgemiyo
Prensiplerim yoktur ama seviyesiz değilim, Kuralları sevmem ama yersiz yere çiğnemem, İçe kapanık değilim ama gerekmezse konuşmam, Kinci değilim ama unutmam,şefkat gösteririm ama şımartmam, Şüpheciyim ama kuruntu yapmam,kendimle çelişebilirim ama kafama takmam, Dalga geçerim ama kırmam, huzur veririm ama söz vermem,sahip olurum ama ait olmam... MOTOROLA V3İ MODLAMA REHBERİ ----- MSİ MEGABOOK M670
Bu Sinan neden hala buralarda üye? motox.com, modmymoto, motofan.ru, hellomotorazrforum.com (admin) gibi sitelerde moderatör...Traştan yorum ve eklemelerle ''UZMAN MOBİL'' olarak gezinen elemanlar ne yapmışlar; neyi ispatlıyor?
Motorola kullanıp, mod işinde bu kadar insan bu kişiden yararlanmışsa; bu insana traş ve boş içerikli post yazan arkadaşların üzerinde bir konum açılmasını diliyorum
Şu dediğiniz laflar o kadar talihsiz bir laf ki. Bu forumda dediğiniz rütbede olan kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. Ve şu anda ben dahil hepsini zan altında bıraktınız.
Bu foruma yıllarını vermiş, kaç yıldır yazan, saatlerini buraya harcamış binlerce üye var. Bazılarına ise özel rütbeler verilerek ödüllendiriliyor. Bu demek değildir ki heartless kardeşimiz bu rütbeyi haketmiyor. Kendisinin Motorola bölümüne verdiği emekler ortada. Sayesinde bir çok insan sorununu çözdü. Ya da cihazını modladı. Daha güzel bir hale getirdi.
heartless'in bu rütbeye sahip olmaması, O'nun yardımseverliğinin ve engin motorola bilgisinin buraya aktarılmayacağı anlamına gelmez. Arkadaşımız bilginin kıymetinin paylaştıkça artacağının bilincinde çünkü.
Kendisi yönetici arkadaşların gözünden kaçmış olabilir. Ki Motorola bölümü farkındasınızdır diğer bölümler kadar aktif değil. Bunun farkında olan bir arkadaş -mesela siz olabilirdiniz- bunu yönetime bildirebilir ve heartless dostumuza bu rütbenin verilmesini isteyebilir, yönetimde görüşülür ve muhtemelen kabul edilirdi. Yani buraya konu açıp şahısları zan altında bırakıp zor duruma sokmaktan daha iyi bir yol mevcuttu.
Kimisinin takıntısı mesaj sayısıdır. Kimisininki rütbe. Kimisinin avatarı. Kimisinin imzası. Kimisinin ki popülerlik. Kimisininki ise bambaşka bir şey. Ama forumda daha önce bir arkadaşımızın da dediği gibi; "Önemli olan rütbe ya da post sayısı değil, Dost sayısıdır." Ve eminim ki heartless'in yaptığı paylaşımlar ve yardımlar sayesinde dost sayısı oldukça yüksek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PHI -- 21 Temmuz 2008; 20:13:17 >
Bu Sinan neden hala buralarda üye? motox.com, modmymoto, motofan.ru, hellomotorazrforum.com (admin) gibi sitelerde moderatör...Traştan yorum ve eklemelerle ''UZMAN MOBİL'' olarak gezinen elemanlar ne yapmışlar; neyi ispatlıyor?
Şu dediğiniz laflar o kadar talihsiz bir laf ki. Bu forumda dediğiniz rütbede olan kişi sayısı iki elin parmaklarını geçmiyor. Ve şu anda ben dahil hepsini zan altında bıraktınız.
Bu foruma yıllarını vermiş, kaç yıldır yazan, saatlerini buraya harcamış binlerce üye var. Bazılarına ise özel rütbeler verilerek ödüllendiriliyor. Bu demek değildir ki heartless kardeşimiz bu rütbeyi haketmiyor. Kendisinin Motorola bölümüne verdiği emekler ortada. Sayesinde bir çok insan sorununu çözdü. Ya da cihazını modladı. Daha güzel bir hale getirdi.
heartless'in bu rütbeye sahip olmaması, O'nun yardımseverliğinin ve engin motorola bilgisinin buraya aktarılmayacağı anlamına gelmez. Arkadaşımız bilginin kıymetinin paylaştıkça artacağının bilincinde çünkü.
Kendisi yönetici arkadaşların gözünden kaçmış olabilir. Ki Motorola bölümü farkındasınızdır diğer bölümler kadar aktif değil. Bunun farkında olan bir arkadaş -mesela siz olabilirdiniz- bunu yönetime bildirebilir ve heartless dostumuza bu rütbenin verilmesini isteyebilir, yönetimde görüşülür ve muhtemelen kabul edilirdi. Yani buraya konu açıp şahısları zan altında bırakıp zor duruma sokmaktan daha iyi bir yol mevcuttu.
Kimisinin takıntısı mesaj sayısıdır. Kimisininki rütbe. Kimisinin ki popülerlik. Kimisininki ise bambaşka bir şey. Ama forumda daha önce bir arkadaşımızın da dediği gibi; "Önemli olan rütbe ya da post sayısı değil, Dost sayısıdır." Ve eminim ki heartless'in yaptığı paylaşımlar ve yardımlar sayesinde dost sayısı oldukça yüksek.
+Ben hiç traştan yorum yapan mobil uzman görmedim forumda...Paylaşım yapan herkesin emeğine yüreğine sağlık.
Kimisinin takıntısı mesaj sayısıdır. Kimisininki rütbe. Kimisinin avatarı. Kimisinin imzası. Kimisinin ki popülerlik. Kimisininki ise bambaşka bir şey. Ama forumda daha önce bir arkadaşımızın da dediği gibi; "Önemli olan rütbe ya da post sayısı değil, Dost sayısıdır." Ve eminim ki heartless'in yaptığı paylaşımlar ve yardımlar sayesinde dost sayısı oldukça yüksek.
Hocam, asla seni düşünerek yazmadım bilakis hepsi senin kadar kaliteli olsa. Yanlış anlaşılma olmasın. Birkaç arkadaş daha var sürekli takip ettiğim değerli olanlardan. Kimseyi zan altında ya da direkt olarak suçlamayı düşünmedim; bu yüzden de ilk mesajımı editledim...
Yoğunluktan dolayı gözden kaçmış olabilir elbette. Ancak Sinan kardeşimizin böyle bir durumu gerçekten hakettiğini ve DH'de de olması gereken yerde olmasını dilediğim içindir. Üslup konusunda bazen dozajı her insan gibi kaçırabiliyor olabilirim; ama asla zan altında bırakmak ya da suçlamak gibi bir niyetim olmadığını, olamayacağını beni tanıyanlar bilirler.
Konuya gösterdiğin duyarlılık için de sana ayrıca teşekkür ederim
Klavyene sağlık, Bilgi karşılıksız paylaştıkça çoğalır.
OH BE NEDEN BU KONUYU AÇMAK BENİM AKLIMA GELMEDİ HEARTLESS - SİNAN KARDEŞİM BURADAKİ TÜM İLTİFATLAR SANA AZ İNAN TÜM ARKADAŞLAR BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUR BENİM BUGÜN V3X MAXX V6 TELEFONLARI KULLANMAMIN TEK NEDENİ SİNAN KARDEŞİMDİR HER NE OLURSA OLSUN ZAMAN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN TÜM SORULARIMA CEVAP VERMİŞTİR VE BENİ MOTOROLA BAĞIMLISI YAPMIŞTIR VE BUNUN İÇİN KENDİSİNE MİNNETTARIM TEŞEKKÜR EDİYORUM ALLAH RAZI OLSUN İNANIN BUNDAN SONRADA HEP MOTOROLA SİNAN NE ALIRSA BENDE ALACAM NEYSE UZATMAYAYIM KONUYU AÇAN KARDEŞİM <<<<<EL Fuego ya TEŞEKKÜRLER <<<<<SİNAN'A DA İYİKİ VARSIN KARDEŞİM DİYORUM <<<<BU ARADA ARKADAŞLAR FAZLA YAZAMIYORUM VAN'DAYIM MEMLEKETTE İŞE GİRDİM YORGUNLUK MALUM FIRSAT BULDUKÇA FORUMDAYIM YAZ AYINI ATLATALIM İNŞALLAH HERGÜN MOD SAYFALARINDA KAFANIZI ŞİŞİRECEM <<<HAYDİİİEE KALIN SAĞLICAKLA <<<MUSTEA<<<