aarkadaşlar şuan virüslü bilgisayarımdan yazıyorum. virüs alert! adlı virüs girdi bilgisayarıma. Resmen oturdu yani yok böyle birşey. Sistemde Kaspersky+Nod32+Avira Premium+ADaware banamısın demiyor. Allah belasını versin
Patlıcam diğer sistemle işim vardı yarına yetişecek mahvetti beni. Öyle birşey ki yok ya.. Acronise kadar her şeyden anlıyor. Acronisi engellemiş, daha neler neler. Ss leri yakaldım hepsini atıcam. Fakat Acronisi halletmeye calısıuyorıum.
Virüs Kaspersky kurmayı da engellemiş fakat kurdum.. Sağolsun kendisinin eror scan, güvenlik duvarı , spyware programları var.. Çıldırıcam, tekrar görüşmek üzere.. inşallah
Ersin abi sistem geri yükleme falan hepsi kapalı. Görev yöneticisi,regedit.. Görevi y. kurtardım. Ayrıca en büyük sorunlardan biri C-d nin olmamamsı. bilgisayarımda C-d gözükmüyor. Dnin harfini değiştirdim oldu ama bana C lazm. Acronis çalışmıyor çünkü...
Bi arkadaşın bilgisayarınada buna benzer virüs bulaşmıştı, hiçbir virüs programını kurdurmuyordu, portable de çalıştırmıyordu, hatta güvenli modda da açılmıyordu. Mecburen format attım, belki Kaspersky kurtarma cd si yada Acronis boot cd işe yarayabilir.
Valla virüsü temizledim fakat Acronis'i çalıştıramadım, zaten format kesin atacaktım, o şekilde kullanmazdım.. Bende Vista Ultimate kurdum. Kafama en çok takılan ses driveri ve modem driveridi. Ses kendiliğinden çıktı,ekran da öyle, modem de bi driver vardı. Daha önce zorbela çalıştırmıştım,direk oldu
Diğer kasayı halledeyim bu konu ile ilgili temiz bir konu açmayı düşünüyorum. Virüs lanet olasıca crack sitesinden bulaştı. Çalıştır dedim 2dk sonra ekran görüntüsü değişti, Programlar yüklendi kendi kendine. System Restore, Görev Yöneticisi,Regedit hepsi devre dışı. C-D yok... Sistemi güvenli kipte açıp, Bilgisayarım-Yönet- Dsik yönetimi yolu ile disklere ulaşıp programlar kurdum. Ad-aware sildi baya.. Üstüne Kaspersky-Avira Premiuım-Spybot-hijacthis-Nod32 yükledim. Fakat nafile....
Ama sistemi baya düzeltti, virüs felaket bi şekilde sisteme oturuyor. Yarın ss koyucam. Bilgisayarın adından , dosyalara kadar, programlara kadar ele geçiriyor. Kaspersky yüklicem, uyarı cıkıyor. Vırus Alert! Kaspesky kurulumunu engelledi... Yok böyle birşey. Gerisi yarın, herkese iyi geceler..