Arkadaşlar... Pc de virüs olma ihtimali yok yeni format attım... telekomu da aradım onlar bizde de sorun yok diyorlar (ne kadar inandırıcı bilemiyorum)...
Bana sorun modemdeymiş gibi geliyor... Modemin ayarlarına bakmak istiyorum ancak modeme de giriş yapamıyorum..Sorun ne olabilir acaba? ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olursanız sevineceğim...
Arkadaşım üzülerek söylüyorum, datron markalı 2 tane modemim oldu, ilk başlarda fiyat/performans çok iyi geldiği için 2 arkadaşıma daha aldırdım, 1 yıl kadar sorunsuz kullandık. Daha sonra kopmalar başladı; ardından dsl ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı; bağlanamadı.. Ve aldığımız tüm cihazlarda aynen gerçekleşti. Cihazları servise yolladık; sağ olsunlar düzelttiler ama bir, bir buçuk ay sonra cihazlar yine arızalandı. O zaman tak etti kafamıza (Geç oldu biraz ama ) "Ucuz etin yemesi; yavan olur." Gittik Airties, USRobotics gibi markalar aldık.. Şuan sorunsuz kullanıyoruz..
Darkwinter hemşehrim... Bu modem benim değil.Kuzenimden aldım. Benimki tek portlu idi. O kullanmıyordu ve onunkini aldım. Çift portlu lazım olduğu için. Önceki gün bi arkadaşım airties aldı. Ben de alsam mı diye de düşünmüyor değilim...
Darkwinter hemşehrim... Bu modem benim değil.Kuzenimden aldım. Benimki tek portlu idi. O kullanmıyordu ve onunkini aldım. Çift portlu lazım olduğu için. Önceki gün bi arkadaşım airties aldı. Ben de alsam mı diye de düşünmüyor değilim...
USRobotics, Airties, Zoom iyi markalardır.. Fakat ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsan al.. Sonuçta yatırım bu da bir nevi. Bak evde 2 airties (kablolu + kablosuz), 1 datron modem kaldı; kablo.net e geçince..
Nedense bende de kopmalar başladı. 10-15 dk'da bir şeyler oluyor ama anlamadım gitti. Sıcaktan modeme zarar geldi diye düşünüyorum.
Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir. Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler. Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.
USRobotics, Airties, Zoom iyi markalardır.. Fakat ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsan al.. Sonuçta yatırım bu da bir nevi. Bak evde 2 airties (kablolu + kablosuz), 1 datron modem kaldı; kablo.net e geçince..
Şu an ne olacağı belli değil...Türkiye nin neresine gideceğim hiç bilmiyorum. Şu atamalar belli olsun (öğretmenlik) ona göre karar vereceğim... İnşallah sorun modemdedir de bi şekilde hallederim.Başka yerde sorun varsa nasıl halledeceğimi bilmiyorum
GNY...Benim de aklıma gelmedi değil sıcaktan olabileceği ama havalar soğukken de yapıyordu aynı şeyi....
Şu an ne olacağı belli değil...Türkiye nin neresine gideceğim hiç bilmiyorum. Şu atamalar belli olsun (öğretmenlik) ona göre karar vereceğim... İnşallah sorun modemdedir de bi şekilde hallederim.Başka yerde sorun varsa nasıl halledeceğimi bilmiyorum
GNY...Benim de aklıma gelmedi değil sıcaktan olabileceği ama havalar soğukken de yapıyordu aynı şeyi....