Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
...7-8 Dakikada Bir İnternet Kopuyor...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ...7-8 Dakikada Bir İnternet Kopuyor... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
irish

20 Temmuz 2008; 19:01:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar...
Pc de virüs olma ihtimali yok yeni format attım...
telekomu da aradım onlar bizde de sorun yok diyorlar (ne kadar inandırıcı bilemiyorum)...

Bana sorun modemdeymiş gibi geliyor...
Modemin ayarlarına bakmak istiyorum ancak modeme de giriş yapamıyorum..Sorun ne olabilir acaba? ne yapmam gerekiyor?
Yardımcı olursanız sevineceğim...

pro
^_^
irish

20 Temmuz 2008; 19:09:10 

mesajı değiştiremedim bu şekilde bir ekleme yapayıyorum...

Sorunlardan birisi de bu zaten: Hangi sayfa açıkken net kopuyorsa, o sayfaya giremiyorum...çok saçma gelecek belki ama gerçekten böyle oluyor...

Ekleme: Koptuktan sonra birkaç saniye içerisinde geliyor net...
Kopma olayı standart 7-8 dakikada bir oluyor...

pro
^_^
McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 19:19:57 

hangi modemi kullaniyorsun ? ve bu sorun durup dururken mi başladi ?

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
irish

20 Temmuz 2008; 19:30:36 

Datron RTA 230

uzun bir süredir var ama ilk başlarda çok önemsemedim..pc format istiyor diye düşümdüm ama format attıktan sonra da devam edince.....

pro
^_^
Darkwinter

20 Temmuz 2008; 20:55:58 

Arkadaşım üzülerek söylüyorum, datron markalı 2 tane modemim oldu, ilk başlarda fiyat/performans çok iyi geldiği için 2 arkadaşıma daha aldırdım, 1 yıl kadar sorunsuz kullandık. Daha sonra kopmalar başladı; ardından dsl ışığı sürekli yanıp sönmeye başladı; bağlanamadı.. Ve aldığımız tüm cihazlarda aynen gerçekleşti. Cihazları servise yolladık; sağ olsunlar düzelttiler ama bir, bir buçuk ay sonra cihazlar yine arızalandı. O zaman tak etti kafamıza (Geç oldu biraz ama ) "Ucuz etin yemesi; yavan olur." Gittik Airties, USRobotics gibi markalar aldık.. Şuan sorunsuz kullanıyoruz..

From Hell 2 Heaven..
(Ucuz rapid-share premium hesap isteğen pm atabilir.)

irish

20 Temmuz 2008; 21:32:07 

Darkwinter hemşehrim...
Bu modem benim değil.Kuzenimden aldım. Benimki tek portlu idi. O kullanmıyordu ve onunkini aldım. Çift portlu lazım olduğu için.
Önceki gün bi arkadaşım airties aldı. Ben de alsam mı diye de düşünmüyor değilim...

pro
^_^
atorbaci

20 Temmuz 2008; 21:47:07 

bende de oluyor evde 2 modem var ikisinde de oluyor.anlamadım gitti.aradım elemanlar geldiler yine çağıracağım galiba.

PAYLAŞIM PORTALI(kotalı kullanıcılara önermiyorum)
Darkwinter

20 Temmuz 2008; 23:58:48 

quote:

Orjinalden alıntı: irish

Darkwinter hemşehrim...
Bu modem benim değil.Kuzenimden aldım. Benimki tek portlu idi. O kullanmıyordu ve onunkini aldım. Çift portlu lazım olduğu için.
Önceki gün bi arkadaşım airties aldı. Ben de alsam mı diye de düşünmüyor değilim...

USRobotics, Airties, Zoom iyi markalardır.. Fakat ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsan al.. Sonuçta yatırım bu da bir nevi. Bak evde 2 airties (kablolu + kablosuz), 1 datron modem kaldı; kablo.net e geçince..

From Hell 2 Heaven..

utkuidikut

21 Temmuz 2008; 0:21:05 

İki tane modem bozuldu biri Pikatel diğeri Zoom aynı sorun modemini değiştir

Gny*

21 Temmuz 2008; 0:25:32 

Nedense bende de kopmalar başladı.
10-15 dk'da bir şeyler oluyor ama anlamadım gitti. Sıcaktan modeme zarar geldi diye düşünüyorum.

Bir şeyin haklı olduğunu bildiğin halde, o şeyden yana çıkmazsan, korkaksın demektir.
Size ne yapacağınızı söyleyebilirler. Ama ne düşüneceğinizi söyleyemezler.
Önemli olan akıllı olmak değil, aklı yerinde ve zamanında kullanmaktır.

Dh Bursa Grubu ١ L O S T ١ Maxthon Web Tarayıcı [Aşırı Hızlı] ١ Türkçemizi Doğru Kullanalım! ١ Internet Download Manager [ IDM ]

irish

21 Temmuz 2008; 0:49:23 

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

Darkwinter hemşehrim...

USRobotics, Airties, Zoom iyi markalardır.. Fakat ADSL ile devam etmeyi düşünüyorsan al.. Sonuçta yatırım bu da bir nevi. Bak evde 2 airties (kablolu + kablosuz), 1 datron modem kaldı; kablo.net e geçince..

Şu an ne olacağı belli değil...Türkiye nin neresine gideceğim hiç bilmiyorum. Şu atamalar belli olsun (öğretmenlik) ona göre karar vereceğim...
İnşallah sorun modemdedir de bi şekilde hallederim.Başka yerde sorun varsa nasıl halledeceğimi bilmiyorum

GNY...Benim de aklıma gelmedi değil sıcaktan olabileceği ama havalar soğukken de yapıyordu aynı şeyi....

pro
^_^
Darkwinter

21 Temmuz 2008; 0:51:12 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Darkwinter

quote:

Darkwinter hemşehrim...

Şu an ne olacağı belli değil...Türkiye nin neresine gideceğim hiç bilmiyorum. Şu atamalar belli olsun (öğretmenlik) ona göre karar vereceğim...
İnşallah sorun modemdedir de bi şekilde hallederim.Başka yerde sorun varsa nasıl halledeceğimi bilmiyorum

GNY...Benim de aklıma gelmedi değil sıcaktan olabileceği ama havalar soğukken de yapıyordu aynı şeyi....

Hayırlısı olur inşallah..

From Hell 2 Heaven..

irish

21 Temmuz 2008; 0:52:52 

Sağolasın Darkwinter...

pro
^_^