Intel Pentium D 925 İşlemci Asus P5LD2 SE Anakart Ati 512 x1600 Ekran kartı Cpu sıcaklığım fan tam kapasite çalışırken 60 civari oluyor Anakart 42-45 Arasi Harddisk de 42-45 Arasi Cpu Yüklenmediğim Zamanlarda Belirgin Halde Sıcak Nedeni Ne Olabilir Fan Biraz Dandik Duruyor Benim Alırken Dikkat Etmemiştim Küçüktüm Yada Macun Kötü Olabilirmi Bir iki ss koyiyim fan ve sistemle ilgili Bu Sistemceğizim Buda Fanceğizim
Ufaltılmış ön izleme resmi
Ufaltılmış ön izleme resmi
Fana Dikkatli Bakın Beyler Kenarindaki küçük kollari cevirince yerinden cikiyor ama tamamen sökülmüyor başka bi yerden anakarta bağlı mı anlamadım yada anakartin diğer yanindan vidalimi ?
İşlemci hariç diğer sistem bileşenlerinizin ısı değerleri güzel.
Termal macun kötü ve kurumuş olabilir. Tazelemek işe yarayacaktır. Ama ben yinede bu sıcaklarda stok fanlardan birşey beklemeyin derim.
Egsoz fanınızı içeri üfler şekilde takmışsınız. Daha iyi performans için egsoz fanın mutlaka dışarı üflemesi gerekir.
Tamamen sökülmüyor derken neyi kastettiniz? Kolları çevirip çektiğinizde yerinden çıkması gerekiyor. O sistem fanlardan daha önce kullandım.
Ayrıca kasanızın uzakta kalan kapağını açık bırakıyorsunuz sanırım. Bu her ne kadar dışardan temiz hava geliyor, daha az ısınır parçalar gibi görünsede, kapakların kapalı olması her zaman için daha iyidir. İçeride tam bir sirkülasyon oluşur. Tabii önde hava alacak yeri varsa.
dün gece söktüm abicim macun kül olmş dökülüyor birazdan cıkıp macun alıcam fanda pek beğenmedim cok kötü ya elimle daha iyisini yaparım o derece egsozu ters takmışım farkında değilim cpu a yüklenince 75 + cıkmaz saniyordum 85-86 ları gördüm şartelden indirdim cpu havale geçirmiştir heralde 2-3 günde anca kendine gelir 1 tane kasanin yanina dışarı üfleyecek bir tanede ön tarafa içeri hava üfleyecek fan almayı düşünüyorum iyi mi olur ?
Babam İlla Bilgisayari aldiğimiz yere gitti adam orjinal fani iyi gerek yok falan dedi abi o kadar borulu morulu iyi fanlar var 30-40 ytl ye bundan 2 kati iyisini aliriz babam bilgisayarciya inanior her seferinde anlatamıyorum adama . bios a girerken pc şifre sormştu bios pilini söküp takcam babam pc ciyi aradi böle böle diye adam format atmamız lazım falan direk para yontma peşinde
Babam İlla Bilgisayari aldiğimiz yere gitti adam orjinal fani iyi gerek yok falan dedi abi o kadar borulu morulu iyi fanlar var 30-40 ytl ye bundan 2 kati iyisini aliriz babam bilgisayarciya inanior her seferinde anlatamıyorum adama . bios a girerken pc şifre sormştu bios pilini söküp takcam babam pc ciyi aradi böle böle diye adam format atmamız lazım falan direk para yontma peşinde
o bilgisayarcıdan uzak durun. ne bir parça nede bir servis alın. tam kazıkçıymış. alahtan sizin bilginiz varda bu tarz kazıkçıların kurbanı olmamışsınız.