Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
pc den telsiz dinlemek

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> pc den telsiz dinlemek Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Kuva-i milliye

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

20 Temmuz 2008; 18:24:51 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Merhaba arkadaslar konuyu tam olarak nereye acacagımı bılmedıgım ıcın buraya actım umarım yerı burasıdır.

Bazen odamda cok sessız ortamda pc ye baglı 5.1 ses sıstemıme anlayamadıgım bır dılde telsız sesı dusuyor. Sadece yabancı dılde konusmalar oldugunu anlayabılıyorum ses cok kısık bı sekılde gelıyor gurultulu bır ortamda duymak mumkun degıl, sesı acmaya calıstıgımda telsız sesı gıdıyor.
Elımde 90 lık canak antene baglı skystar2 dvb kartım var,acaba bu sekılde telsız seslerını dınleyebılecegım bır yontem bılıyor musunuz? Ya da boyle bısey mumkun mu?

velideli

20 Temmuz 2008; 23:16:47 

arkadaşım pc den yada tv kartında telsiz dinleyemezsin senin duyduğun istasyonlar propagasyonla gelen yabancı istasyonlardır belli zamanlarda atmosferde doğal uydu vazifesi yapan katman oluşur ve binlerce kilometre uzaktaki istasyonlar duyabilirsin ama geçici süreyle senin duyduğun zamanlarda ses katının kablosu alıcı vazifesi yapıp duyuorsun biraz teknik bir konu ama basit anlatmaya çalıştım

SABİT SOYGUNA DUR DE !!! SABİT TELEFON KULLANMA İNTERNETİMİZİ PAYLAŞALIM PAYLAŞTIĞIMIZ ARKADAŞIMIZA TELEFONUNU İPTAL ŞARTI GETİRELİM www.sabitsoygun.org
speedman

20 Temmuz 2008; 23:26:43 

gaipten gelen sesler olabilir

O Bir Efsane

''Michael Schumacher''
atabr

20 Temmuz 2008; 23:45:52 

büyük ihtimalle ses sisteminizdeki bir problem uydudan gelen bir ses olamaz çünkü uydu sisteminde genlik modulasyonu kullanılmaz diğer modulasyonlardada insan kulağı faz değişimini iyi algılayamadığı için algılasada anlaşılır bir sese benzemez sonuçta onu dumak için demodulasyon lazım eeee sistemindede bunu yapacak birşey yok yani sesler genlik modulasyonu ile yayın yapan kısa dalga radyolar bunların mesafeleride binlerce km olabilir yani onları senin ses sistemindeki eksik tasarım (eksik filtreleme) veya arızadan dolayı kendi radyo sanıp sana yayın yapıyor :D

Asus M51SN
Game's & Design Master

Kuva-i milliye

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

21 Temmuz 2008; 22:54:37 

Yorum yapan arkadaslar tesekkur ederım, faydalı oldu

themanyax

21 Temmuz 2008; 23:04:33 

quote:

Orjinalden alıntı: speedman

gaipten gelen sesler olabilir

I am wise.
Others are otherwise.
McCarty

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 23:57:54 

walla bendede skystar var ve hiç telsiz sesi duymadim hmm bazen oluyo bole bi garip ses fakat o da microfon secenegini aktf edince oluyor şimdi dikkat ettim baktim son ses verdim cıt çıkmıyor fan sesi hariç

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
optimarax

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 9:58:25 

*
Tv Kartı ve More TV adlı programla S39 bandından telsiz yayına benzer bir yayın almıştım.

By_Hack_System RAT (Remote Access Team)
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> pc den telsiz dinlemek Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Nokia N82 video inceleme
Nokianın görüntüleme ve navigasyon ustası N82
PowerColor Türkiye Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : AMD Türkiye Genel Müdürü Ilgaz GÜLER ile Röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar