Şimdi Ara

İnternet ve Telefon kapatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
65.404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar, ben türk telekom ve internetimi kapatmak istiyorum.
    istanbul levent semtinde oturmaktayım. birinci sorum
    interneti ve telefonu kapatmak için faturaları yatırdığımız yere gidip kapattırabilir miyiz ?
    yoksa gayrettepde ki yerde mi bu işlemleri hallediceğiz.
    ikincisi de.
    kapatırken herhangi bir para ödüyor muyuz?

    Çok teşekkür ederim.
    iyi pazarlar.



  • ÜÇ KAĞITCI TÜRK TELEKOMDAN KURTULUN kapatma değil iptal 2 YRIı form varmışDİLEKÇENİZİ İLLE MÜDÜRLÜKLERE İSTİYORLAR ASLINDA MÜŞTERİ HİZMETLERİNDENDE İŞLEMLERİN YAPILMASI GEREK (HAK) ttnet telekom çok dikkat edin ve uzak durun faturaları kontrol edin artık ev avantaj tarifelerinde 7 den sonra bedava olayıda kalktı en iyisi kurtulmak 6 dakika konuşmusum 27 tl aldılar adı türk dolandırıcı firma hepsii köy tariifesi ve ev avantaj daha ii sanki illa kullnmaki çin diretirseniz ama çok ii araştırın tüm ayrıntıları her yerden geçiriyorlar ve iptal etme ( numarayı kullanmama kapatmayı ( dondurmak olarak ta algılıyorlar (işine geleni anlıyorlar) işleri rahat 1 ay uzatıyorlarmış kapatın yada indirim isteyin yarı yarıya yoksa vazgeçin iptal ettirin hattı kurtulunnn (cep kampanyaları daha iii( son faturada 6 dkika konuşulmuş birden fazla hat olunca:((

    Malumdur ki artık cep telefonlarının hayatımıza yerleşmesiyle birlikte, ev telefonları eski değerini yitirdi. Üstelik bir de Türk Telekom’un sabit ücret uyguaması gibi bazı uygulamalarıda vatandaşo ev telefonlarını kapatırmauya sevk etti.

    Telefon Hattımı Nasıl Kapattırabilirim?

    TÜRK TELEKOM Telefon İptali İçin fatura sahibini bağlı bulunan Telekom Müdürlüğüne Gidilmesi Gerekiliyor. Aşağıdaki dilekçe örneğiyle ya da kurumda size verilecek dilekçeyle birlikte hattınızı kapattırabilirsiniz. Türk Telekom’un sitesinde aşağıdaki ibare bulunmaktadır.

    “ABONE’nin abonelikten vazgeçme isteminde bulunması halinde bu isteğini yazılı olarak veya müşteri hizmetlerini arayarak ya da internet aracılığıyla Türk Telekom’a “hat iptal talebi” şeklinde bildirmesi gerekmektedir. Aksi durumda abonelik sözleşmesinin feshinin gerçekleşmesi için gerekli başvuru alınamamış olacağından telefon haberleşmeye açık kalmaya devam ettirilecek ve aboneliğe ait sabit ücret/paket ücreti alınması sürdürülecektir. Hat iptal prosedürü için detaylı bilgiye Müşteri Hizmetlerimizi arayarak ya da aşağıdaki linke tıklayarak ulaşacağınız Telefon Aboneliği Sözleşmesi’nin 5.7. maddesinden ulaşabilirsiniz. ”

    Türk Telekom Telefon Kapatma Dilekçe Örneği

    TÜRK TELEKOM İL MÜDÜRLÜĞÜNE

    Türk Telekom …………………. il Müdürlüğüne bağlı ………………………………… numaralı sabit telefon abonesiyim. Bu nolu aboneliğimi artık kullanmak istemiyorum ve bu telefon hattımın kapatılmasını istemekteyim. Gerekli işlemlerin yapılmasını arz ederim.

    Tarih
    Ad/Soyad
    İmza

    A D R E S :





    alıntıdır
    Arkadaslar bugün nette bir sitede asagidaki yazi dikkatimi cekti. Ben yurt disinda oldugum icin asagidaki durum benim basima gelmedi. Sizleri bilgilendirmek icin bu konuyu sizinle paylasmak istedim.
    KAPATMA BAŞKA ŞEY, İPTAL BAŞKA ŞEYMİŞ…
    İsmi Türk Telekom ama, aslında pekte türk olmayan telekomun yeni marifetleri :
    Telefon, kablo TV ya da ADSL hattını “iptal” ettireceklerin dikkatine.
    Merhaba ,
    Bir buçuk sene önce evimden taşındım.Telefon,ADSL,kablolu TV’yi kapattım.Taşındığım eve yeni telefon ve ADSL bağlandı.Geçen hafta Türk Telekomun avukatı olduğunu söyleyen bir sahıs beni aradı,kapattığım telefonun 445 TL.borcundan dolayı icraya verildiğimi, ödemediğim takdirde haciz yapılacağını söyledi.Borcun nereden kaynaklandığını sordum, o da telefonu kapatmışsınız sabit ücretleri ödememişsiniz borcundan dolayı telefonunuz kapanmış,adresinize mektup gönderdik size ulaşamadığımız için de icraya verdik dedi.(birbuçuk sene bekliyorlar,teknolojinin imkanlarını kullanarak bana ulaşmak akıllarına şimdi geliyor)
    İşin özeti,
    Kapatma : Numarayı ileride kullanabilirim…
    İptal : Numarayı hiç kullanmayacağım…
    farklı anlamları olan iki kelime.
    Ben belki on kere telefon kapattım, bu güne kadar iki kelimenin anlam farkından dolayı borçandırılmadım. Demek ki,(iptal ve kapatma) iki ayrı form var ve görevli şahıslar tarafından da ikaz edilmediğimiz için böyle bir durumla karşılaşıyoruz. Telekomda binlerce vatandaş kapatma mağduru.(Şişli’de görünen 2000 kişi).Türkiye genelinde kaç kişi olduğunu tahmin etmek zor değil.
    Böyle kelime oyunu ile mağdur olmamak için çevrenizi bilinçlendirin

    linke tıkla başkaa
    http://www.ntvmsnbc.com/id/25171522/




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.