Şimdi Ara

5610 XpressMuzik mi N81 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu ikiğ telefon arasında çok kararsız kaldım 1 2 hafta ıcınde almayı planlıyorum ama hangisini seçsem karar veremedim önerilerinizi yazarmısınız?

• öyle net bir tavırla söylemişsinki şimdi çıkıp N81 alasım geldi ayrıca teşekkür ederim ilgilendiğin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkr_ -- 20 Temmuz 2008; 21:55:09 >
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• n81 tabikide
    Daha Fazla Göster
  • N81 Çok daha gelişmiş bir model.
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • quote:

Orjinalden alıntı: ylönen

peki hem hoparlör olsun hemde kulaklıkta olsun ses kalitesinde hangisi üstün????

N81
  • isteyen bana deli desin n95 8gb dan vazgeçtim n81 için...telefonumu geri aldım..n81 kullandıktan sonra n95 hiç tatmin etmedi beni. şimdi 18 tl ye aldım bi 4 gb kingston hafıza n81 ime oohh çiçek gibi......n81;adamlar yapmış ..böyle sağlam bir telefon daha yapmadı nokia. kullananlar bilir.millet kamera kamera diyor..kamerayı kim doğu dürüst kullanıyor..170 tl lik samsung dijital kamera gibi çekebilirmi bi 5mp nokia ...imkanı yok ..olamazda...resim isteyen kamera alsın..n81 gibi kulaklık vede hoparlör çıkışı olan telefon varmı?kimse hikaye anlatmasın öyle bi cihaz yok şuanlık..kasanın mükemmeliliği sağlamlığı ,şıklığı..kızağın mükemmel yumusaklığı,ekranın netliği...malzemenin kalitesi(tuş takımı,ön kasa)...hız.....oyun performansı..........navi tekerleği,ön kapaktaki medya tusları..n-gage oyun tusları.....müzik vede oyun keyfini sınırsız yasamak isteyen varsa düşünmeden n81 alsın...
    AMD FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz MSI 970 GAMING AMD 970+SB950 AM3+ DDR3 XFX R9 280X D. Dissipation Edition GDDR5 3GB 384Bit 8 GB KİNGSTON X2 1333 Mhz DDR3 DUAL KIT 2 TB WD 7200 RPM 32MB CACHE HUNTKEY APFC HK700 W
  • N81
    * Özentiler ve hainler Türkçemizi katlediyor... İzin verme ! *
  • n81
  • N81 gerçekten mükemmel bir telefonmuş fakat böyle güzel bi telefona bukadar berbat bi kamera koymaları beni çok buyuk bı hayal kırıklıgına uğrattı
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.