Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
maci olan var mı şunu kırsak

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> maci olan var mı şunu kırsak Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
mstysbh

20 Temmuz 2008; 15:17:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Thanks for waiting :)
Here you go. [appears to be down for now, we took link down until we can revive the poor wounded server]

We’ll be releasing a more official announcement soon, but we wanted to get the tool out there. We sincerely hope you enjoy using it as much as we enjoyed making it :)

Update 1: Just to clear up some confusion over what this actually does: yes, it jailbreaks and unlocks older iPhones, and jailbreaks iPhone 3Gs and iPod Touches. We only support the 2.0 firmwares.

Update 2: It looks like there aren’t enough TCP ports on that server, so _BigBoss_ has generously offered to mirror it.

Update 3: If you get Error 1600 from iTunes (or if you see in your log a failure to prepare x12220000_4_Recovery.ipsw), try: mkdir ~/Library/iTunes/”Device Support” ; if that directory already exists, remove any files in it. Then re-run PwnageTool.

Update 4: Here’s another mirror.

Update 5: If DFU restores are giving you trouble, another route to pwned 2.0 for 1G owners is to use our first pwnage at 1.1.4. Once you are pwned there, you can do a normal recovery-mode restore to your custom 2.0 ipsw. BTW the iPhone does *not* need to be pre-pwned to be able to DFU-restore into a pwned ipsw — it needs to be pre-pwned only for normal recovery-mode restores of custom ipsw’s.

şu benim iphone u kırsak

soulmate

20 Temmuz 2008; 17:16:08 

Var, ama Bursa'dayım malesef....

Apple MacBook Core2Duo 2.0
Apple iPod Touch 32 gb
Apple iPod Video 30 gb
Apple iPod Shuffle

mertkutluk.blogspot.com
MuttFTS.

20 Temmuz 2008; 18:44:23 

Ben de düşünüyorum ne maçı, maç ile iPhone ne alaka felan die

Eski nick: hasanyuceer
iPhone 8GB v2.1 + Etymotic ER6i + V-Moda Vibe
dwadegok

20 Temmuz 2008; 19:33:33 

Hackintoshlarda çalışıyormu? Bi bilgisi olan var mı??

==> D W A D E G O K <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===

NSeries - N95 8GB - Gelecek Bölüm Eğlence
hakanlevent

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 6:20:32 

quote:

Orjinalden alıntı: MuttFTS.

Ben de düşünüyorum ne maçı, maç ile iPhone ne alaka felan die

+1111111111

bende valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakanlevent -- 21 Temmuz 2008; 6:20:09 >

e2180@3ghz 1333/corsair 1+1 2GB XMS2 800 MHZ/Hıs HD4850 turbo ICEQ4/Gigabyte P31 DSL3/ASUS 450 watt psu/lg 19''ws 2ms lcd …
beyondream

22 Temmuz 2008; 9:54:18 

MAC var, o tamamda, simdi bu 2.0 versiyonu kirmayi becerebiliyo mu yani?

Su sayfanin linkini versene hocam, bi gorelim okuyalim. Bende var iphone, yukseltsem kirsam mesela, olcak mi acaba?

mrcn...
Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 11:01:53 

Maç

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
cagdasoneren

22 Temmuz 2008; 13:54:34 

Şu iphone dediğiniz 1. gen mi yoksa 3G cihazmı bilgi verirseniz. Ne yüklü şu anda firmware olarak cihazınızda bizde mac var ama eğer 1.1.4 kullanıyosanız bunu kullanmaya devam etmenizi öneririm size çünkü 2.0 için daha çok fazla program mevcut değil. İnstaller yok mesela zorluk çekersiniz. Biz kullanıyoruz ama meraktan işte herşey bi de yeni bişey çıktımı hemen yüklerim ben bu Bilgisayardada geçerli benim için. :)

beyondream

22 Temmuz 2008; 14:06:52 

Buldum ben linki okudum. 2.0 icin de kullanilabilir diyor ama jailbreak ve active ediyor. unlock yapmiyormus henuz 2.0 telefonlari. Ben de 1.1.1 var hala, ben memnunum, 1.1.4e yukseltmek icin guzel bi aciklama bulsam, biraz da zaman bulsam belki denerim ama 1.1.1. guzel iste, kac ay oldu, sorunsuz gidiyo, tekere comak sokmanin alemi yok. ama 2.0 olursa denerim yani. Unlock halledilsin tabi once.

bekliyoruz.

mrcn...
beyondream

22 Temmuz 2008; 14:15:55 

http://www.hackthatphone.com/20/pwnagetool_2_1st_gen_iphone.html

bu linkteki işlemleri takip edip 2.0 yapilabilir mi?

Sağlıklı mı?

mrcn...
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Programlar, Yazılım sorunları >> maci olan var mı şunu kırsak Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme