Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
gigabyte 780g boarda ne işlemci takacaz??

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> gigabyte 780g boarda ne işlemci takacaz?? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
CMteria

20 Temmuz 2008; 14:50:40 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

selamlar arkadaslar

buyuk hayallerle htpc m icin aldıgım ga-ma78gm s2h micro atx boardımı aldıgımda cok sevindim
690g anakartımda takılı amd x2 6000 işlemcimide boardla sattıgımdan hemen bi black edition
işlemci bakmaya basladım tam o sırada 125 watt tdp li işlmecilerle calışmadıgını ogrenince cok
sasırdım yepyeni boardıma guncel bi işlemci alamadım gecicic olarak forumdan bi 4000 aldım
yerlerde susurunuyorum su an bu boardla ....

acaba aynı boardı kullanan arkadaslar en yuksek hangi işlemcileri kullanabildiler ??
95 watt lık işlemcilerle sorun yasayan oldumu ??
9850 black edition ın 125 watt lık ilk serisinden sonra 95 watt lık versiyonları cıkacaktı cıktımı ??
4 cekirdeklerde 65 watt lık 9350e ler cıkacak dendi ne durumda bu konularda bilgisi tecrubesi olan varsa
bi zahmet azcık fikir versin sisteme ...

amd 5600+gigabyte 780g+2x1crucial ballistix tracer led+500sata2+philips 7662d 42 full hd lcd+logitech webcam+edimax usb wireless(w/antenna)+wd my book 500+nec mATX kasa+logitech z-5500
Xenom

20 Temmuz 2008; 19:09:28 

ben amd konusunda tecrübesizim ama bildiğim kadarıyla 690g satılıp da 780g alınmazki. Performans farkı yok gibi bişey. Ekran kartı kullancaksan aradaki ob ekrankartı farkıda kalmıcak.

Neyse canını sıkma. Phenomlar uymuyormuymuş 780g lere. keşke amd x2 6000 satmasaydın. o iyi giderdi.
trulli

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 19:33:03 

quote:

Orjinalden alıntı: Xenom

ben amd konusunda tecrübesizim ama bildiğim kadarıyla 690g satılıp da 780g alınmazki. Performans farkı yok gibi bişey. Ekran kartı kullancaksan aradaki ob ekrankartı farkıda kalmıcak.

Neyse canını sıkma. Phenomlar uymuyormuymuş 780g lere. keşke amd x2 6000 satmasaydın. o iyi giderdi.

780g lerde ekran kartı dışında bi dolu fark var, en başta sb700 güney köprüsü var.
ayrıca 780g ler phenom destekliyo sadece 125watt lık işlemcileri desteklemiyo ki 9850be ve 9750 nin 125watt lıkları için.
geri kalan 4 ve 3 çekirdekli phenomaların hepsi destekleniyo.

bence geçici olarak 4000 ile devam et, 45nm lık phenomlar çıkınca hem yüksek hemde daha performanslı modellerden birine geçiş yaparsın.

Sony Vaio VGN-FZ31E
_vitaly_cl

20 Temmuz 2008; 19:36:33 

Gigabyte 9750 Destekliyor Cpu Liste Bakarsan bir tek 9850 yi kullanamıyorsun

Confusion

20 Temmuz 2008; 19:37:38 

o mobo üzerinde belki voltajsız 250fsb ye ulaşırsın x2 4000 le

ben olsam denerdim

"POWER OVERWHELMING
PAIN EVER LASTING
DESIRES NEVER ENDING!!!"
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Anakart >> gigabyte 780g boarda ne işlemci takacaz?? Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arma HandBook UMPC video
Cepbilgisayarlarinizi dizüstü bilgisayarlarinizi bir kenara atin. Arma Handbook ile tasinabilirlik yeniden tanimlaniyor.
Trackmania Nations Forever
F1 arabalarıyla fantastik bir yarışa hazır mısınız?

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir
 Mesajımı DH blog sayfama ekle

Reklamlar