Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
### Boot Logo Değişimi ###

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> ### Boot Logo Değişimi ### Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Teknik.Servis

20 Temmuz 2008; 13:43:02 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bunun Yolu Nedir Arkadaşlar.Şimdiden Saolun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknik.Servis -- 21 Temmuz 2008; 13:55:45 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
hyperviper

21 Temmuz 2008; 3:27:18 

Winpwn ile yapabilirsin. Programa firmware'i gösteriyorsun (yüklemeyecek bir sonraki adıma geçmek için sadece göstermen yeterli) CUSTOM LOGOS seçeneğini seç. Logolarını göster UPDATE LOGOS de işlem bittiğinde cihaz reboot edecek. Ben elma yerine armut koydum komik oldu ama sanırım açılış süresi biraz gecikti.

Teknik.Servis

21 Temmuz 2008; 9:38:28 

deniyicem arkadaşım saol bu arada bişi daha sorucam telefonu bağlayıp firmware'i göstericez değilmi yoksa gösterip taksakta olurmu.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Deniz_Kiev_Ukrayna

21 Temmuz 2008; 10:05:09 

baglayip firmware yi gostericeksin

iPhone 8gb
Sony DSC H9
Alpine CDE-9880R
JBL GTO 1004E // JBL GTO 504E // JBL GT5-1204BR x 2 // JBL P-6562 x 2
Teknik.Servis

21 Temmuz 2008; 10:07:14 

Ya ben yapmıstım bırkere nasıl yaptım bılmıyorum ama unuttum şimdi sende saol arkadasım

iphone-bursa

21 Temmuz 2008; 12:57:37 

quote:

Orjinalden alıntı: hyperviper

Winpwn ile yapabilirsin. Programa firmware'i gösteriyorsun (yüklemeyecek bir sonraki adıma geçmek için sadece göstermen yeterli) CUSTOM LOGOS seçeneğini seç. Logolarını göster UPDATE LOGOS de işlem bittiğinde cihaz reboot edecek. Ben elma yerine armut koydum komik oldu ama sanırım açılış süresi biraz gecikti.

armut mu? hay Allahım ya....valla

darendeli

21 Temmuz 2008; 13:06:53 

bende bir malatyalı olarak kayısı koyayım o zaman

Mutlu olmayı yarına bırakmak, karşıya geçmek için nehrin durmasını beklemeye benzer... Nehir asla durmaz...
Teknik.Servis

21 Temmuz 2008; 13:51:18 

Arkadaşlar Yapan Varsa SS Koyabılırmı ben aksam gıdınce yapıcamda...

Evolution

21 Temmuz 2008; 14:14:39 

Ben 2.0 versiyonda denedim olmadı restore etmek zorunda kaldım telefonu.Dikkatli olun arkadaşlar

Teknik.Servis

21 Temmuz 2008; 14:23:34 

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

Ben 2.0 versiyonda denedim olmadı restore etmek zorunda kaldım telefonu.Dikkatli olun arkadaşlar

2.0 İçin Değil Zaten Allah Korusun 1.1.4 De Denedinmi @XanderJR

underwater

21 Temmuz 2008; 21:21:33 

bende 2.0 da cok dallı bi ananas kaldı deistiremedim valla bir surede ellemeyi dusunmuyorum napalım kalsın ole:)

iPhone 3G WHITE / MacBook 2.1 / iPod Shuffle (PRODUCT RED)
Evolution

21 Temmuz 2008; 21:27:55 

quote:

Orjinalden alıntı: Teknik.Servis

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

2.0 İçin Değil Zaten Allah Korusun 1.1.4 De Denedinmi @XanderJR

Sabahtan beri uğraşıyorum 1.1.4e ancak dönebildim birazdan deneyeceğim olursa yazarım

Evolution

21 Temmuz 2008; 22:01:25 

Küçük bir yazı hazırladım bunun hakkında...

Boot Logo Değişimi

Arkadaşlar biliyorsunuz iPod Touch ve iPhone açılış ekranlarında klasik Apple logosu var.Ben bundan artık sıkıldım diyorsanız yapmanız gerekenler oldukça basit.

-Öncelikle bu adresten WinPwn programını indiriyoruz http://www.winpwn.com/files/winpwn_1.0.0.3_RC1_Setup.zip

-Programı indirip kurduktan sonra açıyoruz ve Browse .ipsw butonuna tıklıyoruz.

-Açılan ekrandan daha önce bilgisayarınıza indirdiğiniz herhangi bir firmware dosyasını seçiyoruz.Yükleme yapmayacağımız için hangi firmware olduğu önemli değil.Amaç sadece Custom Logos butonunu aktif hale getirmek.

-Firmware dosyasını seçtikten sonra Custom Logos butonu aktif hale gelmiş olacak.Custom Logos butonuna basıyoruz.

-Çıkan ekranda Boot Logo ve Restore Logo butonlarına tıklayarak daha önce hazırladığımız yeni logomuzu seçiyoruz.Hazırladığımız logo 320x480 pixel ve PNG formatında olmalı.

-Son işlem olarak Update Logos butonuna tıklıyoruz.iPod recovery moda giriyor ekranda yazılar akıyor ve bittiğinde yeni Boot logomuz ile cihazımız açılıyor.

Benim cihazım aşağıdaki gibi açılıyor.İsteyen arkadaşlara aynı resmin üzerine kendi nicklerini ve kaç GB'lık olduğunu yazarak logo hazırlayabilirim.Buradan istekte bulunmanız yeterli olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanderJR -- 21 Temmuz 2008; 22:32:40 >

Teknik.Servis

22 Temmuz 2008; 9:40:32 

@XanderJR

Saol Teşekkür Ederim İlginden Dolayı

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Apple - iPhone >> Temalar, Melodiler, Logolar, vb. >> ### Boot Logo Değişimi ### Sayfa: [1]
Buraya git: