Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Samsung NV8 mi NIKON L15 mi?(lütfen yardım)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Samsung NV8 mi NIKON L15 mi?(lütfen yardım) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Diyalektik

20 Temmuz 2008; 13:35:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar çok kararsız kaldım.

Samsung şık tasarım,incelik için çok beğendim.
Ama arkadaşların çektiği fotoğraflarda ''nedense'' beni hiç tatmin etmedi.Nedenini bilmiyorum ama o çekiciliği göremedim NV8'de.

NIKON L12 veya L15 nasıldır?Kullanan arkadaşlar eklediği fotoğrafları gösterebilir mi?

NIKON L15

SAMSUNG NV8
Fiyat olarak 300 YTL bütçem var...

Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diyalektik -- 20 Temmuz 2008; 13:35:34 >

mbbilici

20 Temmuz 2008; 14:48:49 

L15 daha iyidir L15 al.

mbbilici
Diyalektik

21 Temmuz 2008; 0:34:16 

quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

L15 daha iyidir L15 al.

Ama resim karşılaştırması gibi bir şey yapabilir mi birisi?

Sanırım nv8'de karar kılacağım

AKINLASINN

21 Temmuz 2008; 4:06:52 

Al NV8'i için rahat olsun.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
mbbilici

21 Temmuz 2008; 9:02:49 

L15 belki çok daha üstün bi makine değil ama bu ikisi arasındaki tercih bence L15 ten yana olmalı. ben epey araştırdım L15 i iyi tanıyorum. çok küçük kompkat bir makine olmasına rağmen üzerinde hemen hemen hiçbir eksiği yok. lcd çözünürlüğü yüksek, optik sabitleme var, af yardımcısı var, pilleri aa tipi. bunların birçoğu belki nv8 de de vardır belki ama bence L15 daha tercih edilesi bir cihaz. ikisi arasındaki resim karşılaştırmasını yanyana yapmadım ama şartlara veya kullanıcıya göre ikisinin de birbirine üstün geldiği olacağına eminim. boyut, tasarım ve estetik olarak L15 daha iyi. o para verilecekse ona verilmeli diye düşünüyorum ben. bence imkanın varsa iki makineyi de aynı anda canlı olarak yakından incelersen daha kolay karar verebilirsin.

mbbilici
AKINLASINN

21 Temmuz 2008; 9:05:46 

Bence en önemlisi sensör ve çekim süreleri. Bu noktada da NV8 önde.

''Türkiye, Atatürk'ü Tanrı'ya borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...''
Diyalektik

21 Temmuz 2008; 11:35:00 

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bence en önemlisi sensör ve çekim süreleri. Bu noktada da NV8 önde.

evet,NV8 çekim hızı konusunda iyi diye okudum.Bir de tasarım olarak,boyut olarak,kılıfıyla da NV8 gerçekten kendine hayran bıraktırıyor.

EXcom_Zkko

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 11:40:43 

quote:

Orjinalden alıntı: mbbilici

L15 belki çok daha üstün bi makine değil ama bu ikisi arasındaki tercih bence L15 ten yana olmalı. ben epey araştırdım L15 i iyi tanıyorum. çok küçük kompkat bir makine olmasına rağmen üzerinde hemen hemen hiçbir eksiği yok. lcd çözünürlüğü yüksek, optik sabitleme var, af yardımcısı var, pilleri aa tipi. bunların birçoğu belki nv8 de de vardır belki ama bence L15 daha tercih edilesi bir cihaz. ikisi arasındaki resim karşılaştırmasını yanyana yapmadım ama şartlara veya kullanıcıya göre ikisinin de birbirine üstün geldiği olacağına eminim. boyut, tasarım ve estetik olarak L15 daha iyi. o para verilecekse ona verilmeli diye düşünüyorum ben. bence imkanın varsa iki makineyi de aynı anda canlı olarak yakından incelersen daha kolay karar verebilirsin.

Dediğiniz özelliklerden sadece optik sabitleme mevcut değil NV8'De.. Ama daha büyük sensör ve arkadaşın belirttiği gibi uzun çekim süreleri ile öne çıkıyor.. Ayrıca -göreceli bir kavram olsa da- NV8 tasarım olarak L15'in çok önünde bence..

Samsung NV3 + 2GB Sandisk MiniSD
AKINLASINN

21 Temmuz 2008; 19:58:31 

Az para ödeyeyim ve makine çok iş yapsın diyen herkesin yolu Samsung NV8 e çıkar. Tabiki bu hepsiburada nın stokları bitene kadar.

ebufeyzan

Sisteme Gözat

22 Temmuz 2008; 0:13:10 

nv 8 ala bak keyfine daha fazla paran varsa 500 ytl gibi f 100 fd al spor bak keyfine az paran varsa nv8 al

İNTEL CORE2DUO E 6300#GİGABYTE 965P-D3(rev 3.3)#2x1 dual kingston 667mhz#Palit 7600 GT DDR3#320 GB SAMSUNG 16 MB sATA2#ASUS TA-951#NEC 3510 dvdwriter#Samsung 19" 932 B+
CaLibRé

22 Temmuz 2008; 0:17:32 

300 ytl ye lumix FS3 alabilirsin goldan eğer indirim hala devam ediyorsa NV8 L15 gibi cihazlardan çok çok daha kaliteli bir cihazdır FS3

KinqJames*
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Fotoğraf/Baskı >> Samsung NV8 mi NIKON L15 mi?(lütfen yardım) Sayfa: [1]
Buraya git: