Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Harici 2.5"lik için Koruyucu Kılıf Tavsiyesi Var mı?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Harici 2.5"lik için Koruyucu Kılıf Tavsiyesi Var mı? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
divanidestan

20 Temmuz 2008; 13:22:58 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

2.5"luk hdd için kılıf almak şart oldu yoksa güzelim cihaz çizilip mahfolacak... Bildiğiniz güzel kılıf varsa önerebilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi divanidestan -- 24 Temmuz 2008; 18:06:42 >

mühürlü kaderim F.K.
hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 10:01:22 

Aslında ben de benim wd passport'a da bir kılıf arıyorum. Eski mikrobox'ın dandik bir kılıfı vardı şimdilik onla idare ediyorum.

Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg
6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit
Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit
Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard
-->Satılık Vatan Bilgisayar İndirim Kuponları<--
divanidestan

25 Temmuz 2008; 11:23:00 

Harici hdd ye harici olarak satılmıyor mu bu zımpırtı :)

mühürlü kaderim F.K.
hasan_hzl

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2008; 15:53:10 

İnternet üzerinde bir tek gittigidiyorda buldum ama fiyatı bana yüksek geldiği için almadım.

http://urun.gittigidiyor.com/WD-PASSPORT-Tasinabilir-Sabit-Disk-Tasima-Kilifi_W0QQidZZ11362076

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 25 Temmuz 2008; 15:52:03 >

Dual Opteron Dual Core 2218s | Tyan 2915 | Quad SLI (2) 7950 XFX 570/1550 | 16GB Ram DDR-2 ecc reg
6 terabytes (8x750GB drives) Raid ex8350 pci-e controller | Dual linked 750W power supplies | Suse 10.1 64-bit
Apple 30" Cinema LCD at 2560x1600 | Windows Enterprise Server 2003 64-bit
Stacker CM server case | Deck Legend Keyboard
-->Satılık Vatan Bilgisayar İndirim Kuponları<--
blackened

25 Temmuz 2008; 16:13:44 

Addison markasının deri bir kılıfı var. Bimeks' te bulabilirsiniz.

Progressive | Lunatic
divanidestan

26 Temmuz 2008; 0:55:04 

quote:

Orjinalden alıntı: blackened

Addison markasının deri bir kılıfı var. Bimeks' te bulabilirsiniz.

internet sitesinden baktım ama bulamadım...

quote:

İnternet üzerinde bir tek gittigidiyorda buldum ama fiyatı bana yüksek geldiği için almadım.

http://urun.gittigidiyor.com/WD-PASSPORT-Tasinabilir-Sabit-Disk-Tasima-Kilifi_W0QQidZZ11362076

bana bu ürün pek kaliteli gelmedi, internet üzerinden ben de bulamadım hatta gg ye de bakmıştım ama bunlamamıştım yine de teşekkürler...

mühürlü kaderim F.K.
LORD_DIABLO

26 Temmuz 2008; 2:06:27 

O kılıfların cogu derı dıye satılıyor ama vınlex adında bır materyal.Cok pahali olan urunler degil.En fazla 1mlik alin terziye goturun diksin.Hatta anneniz veya kiz kardesiniz bile yapar.Saglam birsey olsun derseniz vinlexin arasina karton ve ince katman sungerde koyulabilir.Maaliyetide 5-10 lirayi gecmez bile.Isteginize gore ic cep bile yapilabilinir.

Olumsuz referans:nx_7010,imuratk,_PrO_(anlastigimiz urun icin 3 gun bekletip vazgecti)
divanidestan

26 Temmuz 2008; 11:27:53 

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_DIABLO

O kılıfların cogu derı dıye satılıyor ama vınlex adında bır materyal.Cok pahali olan urunler degil.En fazla 1mlik alin terziye goturun diksin.Hatta anneniz veya kiz kardesiniz bile yapar.Saglam birsey olsun derseniz vinlexin arasina karton ve ince katman sungerde koyulabilir.Maaliyetide 5-10 lirayi gecmez bile.Isteginize gore ic cep bile yapilabilinir.

çok mantıklı .

mühürlü kaderim F.K.
biologist

27 Temmuz 2008; 11:05:19 

bir ara NT mağazasında görmüştüm 2-3 çeşit vardı. fiyatını hatırlamıyorum ama pahalı değildi, benim hdd nin kılıfı olduğu için dikkatli bakmadım

CAHİLLİK MUTLULUKTUR
manyaqx

27 Temmuz 2008; 16:22:13 

bendede aynı urun war ve aynı sorun bendede wardı...eger izmirde oturuyorsan basmanedeki dericiler çarsısına gidilir...kullanılmayan bi deri parcası istenir... (para vermenize gerek yok ama icinizden bi siftah atmak gelirse bi 5 m atarsınız) :) alınan deri mahallenızın assagısındakı terziye verilir...2 milyon karsılıgında 10 dk ıcınde kılıfınız hazır olur gule gule kullanın

divanidestan

27 Temmuz 2008; 18:32:07 

Hazır kaliteli bir deri kılıf almak istiyorum efet dediğiniz ucuz ve pratik ama benim o kadar uğraşacak vaktim de yok... yine de cevaplar için teşekkür ederim...

mühürlü kaderim F.K.
Kaan

28 Temmuz 2008; 14:24:42 

Istınye park Caselogic dukkanında 2.5 luklar ıcın ozel kılıf var 19 ytl gıbı bır fıyatı olması lazım ve oldukca koruyucu.
Kas Kafalı
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

28 Temmuz 2008; 14:43:04 

Teknosada da görmüştşüm bi ben bakablirsin.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> USB bellek/Harici Depolama >> Harici 2.5"lik için Koruyucu Kılıf Tavsiyesi Var mı? Sayfa: [1]
Buraya git: