O kılıfların cogu derı dıye satılıyor ama vınlex adında bır materyal.Cok pahali olan urunler degil.En fazla 1mlik alin terziye goturun diksin.Hatta anneniz veya kiz kardesiniz bile yapar.Saglam birsey olsun derseniz vinlexin arasina karton ve ince katman sungerde koyulabilir.Maaliyetide 5-10 lirayi gecmez bile.Isteginize gore ic cep bile yapilabilinir.
O kılıfların cogu derı dıye satılıyor ama vınlex adında bır materyal.Cok pahali olan urunler degil.En fazla 1mlik alin terziye goturun diksin.Hatta anneniz veya kiz kardesiniz bile yapar.Saglam birsey olsun derseniz vinlexin arasina karton ve ince katman sungerde koyulabilir.Maaliyetide 5-10 lirayi gecmez bile.Isteginize gore ic cep bile yapilabilinir.
bendede aynı urun war ve aynı sorun bendede wardı...eger izmirde oturuyorsan basmanedeki dericiler çarsısına gidilir...kullanılmayan bi deri parcası istenir... (para vermenize gerek yok ama icinizden bi siftah atmak gelirse bi 5 m atarsınız) :) alınan deri mahallenızın assagısındakı terziye verilir...2 milyon karsılıgında 10 dk ıcınde kılıfınız hazır olur gule gule kullanın
Hazır kaliteli bir deri kılıf almak istiyorum efet dediğiniz ucuz ve pratik ama benim o kadar uğraşacak vaktim de yok... yine de cevaplar için teşekkür ederim...