25 inci MKNZ P. Tug K Yrd.lığı 1 inci MKNZ P TB 1 inci MKNZ P BL Ardahan / göle
düştüm,
Ispartada revize birligindeydim. buraya düşen arkadaşlar bura ile ilgili bilgi verirseler sevinirim. sadece cok soguk bi yer oldugunu okudum daha fazla bilgi yok. mesela kaydirma birligi diyorlar dogru ise nereye kaydirma yapar nekadarda bir kaydirma oluyor.
ben aslen ardahan'lıyım kardeş.kışları çok soğuk olur.Yapacak hiç bişiy bulamazsın.Ama Göle ormanları var güzeldir.Giden bin pişmandır.Ardahan a gelipte memnun olan asker görmedim.Soracağın soru varsa yardımcı olayım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lobye -- 21 Temmuz 2008; 2:23:45 >
Kardeş senini adına sevindim ben de göleliyim oralar çok güzeldir inşallah gidip hayırlısıyla gelirsin. insanları da çok cana yakın sevecen komik insanlardır kendi aralarındaki tatlı konuşmaları bi görsen, kendilerine has şivelerini bi dinlesen ne demek istediğimi anlarsın kışın soğuk dendiğine bakma ben kırklarelinde yaptım allah bi daha düşürmesin oralara çok daha soğuk ve insanları da soğuk zaten. neyse iyi yere düşmüşsün çarşısından pek bişey bekleme hatta hiçbir şey bekleme:) küçük kendi halinde şirin bir yer işte şimdilik bu kadar kendine iyi bak byyyy
benim asil merak ettigim dagitim kagidimda "25 inci MKNZ P. Tug K Yrd.lığı 1 inci MKNZ P TB 1 inci MKNZ P BL Ardahan / göle" yaziyor bu birlikten kaydirma oluyor mu güney doğu ya oluyorsa hangi bolgelere oluyor. Meslek secimi yapiliyor mu?