Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
LCD'nin hakkını vermeliyim!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> LCD'nin hakkını vermeliyim!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
brkprcn

20 Temmuz 2008; 11:08:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaslar yakın zamanda full HD lcd aldım. film izlemek içinde bi cihaz alıyım diyorum. kısacası tv nin hakkını vermek için, yani gercek hd film izlemek için nasıl bir oynatıcı almam gerekir.takip ettigim kadarıyla player ın hd cıkısı olması hd film calıstıracagı anlamına gelmıyomus.kafama gore bitane alıpta sonra pisman olmak ıstemıyorum. yardımlarınızı ve onerılerınızı beklıyorum...

Philips 42PFL9632
amf23

20 Temmuz 2008; 12:55:53 

quote:

Orjinalden alıntı: brkprcn

arkadaslar yakın zamanda full HD lcd aldım. film izlemek içinde bi cihaz alıyım diyorum. kısacası tv nin hakkını vermek için, yani gercek hd film izlemek için nasıl bir oynatıcı almam gerekir.takip ettigim kadarıyla player ın hd cıkısı olması hd film calıstıracagı anlamına gelmıyomus.kafama gore bitane alıpta sonra pisman olmak ıstemıyorum. yardımlarınızı ve onerılerınızı beklıyorum...

HD-DVD player için;
http://forum.donanimhaber.com/m_21997086/tm.htm

BLU_RAY player için;
http://forum.donanimhaber.com/m_23736389/tm.htm
ve
http://forum.donanimhaber.com/m_24719641/tm.htm

HD TV yayını için;
http://forum.donanimhaber.com/m_19322935/tm.htm
ve
http://forum.donanimhaber.com/m_23353139/tm.htm

başlıklarını vakit ayırıp incelersen, senin için çok faydalı olacaktır
Bu başlıkları okuduktan sonra tekrar görüşelim, kafanda oluşabilecek karışıklıkları gidermek ve alternatifleri azaltmak için

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS
Oyun bittiğinde şah da piyon da aynı kutuya konur!..

SATILIK PROJEKSİYON PERDESİ VE TAVAN ASKI APARATI
brkprcn

21 Temmuz 2008; 19:32:42 

hocam oncelıkle tesekkur ederım.blu ray teknolıjısı tamam hd yı devırmıs ama cok pahalı o yuzden hazır fıyatı dusmusken su hd dvd playerlardan bırını alsam nasıl olur? upscale fln olunca goruntu bayagı ıyı oluyo heralde...

Philips 42PFL9632
amf23

21 Temmuz 2008; 21:00:32 

quote:

hocam oncelıkle tesekkur ederım.blu ray teknolıjısı tamam hd yı devırmıs ama cok pahalı o yuzden hazır fıyatı dusmusken su hd dvd playerlardan bırını alsam nasıl olur? upscale fln olunca goruntu bayagı ıyı oluyo heralde...

vallaha imzamdan da gördüğün üzere bende de toshiba ep-30 hd dvd player var, kesinlikle tavsiye ediyorum hem dvd upscale hem de hd dvd performansına kefilim, vatan bilgisayarda satılıyor, durduğun hata, hemen ver siparişi, hd dvd filmler için de player aldıktan sonra birçok hesaplı site adresi verebilirim, rahat ol

LG 32LE2R TV, PS3 60GB Pal, Toshiba HD-EP 30 HD DVD Player, Digiturk, Lenovo 3000 N200 Notebook, Pure Acoustics Dream 77, Pure Acoustics SL-W10 sub, Onkyo TX-SR 605 avr, Monster THX 1,5mm² kablo, Panasonic PT-AX200, fon-screen 200x200 perde, Tunçmatik 650VA UPS

theraptorx

21 Temmuz 2008; 23:27:05 

Bu arada HTPC seçeneğini unutma.Mini PC her işini görür

brkprcn

22 Temmuz 2008; 10:57:19 

bana da en mantıklı olarak toshıba gorunuyor fıyatı da bayagı bı dusmus. pekı bu cıhazla butun dvd ve divxleride izlerim dimi.altyazı problemı fln varmı. bıde HTPC nedir???

Philips 42PFL9632
amf23

22 Temmuz 2008; 11:09:38 

quote:

bana da en mantıklı olarak toshıba gorunuyor fıyatı da bayagı bı dusmus. pekı bu cıhazla butun dvd ve divxleride izlerim dimi.altyazı problemı fln varmı. bıde HTPC nedir???

bütün dvd lerini evet ama divx lerini maalesef hayır! Bu cihaz dvd ve hd-dvd player!
HomeTheaterPersonalComputer

brkprcn

22 Temmuz 2008; 16:01:40 

hocam sunu nasıl Sony DVP-NS708H/B DVD Player ? bilgin varmı ?

Philips 42PFL9632
brkprcn

22 Temmuz 2008; 16:04:59 

@amf23

ama bu galiba hd-dvd player degıl hdmi cıkısı olmasına ragmen. bıde hd-dvd playerla kopya dvd seyredebılırmıyım?senıde sorularla mesgul edıyorum ama kusura bakma...

Philips 42PFL9632
amf23

22 Temmuz 2008; 21:50:43 

quote:

@amf23

ama bu galiba hd-dvd player degıl hdmi cıkısı olmasına ragmen. bıde hd-dvd playerla kopya dvd seyredebılırmıyım?senıde sorularla mesgul edıyorum ama kusura bakma...

olur mu öyle şey paylaşım için buradayız, evet kopya dvd leri de izliyebiliyorsun, sorun yok...

brkprcn

22 Temmuz 2008; 23:13:42 

Philips 5980,Sony NS708H,Sony NS78H.bu uc modelden herhangı bırı toshıbadan ıyı upscale yaparmı?eger oyle ıse bunlardan bırını alıyım dıorum cunku dusundum de hddvd yı ben nerden bulcam?zor ıs. Bide buna yardımcı olsan

Philips 42PFL9632
amf23

22 Temmuz 2008; 23:49:56 

quote:

Philips 5980,Sony NS708H,Sony NS78H.bu uc modelden herhangı bırı toshıbadan ıyı upscale yaparmı?eger oyle ıse bunlardan bırını alıyım dıorum cunku dusundum de hddvd yı ben nerden bulcam?zor ıs. Bide buna yardımcı olsan

Bahsettiğin modellerin upscale performansını bilmediğim için yanlış yönlendirmek istemem, önerim şudur ki, vatan bilg. git ve ep-30 un upscale kabiliyetini kendi gözlerinle gör ben ne desem boş, hangi cihaz olacağına gözlerin karar verecek, bu 3 cihaz ep 30 ile 3 aşağı 5 yukarı aynı fiyat marjında, ep-30 aynı fiyata asıl işi olan hd dvd oynatabilme artısına sahip ki bunu da unutmamak lazım. Sen ne alacağına karar ver, hd dvd işi kolay, birçok yabancı site var hd-dvd satan ve fiyatları da gayet makul

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ev Elektroniği >> Bluray/HD-DVD/DVD/Divx Oynatıcı >> LCD'nin hakkını vermeliyim!!! Sayfa: [1]
Buraya git: