Arkadaşlar ben pek normal bulmadımda genede size bi danışim dedim ısı fazlamı fazlaysa ne yapa biliriz ? Normal masaüstü konumuda işlemci 55-65 derece arası degişiyor hdd 40 derece civarı ekrankartıda 40 derece civarı
biostanda bakacaktımda ya ben bulamadım yada biosta gözükmüyo büyük ihtimalle ben bulamamışımdır Kasada şuan yan kapak açık tepede dışarı üfleyen bi fan vardı onu ters çevirip içeri verdim işlemci sogutucunun yapraklarını temizledim ama pek bi degişiklik olmadı 2 tane boş 12 cm fan yeri var oralarada fan almayı düşünüyorum bakalım etkisi olacakmı...
Arkadaşlar ben pek normal bulmadımda genede size bi danışim dedim ısı fazlamı fazlaysa ne yapa biliriz ? Normal masaüstü konumuda işlemci 55-65 derece arası degişiyor hdd 40 derece civarı ekrankartıda 40 derece civarı
everest yanlış ölçmüş olabilir bir arkadaşımızın dediği gibi biostan ölçmelisin sıcaklıkları biosta da 55-65 derece gösteriyorsa işlemci fanında sorun var demektir.benim 3.0 prescott işlemci boşta 36 derecede filan dolaşıyo