Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
hdd klonlama

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> hdd klonlama Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nevertheles

20 Temmuz 2008; 9:59:21 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaşlar

ghosta biraz yabancıyım onun için yardımlarınız bekliyorum.

Bende 2 tane hdd var.Birine format attım diğeri ise sağlam şekilde.Ben 1 pc ye 2 hdd takıp formatladıgım hdd ye sağlam hdd yi kopyalamak istiyorum mümkünse eğer ama Sağlam hdd nin imagesini alıp diğerine yükle demeyin.Şuan için yapmam gereken sadece 1 pc ye 2 hdd takıp sağlam hdd nin tıpa tıp aynısını formatladıgım hdd ye kopyalamak istiyorum ama beceremedim mümkünse yardımlarınızı bekliyorum.

2 Bilgisayarın özellikleri aynı kopyalamada sorun olacağını zannetmiyorum

Doobly

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 10:45:35 

Özellikleri aynı derken, donanımların marka ve modelleri aynı olmalı sadece özellik değil...

Ghost hiç kullanmadım ama Acronis True Image 9.0 adlı programı önerebilirim. Çalışır durumdaki bilgisayarın imjını alıp formatlı hard diske kaydedin. Daha sonra program aracılığı ile bir BOOT CD oluşturun. Sonra HDD yi ait olduğu bilgisayara takıp BOOT CD ile bilgisayarı başlatın ve imaj dosyasını seçip devam edin.

´¯`.¸¸.´¯`.¸(((©)))¸.´¯`.¸¸.´¯`
Sistemi Görmek İçin Tıklayınız
nevertheles

20 Temmuz 2008; 10:50:58 

özellikleri derken donanımları kastetmiştim zaten
dediğini deneyeceğim teşekkürler

ibexbilisim

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 11:21:58 

Bootlu Dos altından çalışan program cdleri (Hiren's Boot CD, Ghost CD ve Ultimate Boot CD) var ordan istediğin Harddiski istediğine kopyalayabilirsin.

http://www.ibexbilisim.googlepages.com/
bigmobidik

20 Temmuz 2008; 13:26:22 

Bunu ne için istediğni anlamadım , yani aynı makinada niye birbirinin aynı 2 HDD veya bu 2.HDD yi başka makinaya takmayı düşünüyorsan aynı Anakarta yada en azından aynı cipsete sahip olması gerekir ki işletim sistemi açabilsin...BU işi Acronis veya Ghosta yapabilirsin , menülerinde zaten Clone Disk seçenekleri mevcut ve gayet basittir...Tavsiyem Acronisdir bana göre kullanımı daha kolay...
nevertheles

20 Temmuz 2008; 16:16:49 

2 hdd de aynı bilgilerin olması gerekiyor.Hdd 3 partitiona sahip diğer sağlam hdd deki bilgilerin aynısı 2. hdd ye aktarmam gerekiyor.İmage meselesine girersek sadece c nin imagesi var diğer partitionların imagesi alınmamıs şu an onu almam da mümkün değil zaten almaya çalışırsam nerden baksan 3-4 saatimi alır.Acronisi bende tercih ederdim ama ghostla c imagesi alınmıs.
klonlama yapıyorum ama %4 olunca pc resetliyor ve masaüstüne gelince klonlama failed diyor anlamadım gitti.

2 bilgisayarında bütün donanım özellikleri aynı

bigmobidik

20 Temmuz 2008; 16:22:58 

Acronis için Bootable Media oluştur eğer Acronis kullnıyorsan ve Sistemi bu CD ile başlat...Önüne Acronis Ekranı gelecektir , işletim sisteminden bağımzıs olduğu için sistemle ilgili hatalar almazsın...Mutlak 2.HDD nin ilk HDD ile enazından aynı büyüklükte olması lazım...Ghost konusunda fazla bir bilgim yok...
nevertheles

21 Temmuz 2008; 12:10:56 

teşekkürler sorunum halloldu

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım >> hdd klonlama Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Point of View 9600GT ekran kar
Point of View 9600GT ekran kartı video inceleme; 9600GTin hız aşırtmalı performansını inceliyoruz!
AMD Puma FujitsuSiemens
AMDnin yeni dizüstü platformu lansmanı FujitsuSiemens röportajı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir