erman gene farklı fantaziler peşindesin,hadi hayrlısı
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~
kesinlikle modüler bir güç kaynağı al. cpu soğutucusu gibi şeylerdede maksimum yükseklik 10cm olmasına dikkat et. 17 cm minimum yükseklik, bundan daha alçak kasalarda anakarta takacağı kartları yan yerleştirmen gerekiyor ki buda büyük bir eziyet.
birde bu boyutlarda bir kasaya normal ATX bir kasa koymak gerçekten hiç işine gelmez, sana tavsiyem micro-atx formunda bir anakart ve onboard ekran kartı/veya pasif soğutucu bulunan bir ekran kartı takman (ör. asus 8600gt silent)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 21 Temmuz 2008; 19:10:24 >
Ektra para veremem valla bendeki sistem için.Satsam 250 ytl bile etmezken birde anakart,ekran kartı ve kaliteli kasa alamam.İlgin için sağol ama verdiğin fikir bana göre değil
Ya kendime pc masasına uygun şekilde bir HTPC kasa yapacamda.Bugün sistemi parçaladım ve hesapladım gayet iyi oluyor ama ufak tefek pürüzler var.Ama yapacam
[Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. Bugün yarına dünle beslenerek yol alır] ~La Rochefoucauld ~ [İki şeye hakkım olduğuna karar verdim: Özgürlük ve ölüm. Birine sahip olamazsam ötekini isterim, çünkü hiç kimse beni canlı tutsak edemez.] ~ Harriet Tubman~