vey be bizim w800 ler 3 yaşına giriyor demek yanlız w980 diye süper bi telefon dizayn etmişler ama kulaklık connectör ü hala aynı
çok güzel pazarladı se bu walkman telefonları 2007 sonunda 57 milyon satmış
''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
Sony Ericsson, 22 temmuzda yeni Walkman telefonlarını lanse etmeyi planlıyor. Bu telefonlardan üçü internete sızdırılmıştı.
Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500 Pek yakında:67 mm B+W UV NC filtre
Yukarda müzik yeniden doguyor falan yazıyor. Büyük bi patlama olcak bence
EDIT: Dikkat ettinizmi bilmem ama fare ile o 3 tane yuvarlagın içine gelince altta önemli bilgiler veriyo. Mesela hoparlör sesi arttrildi dahili hafıza arttirildi falan filan..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 20 Temmuz 2008; 12:29:14 >
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
EDIT: Dikkat ettinizmi bilmem ama fare ile o 3 tane yuvarlagın içine gelince altta önemli bilgiler veriyo. Mesela hoparlör sesi arttrildi dahili hafıza arttirildi falan filan..
EQ bant değişsin artık. 5 bant değil şöyle 10-15 bant eq olsun artık, 3.5 girişi satandart olsun, ses kartlarındaki gibi efekt olsun. artık köklü değişim gerekiyor bütün walkmanlar temelde hep aynı.
EQ bant değişsin artık. 5 bant değil şöyle 10-15 bant eq olsun artık, 3.5 girişi satandart olsun, ses kartlarındaki gibi efekt olsun. artık köklü değişim gerekiyor bütün walkmanlar temelde hep aynı.
Haklısın olmali artık bunlar. W960 da 11 W950 de 9 band EQ var ama onlarda da manuel EQ yok. Pek bi işe yaramiyo yani. 3.5mm jack girişi bu sefer olcak gibi
"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim" Alphonse Capone ●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Haklısın olmali artık bunlar. W960 da 11 W950 de 9 band EQ var ama onlarda da manuel EQ yok. Pek bi işe yaramiyo yani. 3.5mm jack girişi bu sefer olcak gibi
benim gördüm tek degişiklik w910i.deki stero genişleme daha fazla bi degişiklik görmedim onada sükür gene nokiayı eziyo:D ama yetmiyo tabiki daha fazlası dicemde önce bunu pazarlaması lazım ki yenisi çıksın:S