Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Sony Ericsson Walkman 22 Temmuz?

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Sony Ericsson >> Sony Ericsson Walkman 22 Temmuz? Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
killnOd

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 5:31:46 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sony Ericsson Walkman 22 Temmuz? Neyin nesidir bu konuda bilgisi olan varmi? 22 Temmuzda yeni bir model duyurusumu yapilacak?

http://www.sonyericsson.com/reveals/

Phileo Sophia

20 Temmuz 2008; 10:38:55 

Bomba birmodel geliyor gibi, umarım k ve w serisi karışımı birşey olur.

tracy

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 10:47:39 

vey be bizim w800 ler 3 yaşına giriyor demek
yanlız w980 diye süper bi telefon dizayn etmişler ama kulaklık connectör ü hala aynı

çok güzel pazarladı se bu walkman telefonları 2007 sonunda 57 milyon satmış

''Ben Toronto’dayken de iyi şut atabiliyordum... Ama kendime güvenim yoktu... Şimdi kendime güvenim var ve sanki her attiğım şut girecekmiş gibi hissediyorum...Ben her zaman şut atabiliyordum. Eğer kendinize güveniniz yoksa şutlarınız da girmez.”
2 kez NBA sayı kralı(2003-32.1, 2004-28.0),7 kez NBA all-star, 2 kez NBA en iyi beş(02,03), 3 kez NBA en iyi ikinci beş(01,04,07), NBA En Çok Gelişme Kaydeden Oyuncu(2000-01), 8 isabet ile ilk yarıda en fazla üçlük atan oyunculardan biri, 35 saniyede 13 sayı atma başarısı(rockets 81-spurs 80),62 sayı kariyer rekoru(orl-was)
ATOM ANT

20 Temmuz 2008; 11:14:19 

forever SE

Mini
Sosyalizimin yeni'den doğuşuna şahit olacaklar

Para ucuz bir başarı.
..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 11:55:05 

Sony Ericsson, 22 temmuzda yeni Walkman telefonlarını lanse etmeyi planlıyor. Bu telefonlardan üçü internete sızdırılmıştı.

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
Shady

20 Temmuz 2008; 12:20:23 

quote:

Orjinalden alıntı: tracy

vey be bizim w800 ler 3 yaşına giriyor demek
yanlız w980 diye süper bi telefon dizayn etmişler ama kulaklık connectör ü hala aynı

çok güzel pazarladı se bu walkman telefonları 2007 sonunda 57 milyon satmış

Vay be bundan 3 sene öncesi hala dünmüş gibi..TEKNODE'nin konusu,DR'larda W800'ün tanıtımı falan neydi o günler be...

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü,ne kupa büyüklüğüdür.Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte,adı konamaz..." İ. ÇUPİ

wolverine55

20 Temmuz 2008; 12:24:34 

w980 aklımı çelio ama x1 çok daha komplike bi cihaz buna ragmen benim için tip önemli iç güzelliğe bakmam pek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolverine55 -- 20 Temmuz 2008; 12:23:56 >

W910i with 2GB M2
taken21

20 Temmuz 2008; 12:27:15 

Yukarda müzik yeniden doguyor falan yazıyor. Büyük bi patlama olcak bence

EDIT: Dikkat ettinizmi bilmem ama fare ile o 3 tane yuvarlagın içine gelince altta önemli bilgiler veriyo. Mesela hoparlör sesi arttrildi dahili hafıza arttirildi falan filan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taken21 -- 20 Temmuz 2008; 12:29:14 >

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
●SONY ERICSSON BLUETOOTH UZERINDEN CEPTEN BEDAVA INTERNET●
Phileo Sophia

20 Temmuz 2008; 12:34:15 

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

EDIT: Dikkat ettinizmi bilmem ama fare ile o 3 tane yuvarlagın içine gelince altta önemli bilgiler veriyo. Mesela hoparlör sesi arttrildi dahili hafıza arttirildi falan filan..

EQ bant değişsin artık. 5 bant değil şöyle 10-15 bant eq olsun artık, 3.5 girişi satandart olsun, ses kartlarındaki gibi efekt olsun. artık köklü değişim gerekiyor bütün walkmanlar temelde hep aynı.

taken21

20 Temmuz 2008; 13:01:39 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

EQ bant değişsin artık. 5 bant değil şöyle 10-15 bant eq olsun artık, 3.5 girişi satandart olsun, ses kartlarındaki gibi efekt olsun. artık köklü değişim gerekiyor bütün walkmanlar temelde hep aynı.

Haklısın olmali artık bunlar. W960 da 11 W950 de 9 band EQ var ama onlarda da manuel EQ yok. Pek bi işe yaramiyo yani. 3.5mm jack girişi bu sefer olcak gibi

"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim"
Alphonse Capone
taken21

21 Temmuz 2008; 0:56:00 

1 gün 9 saat

Alphonse Capone
m35

22 Temmuz 2008; 0:10:40 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

quote:

Haklısın olmali artık bunlar. W960 da 11 W950 de 9 band EQ var ama onlarda da manuel EQ yok. Pek bi işe yaramiyo yani. 3.5mm jack girişi bu sefer olcak gibi

benim gördüm tek degişiklik w910i.deki stero genişleme daha fazla bi degişiklik görmedim onada sükür gene nokiayı eziyo:D
ama yetmiyo tabiki daha fazlası dicemde önce bunu pazarlaması lazım ki yenisi çıksın:S

W910i---YILIN TELEFONU KULLANICISI
hardcrss

22 Temmuz 2008; 0:15:39 

9 saat 46 dakika kalmıs. Rica etsem ingilizcesi olan arkadaslar oradakı yazanları cevirebilirlermi?

Yarın saat onda acıklancakmıs. Onda bilgisayar basındayım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hardcrss -- 22 Temmuz 2008; 0:15:35 >

Sony Ericsson Cyber-shot® Topluluğu
taken21

22 Temmuz 2008; 3:31:47 

6.5 saat kaldi. benim böyle takip ettigime bakmayın. saat 10 da uyuyor olcam