Şimdi Ara

Eşekarısı soksa ne olur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
14.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Minibuste eve gelirken camdan eşek arısı kondu üstüme birden frıladm tabi tişörtden attım pantolona düştü vurdum yere düştü bastım üstüne sonra eğer soksaydı ne olurdu?

• Biraz şişer tabi caninda yanardi
    bunlar gectikten sonrada kaşinirdi fazla bişi olmaz korkma

tabbi alerjin yoksa bunlar olurdu

annemin ari alarjisi var ve her hangi bi ari soktuğunda yuzune kadar vuruyor acayip kabariyo gözleri falan şişiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pharko -- 20 Temmuz 2008; 3:28:02 >
  • eşek olurdun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~exampleGM~

Biraz şişer tabi caninda yanardi
    bunlar gectikten sonrada kaşinirdi fazla bişi olmaz korkma

tabbi alerjin yoksa bunlar olurdu

annemin ari alarjisi var ve her hangi bi ari soktuğunda yuzune kadar vuruyor acayip kabariyo gözleri falan şişiyo

15 dk içnde hastanede tedavisini olmazsan ölürsün fln duydum ölümcül değiLmi?
  • eşek arısı ölümcül oluyor diye duydum bende tedavi şart
  • konuyu Eşe Karısı soksa ne olur diye anladım
  • Çok fazla canın acır hatta hiç tatmadığın bir acı olur. Böyle bir durumda sokulan yeri hemen sıcak suyun altına tutun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: THR

konuyu Eşe Karısı soksa ne olur diye anladım

Bende "kul hakkı yemek" kulaklı yemek sanmıştım

• Abarttınız iyice ölürmüş.Kendi ölür eğer soktuysa.İğnesi kalır onlarında bütün organları iğnesine bağlı olduğu için
  •  Eşekarısı soksa ne olur?
  • beni boynumdan soktu birşey olmadı.öldürme falan hikaye.
  • Alerjisi filan varsa öldürme gibi bir durumlar olabilir diye biliyorum.
    Yoksa küçükken benide boynumun 3 yerinden soktular, ölsem o zaman ölürdüm.
    Eee tabi bişey öğrendim bu sayede, arıların yuvasına çomak sokarsan çok kızıyorlar.
  • Türkiye'de yetişkin bir insanı öldürebilecek zehire sahip bir hayvan yok bildiğim kadarıyla.
    En tırstığım hayvanlardandır. motor ile giderken gözüme girebilme ihtimalini hep düşünmüşümdür. allah göstermesin. gösterirse zaten bir daha göremem herhal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

Türkiye'de yetişkin bir insanı öldürebilecek zehire sahip bir hayvan yok bildiğim kadarıyla.
    En tırstığım hayvanlardandır. motor ile giderken gözüme girebilme ihtimalini hep düşünmüşümdür. allah göstermesin. gösterirse zaten bir daha göremem herhal.

Yılanları ve keneleri saymıyorsun sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fatalrhymer53

quote:

Orjinalden alıntı: THR

konuyu Eşe Karısı soksa ne olur diye anladım

Bende "kul hakkı yemek" kulaklı yemek sanmıştım

Epey oldu , birisi 3 boyutlu közlüüüüük diye konu açmış ben 3 boyutlu öküzlük okumuştum avatarımda da ot yiyen bi inek vardı

• quote:

Orjinalden alıntı: spawn34

quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

Türkiye'de yetişkin bir insanı öldürebilecek zehire sahip bir hayvan yok bildiğim kadarıyla.

Yılanları ve keneleri saymıyorsun sanırım.

zehirli kene mi var? :)

quote:

Türkiyedeki yılanların çoğunun zehirleri sağlıklı bir insanı öldürecek düzeyde değildir yine de canınızı oldukça yakabilir..

Sadece yılan değil, ülkemizdeki hiçbir hayvan türü bir insanı öldürebilecek bir zehire sahip değildir.

• geçen benim önümden geçti bitane sosis gibiydi simsiyahtı bide kamyon gibi ses çıkıyodu
  • quote:

Orjinalden alıntı: To die

Abarttınız iyice ölürmüş.Kendi ölür eğer soktuysa.İğnesi kalır onlarında bütün organları iğnesine bağlı olduğu için

Kanka O bal Arılarında değilmiydi.
  • ya herkes eşek arısını farklı olarak gösteriyor ,
    malatyada mışesır ( sarı kırmızı eşek arası ) dedikleri bişey var soktu mu perişan ediyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: PLATINIUM

quote:

Orjinalden alıntı: To die

Abarttınız iyice ölürmüş.Kendi ölür eğer soktuysa.İğnesi kalır onlarında bütün organları iğnesine bağlı olduğu için

Kanka O bal Arılarında değilmiydi.

Karıştırıyo olabilirim.Birisinin iğnesi tırtıklıydı ve sokunca takılı kalıyodu.Ama hepsinin organları iğnesine bağlı onu biliyorum
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.