Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Karanlıkta Parlayan boya (sprey) !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Karanlıkta Parlayan boya (sprey) !!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
burak2444

20 Temmuz 2008; 1:48:19 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaslar bu karanlıkta parlayan boya yada spreyleri nerelerde bulabiliriz acaba bi bilgisi olan var mı ?

bulursam kasayı , ses sistemini ne varsa onunla boyamak istiyorum :)

Chorme86

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 2:52:33 

Fosforlu/floresan ve UV sprey boya diye geçer adı...
Boyacılar,Nalburlarda ist.da isen karakoy'de her rengini bulabilirsin

AMD 6000+ | Asus M2N SLI-Deluxe 570 | Kıngston 667Mhz 1GBx2 | ZOTAC 8800GT 512MB AMP edition | WD 320Gb SataII | Creative Sound Blaster 5.1 | Cooler Master Centurion | Philips 5.1 | Logitech G15&G25 |
squall144

20 Temmuz 2008; 2:52:39 

bauhaus ta görmüştüm ama fiyat hatırlamıyorum, sprey şeklindeydi. sana yakın bir bauhaus varsa oradan temin edebilirsin...
(benim bahsettiğim uv boya gibi uv ışığa duyarlı diil, bazı saatlerde akrep yelkovan karanlıkta parlar, gün ışığında beyazımsı bi rengi vardır, bu görüntüyü sağlayan sprey şeklinde boya)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 20 Temmuz 2008; 2:55:21 >

burak2444

20 Temmuz 2008; 13:28:10 

quote:

Orjinalden alıntı: squall144

bauhaus ta görmüştüm ama fiyat hatırlamıyorum, sprey şeklindeydi. sana yakın bir bauhaus varsa oradan temin edebilirsin...
(benim bahsettiğim uv boya gibi uv ışığa duyarlı diil, bazı saatlerde akrep yelkovan karanlıkta parlar, gün ışığında beyazımsı bi rengi vardır, bu görüntüyü sağlayan sprey şeklinde boya)

ewt dediğin gibi

Barısİnce

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 13:36:50 

Bauhausdaki Fiyatını Ben Hatırlıyorum 18 ytl Civarıydı

Adagio For Stings..!!

İntel Pentium 4 HT 631 [Cedar Mill // 65nm // Cache 2 Mb] 3.0 @ 4.20 [Def.Voltage & Stock Fan] // Asrock 755DUAL-VSTA [Bıos V:2.90 Update] // Msı RX9200SE // Kingston 1Gb DDR2 533 Ram // Western Digital 8Mb 160 Gb İde Hard Disk // Lg SecurDisc Dvd-Rw // Everest Modding Case // Aopen 300W Psu // Microsoft Ps2 Klavye&Mause // Creative Usb Sound Blaster 24-Bit //Logitech x230 (2+1) // Microlab MC-4600 (5+1) // 30 Cm UnıversaL 170W Rms Bass // Benq V772 17'' Crt
aQua~MaDooR`

20 Temmuz 2008; 18:16:55 

Koçtaşt gibi yerlerde rahatlıkla bulabilirsin

Ingram Mac10...

ISTCS ' aQua~MaDooR`

Hertürlü Maç, Vs Teklifleri için Lütfen Pm Atınız.
burak2444

21 Temmuz 2008; 0:13:22 

hepinize çok tesekkur ederm

rachadell

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2008; 0:15:37 

praktiker-bauhaus-koçtaş-tekzen gibi yapı marketlerde,büyük boya ve boya malzemeleri satan yerlerde neon sprey olarak alınabilir.

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
fellmydagger

21 Temmuz 2008; 14:21:29 

Cok Guzel Oluyor Ama..

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
ghastly

21 Temmuz 2008; 19:22:09 

kaçtaştan alıp denicem

… . -. .. … . …- .. -.-- --- .-. ..- -- -. .- --.. .-.. ..-.-. .- -.
eski nick:--sagocu--
_Puratu_

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

12 Ağustos 2008; 16:48:12 

Arkadaşlar benim de birkaç sorm olacak.Bu boyadan bir kutu alsam tüm kasayı boyayabilirmiyim?Bir de uv boya dışında hangi boya ile kasamı boyayabilirim,aralarındaki fark nedir,hangisi daha iyidir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Puratu_ -- 26 Ağustos 2008; 15:25:27 >

Technologic
Uzaklaştırılmış
29.996816585648 gün cezanın 24 günü kaldı.

12 Ağustos 2008; 17:46:59 

Bauhausta var uv boya nalburdada var neonuda pc parca satan yerlerde kadıkoyde yazıcıoglunda bulabılırsın
barocka

12 Ağustos 2008; 23:27:21 

neon hemen hemen tüm bilgisayarcılara indi birader ama fatura isterim iadesi falan olsun diosan vatana bak derim orda da var %8 falan indirimde yapıolar kredi kartlarına onun dışında boyayı benim gibi bi yerde yaşıosan netten bulmanı tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 12 Ağustos 2008; 23:25:59 >

<notebook sistemim>lg E500 u.ap44t
-iηтєL ćσяє 2 duσ т7700 Saηтa яσSa || 15.4"wxqa Fв тFт 1280x800paяLaк єкяaη || 2 qв ddя2 667мhz || hdd 200 qв || ηωidia qєFσяćє qσ 8600 256 мв || audiσ 5.1ćh dσLвγ diqiтaL-
----------------
<masaüstü sistemim>
<pєηтiuм 4 3.0 ghz || Fσxćσηη aηaкaят ||160 qв Saтa hdd ||
512 ddя2 533мhz || q Fσrcє Fx 5500>
Portechine

25 Ağustos 2008; 20:51:56 

Ultra Viole ( UV ) diyor arkadaşlar ama Uv ile boyadığın zaman Uv ışık yada Neon lazım sana Onuda Zor bulursun

Yani Ses Sİtemini UV ile Boyadın Diyelim

Onun Karanlıkta renk vermesi İçin Bir Uv Kaynağı olması lazım

Genelde Bu kaynak Uv DUyarlı Neonlar oluyor

Bu Neonları odana yerleştirebileceksen Uv yap Diğer türlü istediğin performansı Alamassın

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
necoinside

25 Ağustos 2008; 21:38:46 

arkadaşım uv demiyor fosforlu diyor hani şu duvarlara tavanlara yapıştırılan yıldızlar gibi gece bir süreliğine parlayan sonra tekrar aydınlık alana dek sönen tarzda..

Satılık Acer 5101 Dizüstü Bilgisayar
Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Ölüm bizi bulmadan biz yolumuzu bulalım..
Portechine

25 Ağustos 2008; 23:31:36 

quote:

Orjinalden alıntı: necoinside

arkadaşım uv demiyor fosforlu diyor hani şu duvarlara tavanlara yapıştırılan yıldızlar gibi gece bir süreliğine parlayan sonra tekrar aydınlık alana dek sönen tarzda..

Konuda diğer arkadaşların yazmış oldukları Uv boyalara bakarsan ben onlar için yazdım boş yerine o kadar para vermesin

Bence sen bu konuya yazılmış Mesajları baştan Sona Oku O zaman Anlayacaksın

necoinside

25 Ağustos 2008; 23:50:35 

quote:

Orjinalden alıntı: burak2444
quote:

Orjinalden alıntı: squall144

ewt dediğin gibi

arkadaşım konulara herkes kafalarına göre anladıklarını ve yorumlarını yazar.. ama asıl olan konuyu açan kişinin sorununun çözülmesi..
konuyu açan burak arkadaşımızın dediği ve bora abimizin açıkladığı gibi asıl aranan fosforlu boya.. uv boya zaten kolay bulunan, sıkca kullanılan bir tür..

Satılık Acer 5101 Dizüstü Bilgisayar
Yaptığın işi önce kendin beğenmelisin..
Ölüm bizi bulmadan biz yolumuzu bulalım..
By_UsTuRa

2 Eylül 2008; 0:04:21