bauhaus ta görmüştüm ama fiyat hatırlamıyorum, sprey şeklindeydi. sana yakın bir bauhaus varsa oradan temin edebilirsin... (benim bahsettiğim uv boya gibi uv ışığa duyarlı diil, bazı saatlerde akrep yelkovan karanlıkta parlar, gün ışığında beyazımsı bi rengi vardır, bu görüntüyü sağlayan sprey şeklinde boya)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squall144 -- 20 Temmuz 2008; 2:55:21 >
bauhaus ta görmüştüm ama fiyat hatırlamıyorum, sprey şeklindeydi. sana yakın bir bauhaus varsa oradan temin edebilirsin... (benim bahsettiğim uv boya gibi uv ışığa duyarlı diil, bazı saatlerde akrep yelkovan karanlıkta parlar, gün ışığında beyazımsı bi rengi vardır, bu görüntüyü sağlayan sprey şeklinde boya)
Arkadaşlar benim de birkaç sorm olacak.Bu boyadan bir kutu alsam tüm kasayı boyayabilirmiyim?Bir de uv boya dışında hangi boya ile kasamı boyayabilirim,aralarındaki fark nedir,hangisi daha iyidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Puratu_ -- 26 Ağustos 2008; 15:25:27 >
12 Ağustos 2008; 17:46:59
Bauhausta var uv boya nalburdada var neonuda pc parca satan yerlerde kadıkoyde yazıcıoglunda bulabılırsın
neon hemen hemen tüm bilgisayarcılara indi birader ama fatura isterim iadesi falan olsun diosan vatana bak derim orda da var %8 falan indirimde yapıolar kredi kartlarına onun dışında boyayı benim gibi bi yerde yaşıosan netten bulmanı tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 12 Ağustos 2008; 23:25:59 >
arkadaşım uv demiyor fosforlu diyor hani şu duvarlara tavanlara yapıştırılan yıldızlar gibi gece bir süreliğine parlayan sonra tekrar aydınlık alana dek sönen tarzda..
arkadaşım uv demiyor fosforlu diyor hani şu duvarlara tavanlara yapıştırılan yıldızlar gibi gece bir süreliğine parlayan sonra tekrar aydınlık alana dek sönen tarzda..
Konuda diğer arkadaşların yazmış oldukları Uv boyalara bakarsan ben onlar için yazdım boş yerine o kadar para vermesin
Bence sen bu konuya yazılmış Mesajları baştan Sona Oku O zaman Anlayacaksın
Orjinalden alıntı: squall144 bauhaus ta görmüştüm ama fiyat hatırlamıyorum, sprey şeklindeydi. sana yakın bir bauhaus varsa oradan temin edebilirsin... (benim bahsettiğim uv boya gibi uv ışığa duyarlı diil, bazı saatlerde akrep yelkovan karanlıkta parlar, gün ışığında beyazımsı bi rengi vardır, bu görüntüyü sağlayan sprey şeklinde boya)
ewt dediğin gibi
arkadaşım konulara herkes kafalarına göre anladıklarını ve yorumlarını yazar.. ama asıl olan konuyu açan kişinin sorununun çözülmesi.. konuyu açan burak arkadaşımızın dediği ve bora abimizin açıkladığı gibi asıl aranan fosforlu boya.. uv boya zaten kolay bulunan, sıkca kullanılan bir tür..