Arkadaşlar bende 38"'lik 1000w 250Rms Subwoofer var, Anfim olmadığı için Creative 2+1 Ses Sisteminin Kutusuna bağlıyorum, Maksimum 4 e kadar açabiliyorum yakarım diye korkuyorum
Şimdi geleyim esas soruma, Ben Anfi alsam Subwooferide anfiye bağlasam, Anfiyi nasıl çalıştırabilirim? Bu sorunun'da cevabını biliyorum Trafo lazım ama hayatımda hiç trafo görmedim nasıl bişey , Ayrıca bu Bass'a ve alacağım 800 yada 1000w lık anfiye kaçlık trafo gerekebilir ? Birde Trafoların ortalama fiyatı ne kadar ?
trafo demiyelim biz onada adaptör diyelim kısaca 200watt ve yukarısında bir adaptör alman gerekir düşük çıkışlı bir adaptör alırsan sesini açtıgında yeterli güç olmadıgı için verim alamazsın amfi içinse bir oto müzik işiyle ugraşan birisine gidip sor derim ayrıca sana adaptörde bulabilirler amfinin rca girişini kulaklıga çevirip pc ye baglarsın sadece bas sesi dinlemek istiyorsan pc nin ses çıkışını 5.1 e göre ayarlayıp sub çıkışının oldugu jaka takman gerek aksi halde hem normal sesler hemde bas alırsın bass hapörlerinden normal ses ne derecede iyi gelir bilemiyorum umarım yardımcı olabilmişimdir
ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
Normal adaptör alırsan pahalıya gelir. Tek woofer beslemek için 2 tane FSP300W güç kaynağı paralellesek yeter.30A felan lazım rahat çalışması için. Gerçek 30A olan adaptörler de oldukça pahalı....
Daha önce bu tip paralel cihazlardan satıyordum,eğer ilgilenirseniz PM atın.
bence hiç oto anfisiyle uğraşma git bi ev anfisi al masrafsız ve daha ucuza gelir
kesinlikle katılıyorum oto alpli sinden istediğin verimi alamazsın hiç uğraşma, elektronik bilgim de yok diyorsun, kaliteli bir ev amplisi alabilirsin, bir de o bas hop. tiviter falanda eklemen lazım ki ses de istenilen kaliteyi yakalayasın
ayrıca bi açıklama yapayım o 1000W dediğin hop. kesinlikle 1000W değildir bunu da bil
Woofer 38cm arkadaşlar... Ayrıca,asıl ev amplisi ile tat alamazsınız çünkü oto wooferı var burda. Ev amplileri alt bastları rahat vermek için değil,sesleri net verebilmek için üretilmiştir. Woofer besleyecek kadar güçlü ev amplilerinin maaliyeti de oldukça yüksek zaten.
ben dede ev amfisi var (sony strdg500) ama sub çıkışı rca yani ayrıyetten amfili bas baglıyorsun bunun için 2 tane 5.1 bası buldum 2 si birden baglı şimdilik yetiyor 2 basla bagaj amfisiyle sistem yapacaktım sordum toplamda 400 ytl dedi tanıdıgım para biriktirince yapıcam artık 2 tane jbl taktın mı ne cam kalır ne çerçeve ama ses güzel oluyor
ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
arkadaşım bas ın marka ve modelini yazarsan daha iyi fikir verebiliriz
diabloxt ist te bolcana disko anfisi bulabilirsin sıfır 200 ytl , 2x350 w 10 input lusunu ben arkadaşa aldım (350 ytl) asıl dikkat çekmek istedigim konu bu şimdi 200ytl gidip bi oto anfisi alıcak 80 90 üzerine harcıycak (psu) ve görüntüden yoksun bişi çıkıcak ortaya ki uğraştıgı cabası hazır bi ev anfisi bağla gitsin
bence