arkadaşlar 1gb flash disk var...içinde müzik dosyaları vardi...ben kopyaladım arkadaşa verdim...flash sdisk eve geldiinde bilgisayara takti... flash disk biçimlendirilmesi gerekiyor dedi...biçimlerndeirmeye çalişitm,başarısız oldu dedi... ve de şimdi flash bellek bilgisayara takildiğinda bilgisayarimda flash bellek olarak gözüküyor ama...üstüne çift tıkladığımda lütfen g sürücüsüne sürücü yerleştirin diyor...sebebi nedir_?naaisl düzeltebilirm?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertenkele16 -- 20 Temmuz 2008; 11:23:49 >
Şunu bi deneyiniz. http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar Linkteki dosyayı indirip çalıştırın. işlem bitinceye kadar yaklaşık 3 dakika bekleyin. bilgisayarı kapatıp açın.
teşkür ederim ama hangi dosyayı çaliştiracam?? bunlardan ms-dos komutlu olanlar var..onları mı çalişitracam? onlarsa dos'a ne yazacam?
sil_12052008.bat adlı dosyaya çift tıklayarak çalıştırın. Sizn birşey yapmanıza gerek yok. Sadece dosyayı çalıştırın. Dos ekranı kaybolduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın.
hiçbir işe yaramadı.....başka neyapabilirm??bilen varmi?? bir yazıda okudum....içinde multimedia dosyası fazlaa varsa böyle şeyler olabiliyormuş....flsahın içinde mp3ler ve de resimler vardi.....
ya 5 tane desktop pc de 1 tanede laptopda denedim...ilk taktıgım bilgisayarda flashın biçimlendirilmesi gerekiyo diyodu...biçimlendir deyince disk biçimlendirilemedi diye uyarı geldi....sonra ki denemelerimde bilgisayarımda driver olarak gözüküyor...ama çift tıkladıgımda sürücüde disk yok diye yazi çıkıyor...
ya 5 tane desktop pc de 1 tanede laptopda denedim...ilk taktıgım bilgisayarda flashın biçimlendirilmesi gerekiyo diyodu...biçimlendir deyince disk biçimlendirilemedi diye uyarı geldi....sonra ki denemelerimde bilgisayarımda driver olarak gözüküyor...ama çift tıkladıgımda sürücüde disk yok diye yazi çıkıyor...
Disk yönetiminden baktığınızda dosya sistemi RAW olarak görünüyorsa diskiniz için yapacak birşey yok demektir.