ŞİMDİ BEN OLAYI KISACA SOYLE SIZLERE SORAYIM KOMSUMA İNTERNET VERDIM BAGLANTI KABLO ARACILIGI ILE VE BU KOMSUM İE TIKLADIGINDA BENIM ISTEDIGIM TEK SAYFAYA NASIL BAGLANTI YAPTIRIRIM BU INDEX SAYFASI MODEMDENMI AYARLANIYOR YOKSA İE SAYFASINDANMI VEYA BASKA FİKRİ OLAN VARMI.
ORNEK OLARAK SOYLE SIZE ANLATAYIM TTNET İN WİFİ SİTESİ VAR HANI SU HAVAALANLARINDA RESTORANTLARDA BUNUN GIBI HALKA ACIK YERLERDE BU SİSTEM WİFİ BAGLANTISI OLAN HER YERDE KABLOSUZ BAGLANIYOR ŞİFRE SORMADAN İNTERNETE BAGLIYOR AMA İ.EXP. TIKLADIGIMIZDA İSE BIR INDEX SAYFASI ACILIYOR LUTFEN SIFRENIZI GİRİN DİYOR BEN BOYLE BIR SISTEM YAPMAK ISTIYORUM NASIL YAPILIR BU ACILIS SAYFASI LUTFEN ACIL YARDIM...!
Hayır aslında sıfre sorsun dıye degıl komsum veya bır baskası benım modem uzerınden kablolu veya kablosuz baglantı sagladıgında internet explorer ı tıkladıgında atama sayfasına yonlensın benım sıtenın reklamını yapacagım bu sayede.işin ozu bu nasıl yapabılırım bıraz arastırma yaptım ama orada hotspot gıbı konulardan bahsedıyor ama tam olarak bılen varsa yardımcı olursa menmun olurum.