Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ÇOK ACİL YARDIM ACILIK SAYFASI HK

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ÇOK ACİL YARDIM ACILIK SAYFASI HK Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
EYÜP KUTLU

20 Temmuz 2008; 0:47:16 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ŞİMDİ BEN OLAYI KISACA SOYLE SIZLERE SORAYIM KOMSUMA İNTERNET VERDIM BAGLANTI KABLO ARACILIGI ILE VE BU KOMSUM İE TIKLADIGINDA BENIM ISTEDIGIM TEK SAYFAYA NASIL BAGLANTI YAPTIRIRIM BU INDEX SAYFASI MODEMDENMI AYARLANIYOR YOKSA İE SAYFASINDANMI VEYA BASKA FİKRİ OLAN VARMI.

ORNEK OLARAK SOYLE SIZE ANLATAYIM TTNET İN WİFİ SİTESİ VAR HANI SU HAVAALANLARINDA RESTORANTLARDA BUNUN GIBI HALKA ACIK YERLERDE BU SİSTEM WİFİ BAGLANTISI OLAN HER YERDE KABLOSUZ BAGLANIYOR ŞİFRE SORMADAN İNTERNETE BAGLIYOR AMA İ.EXP. TIKLADIGIMIZDA İSE BIR INDEX SAYFASI ACILIYOR LUTFEN SIFRENIZI GİRİN DİYOR BEN BOYLE BIR SISTEM YAPMAK ISTIYORUM NASIL YAPILIR BU ACILIS SAYFASI LUTFEN ACIL YARDIM...!

McCarty

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 1:34:12 

ne için bunu istiyorsun komsun baglanti yaparken şifre sorsun diye mi?
zor bişey istiyorsun

[EP35-DS3R Rev. 2.1] [c2d E8400 3.0 Ghz] [P888+ 8800Gt 512 MB] [2x1gb 1066 Mhz Dominator] [BlueStorm 2 500W] [TT M9 MidTower] [Logitech Mx3200 Laser] [Skystar 2.6D] [Logitech X-530] [Nec 3510A] [Airties RT211]
EYÜP KUTLU

20 Temmuz 2008; 1:41:40 

Hayır aslında sıfre sorsun dıye degıl komsum veya bır baskası benım modem uzerınden kablolu veya kablosuz baglantı sagladıgında internet explorer ı tıkladıgında atama sayfasına yonlensın benım sıtenın reklamını yapacagım bu sayede.işin ozu bu nasıl yapabılırım bıraz arastırma yaptım ama orada hotspot gıbı konulardan bahsedıyor ama tam olarak bılen varsa yardımcı olursa menmun olurum.

tesekkurler

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Network, İnternet ve Güvenlik >> Internet >> ÇOK ACİL YARDIM ACILIK SAYFASI HK Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Inno3D iChill 8600GT ekran kar
inno3dnin özel soğutmalı 8600GT ekran kartı
Akortek Röportajı
AMD Spider Platformu Lansmanı : Akortek Genel Müdürü Kemal HEPER ile röportaj

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç