Şimdi Ara

>> 13 YAŞINDA ! (715. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38.991
Cevap
71
Favori
3.001.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

Bu devlet bitirecek milleti kalmamış artık milliyetcilik... vurdur akp vurdur tayip meydan senin.

Şu an hangi parti geçerse geçsin, tırt...

Adam gibi parti var mı meydanda ? Hepsi içlerindekini temizleyemiyor daha.

Malüm partisi diyeceksin, onları da gördük zamanında. Şimdi atar oraya buraya ipi, "git İmralı'dakini as" diye. Şu an bu sorunlar varsa onlar yüzünden var.

Milliyetçilik götürmüyor ülkeyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BmCpRo827 -- 3 Ocak 2010; 15:06:48 >
  • since1949 karaarslan naklıyat

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaarslan -- 2 Ocak 2010; 15:21:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BmCpRo827

quote:

Orijinalden alıntı: SCN_Driver

Bu devlet bitirecek milleti kalmamış artık milliyetcilik... vurdur akp vurdur tayip meydan senin.

Şu an hangi parti geçerse geçsin, tırt...

Adam gibi parti var mı meydanda ? Hepsi içlerindekini temizleyemiyor daha.

Malüm partisi diyeceksin, onları da gördük zamanında. Şimdi atar oraya buraya ipi, "git İmralı'dakini as" diye. Şu an bu sorunlar varsa onlar yüzünden var.

Milliyetçilik götürmüyor ülkeyi.

Az da olsa biraz milliyetcilik olsa yine yeter satarsa onlar satsın memleketi icim rahat gider.
  • quote:

SCN_Driver Az da olsa biraz milliyetcilik olsa yine yeter satarsa onlar satsın memleketi icim rahat gider.
    Arkadas bu guzelim vatan bes kurusa alinmadi kim olursa olsun kimse satmasin satilamaz...Kusura bakmada bu vatan sahipsiz degildir öyle degil mi?
  • Cümleten ,
    Selamunaleyküm arkadaşlar,
    paylaşımlarınız her zaman ki gibi 10 numara..
  • >>  13 YAŞINDA !
  • MUHAMMED, yazın da neden sildin ?

Bence durabilir, bir sakıncası yok.
  • @karaarslan, fotoğraflar için teşekkürler.

Siz de ezelden beri IVECO'cusunuz anlaşılan ?
    FIAT, IVECO vs.
  • quote:

MUHAMMED, yazın da neden sildin ?

Bence durabilir, bir sakıncası yok.

gerek yok usta. ne yazarsam yazıyım kimse bildiğinden vaz geçmez.
    onun için sayfanın düzenini ve milleti kutuplaştırmaya gerek yok diye geri sildim,
    yaklaşık 2 haftadır netede fazla giremiyordum bugün fırsattan istifade girmeye çalıştım şimdi o mesaj dursaydı 2 dk.ya bir kim ne yazmış diye bekliyecektim.
  • http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=1542483#1542483
    harika fotoğraflar..
    bu arada bana müsade herkese hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhammed Erol -- 2 Ocak 2010; 21:16:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammed Erol

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=1542483#1542483
    harika fotoğraflar..
    bu arada bana müsade herkese hayırlı akşamlar.

Herşey zamanında güzelmiş...
  • Biliyorum bazılarınız kızıyorsunuz bana hep aynı şeyleri dönüp dolaştırıp yüklüyorsun, kamyon muhabbeti yerine devlet muhabbeti yapıyoruz diye ama zamanında neler yapılmış, şimdilerde neler yapılıyor, hepinizin görmesini isterim...
    Kitapta önemli gördüğüm yerlerin fotoğrafını çektim. Zaten kitap bittiği için üzgünüm.

Devlet bünyesinde çalışan doktorları bile kandırıp, dağa çıkarmışlar.
    >>  13 YAŞINDA !

Askerlerin enerjisiz kalmasıyla birlikte terör örgütünün mağaralardaki tonlarca erzağının yenmesi, askerlerin o zorlu şartlarda bitlenmesi !
    >>  13 YAŞINDA !

Türk askerinin vatan, millet sevgisi...
    >>  13 YAŞINDA !

• Zeki Kaptan'ın tercihi tavanı yükseltilmiş BMC

BMC'nin 2007 yılından bu yana pazara sunduğu, Ekim 2009'da ise yenilenerek, 15 cm tavanı yükseltilen yeni BMC PRO 1142 çekiciler, lojistik firmaları tarafından ilgi görüyor.

>>  13 YAŞINDA !

Aralık 2009'un son günlerinde Zeki Kaptan İnşaat Taahhüt Turizm Tekstil Taşımacılık şirketi de filosunu BMC çekiciler ile güçlendiren firmalar arasında yer aldı. Firma, BMC Bursa yetkili satıcısı Hulde Otomotivden satın aldığı 4 adet PRO 1142 çekiciyi, Bursa Gemlik Limanı'nda düzenlenen törenle 23 Aralık 2009'da teslim aldı.

Törende; Zeki Kaptan firması Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kaptan ve Genel Koordinatör Tamer Tamuroğlu, BMC İstanbul Bölge Müdürü Erdal Eroğlu, BMC Bursa Yetkili Satıcısı Hulde Otomotiv Satış Müdürü Ahmet Tatlı ve BMC Yetkili Servisi Has Kardeşler Otomotivden Erol Karadeniz yer aldı.

Firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kaptan, BMC' yi satış ve satış sonrası hizmet ağının güçlü olması ve araçların işletme giderlerinin düşük olması nedeniyle tercih ettiklerini ve BMC ile iş birliğinin devam edeceğini söyledi. Ayrıca, Zeki Kaptan oğlu Can Kaptan'ın da BMC araç tercihinde etkili olduğunu belirtti.

Erdal Eroğlu da; BMC'nin ticari araç sektöründe 45 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olduğunu, yaygın yedek parça ve servis ağı ile bu başarısını pekiştirerek müşteri memnuniyetini daima ön planda tutan öncü bir kuruluş olduğunu belirtti. Rekabetin çok yoğun şekilde yaşandığı günümüzde uygun fiyatlı, kaliteli ürünler ile daima müşterilerin yanında yer aldığını söyledi.

http://www.tasiyanlar.com/?islem=detay&haber=3046&kat=Piyasa&title=Zeki%20Kaptan%27%FDn%20tercihi%20tavan%FD%20y%FCkseltilmi%FE%20BMC

Metinde kabini yükseltilmiş BMC PRO 1142 aldı diyor ama fotoğraftaki araçlar BMC PRO 1142 DCX. Herhalde bayide çektiler bu fotoğrafı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TruckTörMinator
    ERAY usta, bu fiyatlar komple yani her sey dahil fiyatmi, yoksa miktarin bir kismimi ?

ben zamaninda otobüs ehliyetine 2500 euro verdim ( 2003 yili, tir ehliyetim olmasaydi 5bin avro )

Herşey dahil fiyatlar değildir diye tahmin ediyorum.
    Gerçi şimdi durum nasıl, uygulama nasıl işleniyor bilmiyoruz ama o fiyatlara ek olarak cepten bir o kadar daha para çıkıyor.

Yakın tarihte ehliyet almış birisi olarak ben sizi aydınlatayım
    O paralar sadece vergi dairesine yatırılan vergiler mesela B için 12 lira şöförler odası dosya parası, 60 lira ehliyet için trafiğe, kurs ücreti olarakta sürücü kursuyla ne kadara anlaştıysan onu ödüyon 300 civarından başlıyo oda...
  • Bim

>>  13 YAŞINDA !

Barankaya Harfiyat

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Migros'a mal indiren Cargo

>>  13 YAŞINDA !

Bp'de bekleyen üç adet 0 km Axor

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Bornovamız..

>>  13 YAŞINDA !

Konak Meydanı..

>>  13 YAŞINDA !

Konak Meydan'dan varyant ama pek belli olmuyor..

>>  13 YAŞINDA !

Saat kulesi..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Saat kulesinin karşısında ki küçük camii..

>>  13 YAŞINDA !

Ağaçlara led takmışlar ama çok işçilik isteyen birşey..

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

İskele'nin yanında ki vapur..

>>  13 YAŞINDA !

Flas patlayınca suyun dibi görünür dedim ama pek istediğim gibi olmadı..

>>  13 YAŞINDA !

Midye dolma..(Yerken aklıma geldi çekmek kusura bakmayın)

>>  13 YAŞINDA !
  • Yahu TAHA, bir de soruyorsun fotoğrafları koyayım mı diye ? Ne elemanlar gelip de fotoğraf koyuyor buraya, biz iki yıldan beri burada yoldaşız, tabi sen de koyacaksın fotoğraf.

Herşey iyi güzel de, o midye fotoğrafları ne öyle ?
    Geçen akşam yayan olarak yolda midye satıcısı gördüm, cebi karıştırdım, karıştırdım, bozuk para yok, öyle geçtim gittim. Nasıl da canım çekmişti anlatamam...
  • İzmir turu iyiydi
  • GELİNCİK

>>  13 YAŞINDA !
  • Nasıl aletler acarmı
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

Balıkesir edremit...
    >>  13 YAŞINDA !

İlk zamanları...
    >>  13 YAŞINDA !

İst otoban...
    >>  13 YAŞINDA !

Ankara Rigips alçı (eski adıyla doğan alçı)
    >>  13 YAŞINDA !

Buda böyle olsun
    >>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

>>  13 YAŞINDA !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEST_OF_THE_BUCAK -- 2 Ocak 2010; 23:20:35 >
  • izmirli bıradelerılerın hepsıne slm olsun :::::::)
  • 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.