Şimdi Ara

4850 aldım ama cızırtı geliyor karttan :( kart uçtu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna girince cızırtı geliyor karttan fan sesi değil kısa devre sesi gibi sorunlu galiba kart

güçmü yetmiyor yoksa? gerçek 450w var ama

gücü kesti hiç açılmıyor artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 19 Temmuz 2008; 23:37:01 >

• Fandan gelmiyorsa motorundan geliyordur.Bu da yine sorun anlamına geliyor.
  • bu tiz bi ses ise kondansatörlerden geliyodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: PeGaSuS@01

bu tiz bi ses ise kondansatörlerden geliyodur

evet tiz sesi normalmi yani 4850 de o ses?
  • ince civicivicivi gibisinden bi ses ise o oyunalra girerken felan böle 2k fpsnin üstüne çıktığıda oluyor soun yok cozur cozursa hiç açma makinayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: [PASHA]

quote:

bu tiz bi ses ise kondansatörlerden geliyodur

evet tiz sesi normalmi yani 4850 de o ses?

normalde olmaması gerekir ancak yük altına girdikden sonra kart bu sesi yapmaz bu sesin 2 sebebi olabilir
    1-kondansatörün ayağı gerektiği kadar akım geçirmiyodur (lehim makinesi ile ayağı güçlendirirsen çözülür sorun)
    2-psu gerekli gücü veremiyodur diycem ama bunu boşda iken yapıyosa gerçek 450 wat ile kartla alakalıdır

• Diğer arkadaşlarda da benzer sorunlar var mı?Eğer tek sende varsa bence aldığın yere bir telefon aç olmadı distribitöre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Benim 4870'ten de geliyor, mosfetler aşırı yük bindiği zaman oluyor. Birşey olmaz merak etme.
  • kurcalamadan garantiye yolla varsa bi şeyi yenisi ile değiştirsinler
  • şimdiye kadar hiçbir kartımda böyle ses duymadım bu kartlarda böyleyse sorun yok
  • ses çok fazla çıkmaya başladı patlayacaktı sanki çıkardım hemen kartı pazartesi değiştirmeye gideceğim olaya bak ne hevesle aldım onca para verdim bozuk çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 19 Temmuz 2008; 23:39:36 >
  • quote:

ses çok fazla çıkmaya başladı patlayacaktı sanki çıkardım hemen kartı pazartesi değiştirmeye gideceğim olaya bak ne hevesle aldım onca para verdim bozuk çıktı

dur alt tarafı 1. kartın arızalı çıktı senin ben 4 tane hd3870 değiştirdim maviden 1 hafta içinde tüm seride hata varmış hepsini ben buldum yeni seri kartlar gelene kadar işkence çekdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeGaSuS@01 -- 19 Temmuz 2008; 23:42:17 >
  • artık hiç görüntü vermiyor
  • quote:

quote:

ses çok fazla çıkmaya başladı patlayacaktı sanki çıkardım hemen kartı pazartesi değiştirmeye gideceğim olaya bak ne hevesle aldım onca para verdim bozuk çıktı

dur alt tarafı 1. kartın arızalı çıktı senin ben 4 tane hd3870 değiştirdim amviden 1 hafta içinde tüm seride hata varmış hepsini ben buldum yeni seri kartlar gelene kadar işkence çekdim

Hocam nasıl buldun 4 kartı birden.. Şansa bak.

• quote:

quote:

dur alt tarafı 1. kartın arızalı çıktı senin ben 4 tane hd3870 değiştirdim maviden 1 hafta içinde tüm seride hata varmış hepsini ben buldum yeni seri kartlar gelene kadar işkence çekdim

4 tanesinde bozukmu çıktı

• beyler bu arada kartı alırken açılmıştı ama kullanılmamış gibiydi yamukmu yaptılar yoksa bana
  • yazık ya bu beni bile geçmiş 4 kart
  • Geçmiş olsun.

Yeni almıştınız sanıyorum. Kendini çabuk belli etmesi iyi olmuş.
  • evet bugün aldım yeni taktım sayılır oyuna girdim ses başladı sonra masaüstünde devam etti ve fazla çıkmaya başladı reset attım açılmadı

pazartesi kasayıda götürsemmi sorunu başlatan psu filan olması yeni alacağım kartta uçmasın sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:MsT:. -- 19 Temmuz 2008; 23:59:21 >
  • Benim eski 1600 Pro Agp de aynı olay olmuştu

Cızırtı başlamıştı üj bej gün sonra çuff kart telef olmuştu beaaa

Hangi firmadan aldın
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.