Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
w810i yardımlarınız lazım...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Cep telefonu tavsiyeleri >> w810i yardımlarınız lazım... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
night_33

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 22:48:25 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

arkadaşlar ben nokia nın 6120 sini alacaktım işlemcisi baya hızlı deniyor işletim sistemi baya iyiymiş n73 ile aynı işletim sistemini kullanıyormuş galiba.almaya karar verdim telefoncu tavsiye etmedi 3 tane sattım 2 si garantiden değişti 1 tanesi de 15 gündür garantide dedi bende soğudum telefondan.

forumda gezerken baktımki w810i almış başını gidiyor bu kadar iyimi bu telefonlar tenosa da felan inceledim hoşuma da gitti.

telefonda aradığım özellikler:kaliteli resim çeksin,video su güzel olsun,arıza vermesin,donmasın,güncel bir telefon olsun istiyorum ben aldığım telefonu ortalama 2,5 yıl kullanırım . bu w810i benim bu isteklerimi karşılayabilirmi.

birde bilirsiniz insanımız alışmış nokia ya birçok kişi nokia dan şaşma diyor sony ericcson un menüsü güzel değil felan diyor kısacası alma diyende çıkıyor . ben telefon işinden pek anlamıyorum o yüzden bana yardımlarınız lazım .

şimdiden herkeze çok teşekkürler

The Power of Dreams Honda

2005 CİVİC LS,GÜMÜŞ GRİ " 1600 cc 110 hp "
yuemrek

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2008; 23:05:26 

W810i bütün isteklerini karşılar ama sadece video çekimi kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuemrek -- 20 Temmuz 2008; 12:38:48 >

The club of Walkman phones
turank

19 Temmuz 2008; 23:19:27 

w810 sony ericsson için artık eski model sayılır. bu serinin sonraki versiyonları çoktan satışa çıkmış durumda. lakin bana soracak olursan bu telefondan şaşma. 1 yılı aşkındır kullanıyorum hala sorun yok. ne bataryası ne donanımsal kalitesi. ses müzik ve foto cekim hala yeterince iyi. tarasım olarakda kişilerin ya çok hoşuna gidiyor yada hiç gitmiyor. ben beyaz w810 aldım. hiç bir şeye değişmem mesela. siyahını gördüğümde soğumuştum amam baktım beyazı varmış hiç düşünmedim.

java yazılım sunan baya bi site var. özellikle bu seri içinde mevcut. yani + yazılım sorunu çekmezsin. namaz saati ezan not defteri takvim ingsözlük vs.

zaten adı üstünde walkman telefon. ayrıca cyber shot özelliği var.

benim karşılaştıgım tek eksikliği ise A2DP profiline sahip olmayışı. yani bluetooth üzerinden müzik aktarımı yok. ses yani çağrı aktarım var ama mp3 ü bluetooth kulaklıkla dinleyemiyorsun. aldıgım kulaklıgı tekrar geri iade etmek zorunda kaldım.

ama ses kalitesi inanılmaz güzel. malum sony ses.

resim ise al sana bir örnek

manzara

insan manzarası - bayram ertesi pazar kalabalığı ve cadde işgali

Hareketli resim - topkapıda muhendislik felaketi sayılan metrobus dönüş yolu. araç içerisinde hareket halinde çektim.

Phileo Sophia

20 Temmuz 2008; 0:16:54 

w810i ye kafa tutacak başka bir telefon icat edilemedi.

night_33

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 11:40:13 

yuemrek : ben telefon hakkında genel bilgi almak istediğimden buraya açtım öneri için yinede teşekkürler.

turank : bilgiler için çok teşekkürler . resim kalitesi 6120 den daha güzel .
şimdi ben hiç anlamıyorum bu işlerden . symbian bir işletim sistemi galiba 6120 onunla çalışıyor , w810i ise java olarakmı çalışıyor. çok soruyorum farkındayım ama bilmiyorum bunları

Phileo Sophia : bu söze ne diyebilirimki

..Knight..

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 11:48:11 

Nokia N73: Symbian OS v9.1
Nokia 6120c: Symbian OS v9.2
SE W810i: Java platformu (A100)

Menü olayına katılmamakla beraber W810i'nin video kayıt kalitesinin günümüz standartlarının altında olduğunu söyleyebilirim. (176x144 piksel, 3GP)

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
specx

20 Temmuz 2008; 12:56:33 

quote:

Orjinalden alıntı: Phileo Sophia

w810i ye kafa tutacak başka bir telefon icat edilemedi.

güldürme beni hocam e398 bu telefonu ses konusunda ters ceviriyor.hocam alacaksan 6120 çünkü yeni seri cihaz ve bütün millette herkeste w810 i var ama 6120 yeni model su an herkeste göremezsin.ayrıca 6120 16 milyon renkli ekran yani resimleri canavar gösterir w810 i 256 bin renk farkı burda nokia sybiam kullanır sonyericson java. sybiam programları daha kullanıslıdır yani her türlü program oyun v.s mevcut msn ashalt 3 v.s atarsın telefon senin için senlik olur.öyle her telefoncuya kanma kardesim bu linkte yorumları oku sonra karar ver

link http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepnok6120c

6120 görüntü kalitesi daha iyi hem daha sık cihaz yeni tasarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi specx -- 20 Temmuz 2008; 12:57:22 >

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
..Knight..

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 14:05:38 

Fotoğraf kalitesi açısından W810i'nin daha başarılı olduğunu söyleyebilirim. Nokia 6120 Classic'i test etme şansım oldu. Çekilen fotoğraflar çözünürlük ve renk sayısından ötürü (QVGA / 16 milyon renk) sadece ekranda güzel görünecektir. Java destekli telefonlar için Symbian OS kadar komplike olmasa da MSN de dahil çeşitli uygulamalar ve oyunlar bulunmakta.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Pentax K100D D-SLR / Tamron AF SP 28-75mm f/2.8 XR Di LD Aspherical IF Macro / Pentax SMC DA 18-55 mm f/3.5-5.6 AL / 52 mm Hama UV filtre / Pentax AF-360FGZ TTL Flaş / 2 GB SanDisk Extreme III SD kart / Lowepro Nova II AW / Samsung Digimax S500
Pek yakında: 67 mm B+W UV NC filtre
night_33

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2008; 20:05:00 

arkadaşlar ben güncel bir telefon istiyordum buradada bana 6120 demişler alacağım herhalde . bugün media markt da inceledim biraz hoşuma gitti baya da hızlı deniyor alayım ben bundan en iyisi herkeze çok teşekkürler

specx

20 Temmuz 2008; 20:08:14 

en iyisi hayırlı olsun

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
pelezinho

21 Temmuz 2008; 2:33:08 

quote:

Orjinalden alıntı: night_33

arkadaşlar ben güncel bir telefon istiyordum buradada bana 6120 demişler alacağım herhalde . bugün media markt da inceledim biraz hoşuma gitti baya da hızlı deniyor alayım ben bundan en iyisi herkeze çok teşekkürler

haaayıııııırrrrr sakın alma şaka bi yana ikiside güzel tel koy ikisini yanyana beğendiğini al bende bikaç tel arasında kalmıştım 6120 de vardı aralarında seçimim w810 oldu iyikide almışım pişman değilim yine olsa yine alırım

night_33